Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum ümitler diğer aya kaldı artık Eşimle birlikte gidicez doktora bakalım nolcak
Canım ben de HSG çekildim tek kalan tüpüm de kapalı çıktı. Çok şükür ki doktorum rahim filmi esnasında açtı tüpümü. 3 ay kendiliğinden deneyin dedi. bakalım 3 ay içersinde gebe kalamazsam tekrar gideceğim doktora. Yani kızlar aylardır gebe kalamamamın sebebi tüpümün kapalı oldugundanmıs

Geçmiş olsun en azından artık umudum ihtimalin daha fazla, insallah ilk aydan hamile kalırsın, bizler hsg falan da cektirmedik kapalı bir kutu resmen..

Geçmiş olsun canım sen viks yapmıştın kokuyu alamamıştın dimi. Açılmasın çok sevindim artık şansın daha fazla İnşallah olur önümüzdeki ay bebişin ilaç falan verdi mi yada vitamin

Bende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı

Yaşa göre değişiyor canım. 30 yaş üzeri için 6 ay 30 yaş altı için 1 yıl. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan bence 6. Ayda git derim ben

Yaşa göre değişiyor canım. 30 yaş üzeri için 6 ay 30 yaş altı için 1 yıl. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan bence 6. Ayda git derim ben
Gittim ilk başta Adet düzensizliği için sonra işte testlerde prolaktin yüksek amh düşük çıktı ilaç filan verdi hepsi için adet olunca 3 . Gün gel dedi orda neye bakıyor doktor muane edip test mi ister acaba yine düşmediyse prolaktin yine canım sıkılıcak 26 yaşındayım ben 4 aylık evliyim

Hormon testi istiyor

Tekrar hormon testi isticek bence canım.bir sene olmazsa diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…