- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.081
O zaman sonra pik olma ihtimali yüksek teste devam etmelisinCanım bende pko var normalde ovulasyonda 18-19. Gunlerde pik görüyodum ama yavas yavas koyulaşıp 18-19 gunlerde tam koyu oluyodu bu ay klomen kullandım erken yumurtlama olcak galiba dedim böyle oldu. Adet günlerimde düzensiz
Devam edicem canım bakalım ne olcakO zaman sonra pik olma ihtimali yüksek teste devam etmelisin
Canım ben de HSG çekildim tek kalan tüpüm de kapalı çıktı. Çok şükür ki doktorum rahim filmi esnasında açtı tüpümü. 3 ay kendiliğinden deneyin dedi. bakalım 3 ay içersinde gebe kalamazsam tekrar gideceğim doktora. Yani kızlar aylardır gebe kalamamamın sebebi tüpümün kapalı oldugundanmısKızlar ben adet oldum ümitler diğer aya kaldı artıkEşimle birlikte gidicez doktora bakalım nolcak
Geçmiş olsun en azından artık umudum ihtimalin daha fazla, insallah ilk aydan hamile kalırsın, bizler hsg falan da cektirmedik kapalı bir kutu resmen..Canım ben de HSG çekildim tek kalan tüpüm de kapalı çıktı. Çok şükür ki doktorum rahim filmi esnasında açtı tüpümü. 3 ay kendiliğinden deneyin dedi. bakalım 3 ay içersinde gebe kalamazsam tekrar gideceğim doktora. Yani kızlar aylardır gebe kalamamamın sebebi tüpümün kapalı oldugundanmıs
Geçmiş olsun canım sen viks yapmıştın kokuyu alamamıştın dimi. Açılmasın çok sevindim artık şansın daha fazlaCanım ben de HSG çekildim tek kalan tüpüm de kapalı çıktı. Çok şükür ki doktorum rahim filmi esnasında açtı tüpümü. 3 ay kendiliğinden deneyin dedi. bakalım 3 ay içersinde gebe kalamazsam tekrar gideceğim doktora. Yani kızlar aylardır gebe kalamamamın sebebi tüpümün kapalı oldugundanmıs
Bizi de haberdar et canım süreçler birebir aynı ilerlediği icin merak ediyorum. İnsallah pespese veririrz güzel haberleriKızlar ben adet oldum ümitler diğer aya kaldı artıkEşimle birlikte gidicez doktora bakalım nolcak
İnşallah canım bizim arkadaşımız hemşire ayarlayabilirse çarşamba gitmeyi düşünüyoruz doktora. Tüm gelişmeleri yazıcam burayaBizi de haberdar et canım süreçler birebir aynı ilerlediği icin merak ediyorum. İnsallah pespese veririrz güzel haberleri
Üzülme canım vaktini bekliyor bebeğin vaktiyle gelicek inşallahKızlar ben adet oldum ümitler diğer aya kaldı artıkEşimle birlikte gidicez doktora bakalım nolcak
Ben pazartesi sabah esim de salı sabah basliyoruz doktor serüvenine bakalım insallah içimizi karartacak şeyler söylemezlerİnşallah canım bizim arkadaşımız hemşire ayarlayabilirse çarşamba gitmeyi düşünüyoruz doktora. Tüm gelişmeleri yazıcam buraya
Bende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mıKlomeni adedin üç yada dört günü başlatıyor bazen ikinci günü de baslatabiliyor beş gün Sabah akşam veriyor genelde bazen günde birde veriyor beş gün sonra kontrole gidiyorsun ilaç bitince yumurtanın durumuna bakıyor buyumusse çatlama iğnesi ve ilişki günleri belirliyor.eger yumurtan buyumemisse yeterince tekrar ilaca devam ediyosun doktorun tekrar çağırıyor ama çok uzun sürmüyor çağırması üç gün sonra gel diyor en fazla tedaviye mi karar verdiniz canım
Ya bunlar yumurtlamayı mı gösteriyor ben bilmiyorum anlatır mısınız banaYa ben kafayı yicem. Tam pozitif olmadan bugun silikleşmeye başladıEki Görüntüle 2738355
Aynen canım nasip ne zamansaÜzülme canım vaktini bekliyor bebeğin vaktiyle gelicek inşallah
Yaşa göre değişiyor canım. 30 yaş üzeri için 6 ay 30 yaş altı için 1 yıl. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan bence 6. Ayda git derim benBende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı
İnşallah canım bakalımBen pazartesi sabah esim de salı sabah basliyoruz doktor serüvenine bakalım insallah içimizi karartacak şeyler söylemezler
Gittim ilk başta Adet düzensizliği için sonra işte testlerde prolaktin yüksek amh düşük çıktı ilaç filan verdi hepsi için adet olunca 3 . Gün gel dedi orda neye bakıyor doktor muane edip test mi ister acaba yine düşmediyse prolaktin yine canım sıkılıcak 26 yaşındayım ben 4 aylık evliyimYaşa göre değişiyor canım. 30 yaş üzeri için 6 ay 30 yaş altı için 1 yıl. Ama zaman kaybetmek istemiyorsan bence 6. Ayda git derim ben
Bende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı
Tekrar hormon testi isticek bence canım.bir sene olmazsa diye biliyorumBende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı
İnşALLAH düşmüştür Pazartesi gidicem bakalımHormon testi istiyor
Tekrar hormon testi isticek bence canım.bir sene olmazsa diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?