- 27 Ağustos 2019
- 387
- 239
- 53
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #12.101
Aynen yumurtlamayı gösteriyo. İlk adetten sonra ikinci çizgi çok silik oluyo gün gün koyulaşıyo yumurtlamanın olduğu iki çizginin rengi de aynı koyulukta oluyo o günü , sonraki günü ve ertesi günü 3 gün değerlendiriyosunYa bunlar yumurtlamayı mı gösteriyor ben bilmiyorum anlatır mısınız bana
Tamam teşekkür ederim eczaneye ne diyip alıcam gebelik testi ile aynı mıAynen yumurtlamayı gösteriyo. İlk adetten sonra ikinci çizgi çok silik oluyo gün gün koyulaşıyo yumurtlamanın olduğu iki çizginin rengi de aynı koyulukta oluyo o günü , sonraki günü ve ertesi günü 3 gün değerlendiriyosun
İnşallah canımİnşALLAH düşmüştür Pazartesi gidicem bakalım
Tamam teşekkür ederim eczaneye ne diyip alıcam gebelik testi ile aynı mı
Hangi günlerde yapılıyor birdeAynen yumurtlamayı gösteriyo. İlk adetten sonra ikinci çizgi çok silik oluyo gün gün koyulaşıyo yumurtlamanın olduğu iki çizginin rengi de aynı koyulukta oluyo o günü , sonraki günü ve ertesi günü 3 gün değerlendiriyosun
Canım eczaneden alma çok pahalıya mal olur sana netten sipariş ver 30 lu al en güzeli öle bikactane çok sağlıklı sonuç alamazsın.Hangi günlerde yapılıyor birde
Hangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün müCanım eczaneden alma çok pahalıya mal olur sana netten sipariş ver 30 lu al en güzeli öle bikactane çok sağlıklı sonuç alamazsın.
Avulasyon testi diye netten bak zaten görürsün laboqucik adı ben bu marka kullandım memnun kaldım.kac günde bir adet oluyosunHangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün mü
Hangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün mü
Hangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün mü
Adet düzensizliği var işte bende geçen hafta gittim Kasım’da hiç olmadım ilaç verdi bugün adet oldumAvulasyon testi diye netten bak zaten görürsün laboqucik adı ben bu marka kullandım memnun kaldım.kac günde bir adet oluyosun
O zaman adetin biter bitmez yapmaya başla sen belkide erken yumurtluyorsunAdet düzensizliği var işte bende geçen hafta gittim Kasım’da hiç olmadım ilaç verdi bugün adet oldum
Tamam çok teşekkür ederim çok aydınlattınO zaman adetin biter bitmez yapmaya başla sen belkide erken yumurtluyorsun
Rica ederim canım ne demek istedigin herşeyi sorabilirsinTamam çok teşekkür ederim çok aydınlattın
Çok çok teşekkür ederimRica ederim canım ne demek istedigin herşeyi sorabilirsin
Canım eczanede çok pahalı ben internetten 50 lik pakette sipariş ettim internetten akarsan çok uygun 50 taneyi 100 tl ye aldım ben ama eczanede 5 tanesi 60-70 tlTamam teşekkür ederim eczaneye ne diyip alıcam gebelik testi ile aynı mı
Canım adet döngüne bağlı başlıyosun hergün yapıyosun sonra. Ve 2-3 saat sıvı alımını kesip öyle yapıyosun en ideal saat 15:30 muş ben 12:00 da yeme içmeyi kesip yapıyorum. Benim pko olduğunda. Adet günlerim belli değil o yuzden adet döngüme göre başlayamıyoruö hergün yapıyorumHangi günlerde yapılıyor birde
Korkma canım tevekkül et Allah büyüktürÇok çok teşekkür ederimİnşALLAH şu değerlerim düşerde bebişim olur korkuyorum
Bence düzenli kullandıysan ilaçlarını düzelmiştir değerlerin. Tekrar hormonlarına bakar belki vajinal muayenede yapabilir canım. Daha çok yeni başlamışsınız inşallah olur yakında stres yapmaGittim ilk başta Adet düzensizliği için sonra işte testlerde prolaktin yüksek amh düşük çıktı ilaç filan verdi hepsi için adet olunca 3 . Gün gel dedi orda neye bakıyor doktor muane edip test mi ister acaba yine düşmediyse prolaktin yine canım sıkılıcak 26 yaşındayım ben 4 aylık evliyim
Doktorlar 35ten küçüksen 1 yıl,35 ve üstüysen 6 ay sonrasında tedavi öneriyorlar.. 3. Gün gittiğinde vajinal ultrasonla yumurtalıklarına bakacak ve tüm hormon testlerin için kan isteyecektirBende de prolaktin yüksekliği vardı amh düşüktü Kasım da adet olmamıştımbi hafta oluyo ilaç verdi bitti bugün adet oldum 3. Gün gel bakalım dedi neye bakılıyor tekrar hormon testi mi istiyor ? Birde gebelik için ne kadar süre olmazsa tedavi başlıyor bilen varsa lütfen paylaşır mı
Yani bende öyle okudum ama doktor 2 ay sonra olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadımDoktorlar 35ten küçüksen 1 yıl,35 ve üstüysen 6 ay sonrasında tedavi öneriyorlar
İnşALLAH çok korkuyorum gidince kötü bi şey çıkacak diyeBence düzenli kullandıysan ilaçlarını düzelmiştir değerlerin. Tekrar hormonlarına bakar belki vajinal muayenede yapabilir canım. Daha çok yeni başlamışsınız inşallah olur yakında stres yapma
Normal şartlarda yaş durumu bu şekilde.. bence yaşın daha çok genç ve çok yeni evlisin kontrolünü tabiki aksatma doktorun 2 ay demişse bir bildiği vardır ama aynı zamanda olumsuzda düşünmemeye çalış hormonlarda sorun çıksa bile ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor..Yani bende öyle okudum ama doktor 2 ay sonra olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?