Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bunlar yumurtlamayı mı gösteriyor ben bilmiyorum anlatır mısınız bana
Aynen yumurtlamayı gösteriyo. İlk adetten sonra ikinci çizgi çok silik oluyo gün gün koyulaşıyo yumurtlamanın olduğu iki çizginin rengi de aynı koyulukta oluyo o günü , sonraki günü ve ertesi günü 3 gün değerlendiriyosun

Tamam teşekkür ederim eczaneye ne diyip alıcam gebelik testi ile aynı mı

Tamam teşekkür ederim eczaneye ne diyip alıcam gebelik testi ile aynı mı
Hangi günlerde yapılıyor birde

Hangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün mü
Avulasyon testi diye netten bak zaten görürsün laboqucik adı ben bu marka kullandım memnun kaldım.kac günde bir adet oluyosun
Hangi site oluyo testin adını da söyler misin can birde hangi gün yapıcam her gün mü

Hangi günlerde yapılıyor birde
Canım adet döngüne bağlı başlıyosun hergün yapıyosun sonra. Ve 2-3 saat sıvı alımını kesip öyle yapıyosun en ideal saat 15:30 muş ben 12:00 da yeme içmeyi kesip yapıyorum. Benim pko olduğunda. Adet günlerim belli değil o yuzden adet döngüme göre başlayamıyoruö hergün yapıyorum

Bence düzenli kullandıysan ilaçlarını düzelmiştir değerlerin. Tekrar hormonlarına bakar belki vajinal muayenede yapabilir canım. Daha çok yeni başlamışsınız inşallah olur yakında stres yapma

Doktorlar 35ten küçüksen 1 yıl,35 ve üstüysen 6 ay sonrasında tedavi öneriyorlar.. 3. Gün gittiğinde vajinal ultrasonla yumurtalıklarına bakacak ve tüm hormon testlerin için kan isteyecektir

Yani bende öyle okudum ama doktor 2 ay sonra olmazsa tedavi başlayalım dedi ne tedavisi onuda bilmiyorum soramadım
Normal şartlarda yaş durumu bu şekilde.. bence yaşın daha çok genç ve çok yeni evlisin kontrolünü tabiki aksatma doktorun 2 ay demişse bir bildiği vardır ama aynı zamanda olumsuzda düşünmemeye çalış hormonlarda sorun çıksa bile ilaçlarla kontrol altına alınabiliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…