Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım teşekkür ederim
Ne demek canım

Teşekkür ederim canım
Türkiyede var mi bilmiyorum, ben almanyada yaşıyorum :/
Aaa anladım zaten canım türkiyedekiler de hep bu testi sorusturuyo bulan yok sen nasıl buldun dicektim ehehe. gerçekten çok hassas bir testmiş.

Bir de siz ne derseniz belirti arıyorum kendimde bende de var mı ki diye
Yaa ama hiç belirtisi olmayıp hamile olanda çok kişi var canım bence hiç takılma. Ben kasık batmasından anlamıştım bence benim tek belirtim buydu yum dan 4 gün sonra başlamıştı mesela. Hala devam ediyo. Bence daha önce olmayan bişey aramak lazım vücutta

Aaa anladım zaten canım türkiyedekiler de hep bu testi sorusturuyo bulan yok sen nasıl buldun dicektim ehehe. gerçekten çok hassas bir testmiş.
Benim ilk yaptığım test mesela çok silik çıkmıştı görünmeyecek kadar, ilk defa kullandım bunu ben de marka olarak baya tutuluyor

Bende de kasık batması var garip bir şekilde. Hiç bu kadar hissetmezdim yumurtlama desem o da değil gibi. Ki yumurtlama olsa bile az olurdu 1 gün falan bu kadar sürmezdi. Ara ara yokluyor soldan anlamadım valla

Bende de kasık batması var garip bir şekilde. Hiç bu kadar hissetmezdim yumurtlama desem o da değil gibi. Ki yumurtlama olsa bile az olurdu 1 gün falan bu kadar sürmezdi. Ara ara yokluyor soldan anlamadım valla
Kız test yap ta kurtul yaaa

Aynen katılıyorum benim de hiç belirtim yoktu. Ben geçen ay tatildi diye evdeydim, surekli başka işlerle meşguldüm, hiç aklıma bile gelmiyordu. Vücudumu dinleseydim bur sürü belirti bulurdum

Ben bu sabah kaset test yaptım, erken testler kadar olmasa da o da hafif koyulasmisti ama hala silik. İnsallah hcg artışı yeterlidir. Tabi adet günü cuma olduğu için sanirim cok net bi cizgi göremiyorum henüz, bugun de kasık ağrım biraz azalmış gibi ama inşallah yerlesmistir minnoş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…