- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 33
- Konu Sahibi ManyakPrenses
-
- #13.441
Tamam canım teşekkür ederim
Ne demek canım2 aydır aslan pençesi ve civan perçemi kullandım. Biliyosunuz bide agnucaston hapını almıştım. Onun dışında vitamin takviyesi kullandım. D vitamini içtim. Ve en sonki adetim bittikten sonra Meryem suresine başladım.(41 gün okunuyor. Secde ayeti olduğu için tilavet secdesi namazı var. Nasıl kılındığını youtubeden öğrendim) eşimde çinko d vitamini ve kalsiyum içeren bi şase kullandı bu ay. Ya kızlar bide şey yaptık eşim birinden duydu amaan deneyelim ne olucak dedik. Saf zeytin yağı sürdük kayganlaştırıcı gibi düşünün. Sonra bende ters rahim olduğu için ilişkiden sonra yüz üstü yattım ve yastık vardı hep altımda. 40 dk durdum o şekilde ve son beş dk da ayaklarımı havaya kaldırıp açıp kapadım burda duymuştum. Bisiklet sürüyo gibide yaptım. Yani hangisi vesile oldu bilmiyorum ama bence hepsi biraz işe yaradı en çokta Meryem suresi benceBelirtilerim ise şöyle;
Yum 4. Gün Sol kasıkta batma başladı ve hala devam ediyor.
Yum 6. Günü Göğüs hassasiyeti başladı ama her zamanki ağrısından bi tık fazla ve şu an göğüslerde sertlik var.
Yum 7. Günü akıntım arttı günde 3 kez günlük ped değiştirdim belki daha fazla. Uçuk çıkardım bide.
Yum 8. Ve 9. Günü pembe akıntı geldi. Bi kaç tane sivilce çıktı yüzümde ama daha önce çıkmayan yerlerde. Burnumda çıkmaz mesela orda çıktı.
9.Gün akşamı yaptığım test yaptığımda 1 dk içinde silik çıktı. 10. Gün size attığım gibi çıktı.
Bugün yani 10. Gün hafif kahverengi pembemsi kanama oldu. Şu anlık bunlar var. Ama bence en önemlisi kasık batmasıydı benim için ilk belirti oydu. Adetime 5 gün var. İnşallah olmam ve İnşallah sağlıkla tutunur bebeğimRabbim sizlerede en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Burayada testini paylaş canım yaptığın zaman
Canım evet maşallah görünüyor. Bu testi nereden buldun. ben de arıyorum da bulamadım :) türkiyede yok galibaIMG 20210113 073251
Paylaştım canım.
Adetim ya 11 ocak ya da 14 ocak
5gün öncesinden gösteriyormuş bu test
Maşallah çok net çıkmış canımIMG 20210113 073251
Paylaştım canım.
Adetim ya 11 ocak ya da 14 ocak
5gün öncesinden gösteriyormuş bu test
Bende hobi olmuştu artık can sıkıntısına bile yapıyordumSizler test yaptıkça gaza geliyorum benimde yapasım geldi
Bir de siz ne derseniz belirti arıyorum kendimde bende de var mı ki diyeBende hobi olmuştu artık can sıkıntısına bile yapıyordum
Teşekkür ederim canımCanım evet maşallah görünüyor. Bu testi nereden buldun. ben de arıyorum da bulamadım :) türkiyede yok galiba
Aaa anladım zaten canım türkiyedekiler de hep bu testi sorusturuyo bulan yok sen nasıl buldun dicektim ehehe. gerçekten çok hassas bir testmiş.Teşekkür ederim canım
Türkiyede var mi bilmiyorum, ben almanyada yaşıyorum :/
Yaa halen inanasım gelmiyor. Allah herkese nasib etsin. Bunu görmek bile çok sevindirdi. İnşallah hepimiz için sağlıklı ilerlerMaşallah çok net çıkmış canım
Yaa ama hiç belirtisi olmayıp hamile olanda çok kişi var canım bence hiç takılma. Ben kasık batmasından anlamıştım bence benim tek belirtim buydu yum dan 4 gün sonra başlamıştı mesela. Hala devam ediyo. Bence daha önce olmayan bişey aramak lazım vücuttaBir de siz ne derseniz belirti arıyorum kendimde bende de var mı ki diye
Benim ilk yaptığım test mesela çok silik çıkmıştı görünmeyecek kadar, ilk defa kullandım bunu ben de marka olarak baya tutuluyorAaa anladım zaten canım türkiyedekiler de hep bu testi sorusturuyo bulan yok sen nasıl buldun dicektim ehehe. gerçekten çok hassas bir testmiş.
Amin canım inşallahhYaa halen inanasım gelmiyor. Allah herkese nasib etsin. Bunu görmek bile çok sevindirdi. İnşallah hepimiz için sağlıklı ilerler
Bende de kasık batması var garip bir şekilde. Hiç bu kadar hissetmezdim yumurtlama desem o da değil gibi. Ki yumurtlama olsa bile az olurdu 1 gün falan bu kadar sürmezdi. Ara ara yokluyor soldan anlamadım vallaYaa ama hiç belirtisi olmayıp hamile olanda çok kişi var canım bence hiç takılma. Ben kasık batmasından anlamıştım bence benim tek belirtim buydu yum dan 4 gün sonra başlamıştı mesela. Hala devam ediyo. Bence daha önce olmayan bişey aramak lazım vücutta
Kız test yap ta kurtul yaaaBende de kasık batması var garip bir şekilde. Hiç bu kadar hissetmezdim yumurtlama desem o da değil gibi. Ki yumurtlama olsa bile az olurdu 1 gün falan bu kadar sürmezdi. Ara ara yokluyor soldan anlamadım valla
Aynen katılıyorum benim de hiç belirtim yoktu. Ben geçen ay tatildi diye evdeydim, surekli başka işlerle meşguldüm, hiç aklıma bile gelmiyordu. Vücudumu dinleseydim bur sürü belirti bulurdumYaa ama hiç belirtisi olmayıp hamile olanda çok kişi var canım bence hiç takılma. Ben kasık batmasından anlamıştım bence benim tek belirtim buydu yum dan 4 gün sonra başlamıştı mesela. Hala devam ediyo. Bence daha önce olmayan bişey aramak lazım vücutta
İstersen yap üstünden atmış olursun hafiflersin istersen gününü bekle canımInsallah canimm yaa valla cok yapasım var ama korkuyorum çıkmayacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?