Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize.Evet cok şükür bu ay klomenle hamile kaldım![]()
İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok sevindim kardeşim darısı bize.Evet cok şükür bu ay klomenle hamile kaldım![]()
Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsinYaa çok sevindim kardeşim darısı bize.
İnan çok sevindim senin adına .Sağlıklı kucağına da alasın inşaallah![]()
Amiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım..Amin cok teşekkür ederim inşallah rabbim en kısa sürede size de sağlıkla evlatlarınızı nasip etsin![]()
Hadi inşallah hayırlısıyla tutarAmiiiin inşallah çok istiyorum bende oldum dün çatlama iğnesi, beklemedeyim bakalım..
Canım cok tesekkur ederim yazacaktım sana ama siteye giriyor musun bilemediğim için yazmadım sen ne yaptın merak ettim seni
Hadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence oBende 26 kasimda transfer oldum 1 embiryo. Salı günü öğreneceğim sonucu inşallah![]()
Nasip canim benim embiryo orta kalitedeydi yine her zamanki gibi hazorlikliyim sonucaHadi inşallah rabbim nasip etmiştir olmuştur bence o![]()
Aysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecekYine nasip olmadi canim![]()
İnşallah canım isteyen her kim varsaAysenur olacak canım biliyorum cok sabrettin ama olacak inanıyorum rabbim nasip edecek![]()