Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Evet ya ben de şiddetli kasık Ağrı'sı va bir ağrı giriyor 15 saniye bükük halde kalıyorum ödüm kopuyor bir şey oldu diye. Bir de meme uçlarım sızlıyor ara ara. Göğüste adet olacakmış gibi hassasiyet var. Kızlar gebelik bu kadar sancılı mı başlıyor normal mi? Ben hep Başka hayal etmiştim.

Canim sorun belirtilerde degil belirtiler normal ama biz heveslendikce olmayan belirtiler var gibi oluyo daha cok hevesleniyoruz. Benim bahsettigim bu

Ya açıkçası tam bilmiyorum . Sağlıkocağında yapılmıyor devlet hastanesinde yaptırdım ben . Trombosit miktarına bakılıyor pıhtı için . İnşallah en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini canm

Sağol canım teşekkür ederim âmin inşallah canım

Inşallah vardır canim belirtiler boşa değildir. Bat a ne kadar kaldı test yaptın mi hiç
Yok cnm yapmadim 7 gun var daha bakalim hayirlisi benim bu olursa ikinci olacak ama her hamilelik farklidir diyorlar.zaten reglime 1 hafta kala artik gogüsler falan hassaslasiyor o yuzden su siralar regl belirtisi mi bebis belortisi mi birbirine girmis durumda.cok takmamak geeekiyo gercekten olursa bu ay olmazsa diger aylara bakariz saglikla kucagimiza almak nasip etsin allah.

Canim sorun belirtilerde degil belirtiler normal ama biz heveslendikce olmayan belirtiler var gibi oluyo daha cok hevesleniyoruz. Benim bahsettigim bu
Haklısın canim karşıt görüş olsun diye yazmadım. Yaşadıklarımı anlatmak istedim kendi kendimize bile farklı geçişler yaşıyoruz. Kafamızda kurdukça büyüyor isteğimiz.

Kesinlikle öyle canim son bir hafta kala ne olduğunu anlayamıyoruz ben de aynı durumdayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımızda kısmet ne zamansa o zaman gelecek yavrularimiz

Kesinlikle öyle canim son bir hafta kala ne olduğunu anlayamıyoruz ben de aynı durumdayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımızda kısmet ne zamansa o zaman gelecek yavrularimiz
Canım günüm 5 gün gecti 2. Günde idrar testi yaptım iki tane ama negatif. Olmam gereken günde azıcık bir sancı oldu başlıyor gibisinden ama olmdım gögüslerimde azıcık dolmustu ama oda gecti hic bir belirtim yok ne adete ne hamileliğe acaba neden olamıyrum ki test megatif cıktı ve ilişki tarihimi biliyorum ilişkinin 20. Günü idrr testi yaptım

Selam kizlar adetimin 6. Gunundeyim hala bisey gelmedi. Yarin doktora gidecegim bnde. Hamile degilsem bile neden gecikme oldugunu ogrenirim

Hayir yapmadim evdeki testlerde cikmiyor benim. Daha fazla bosuna uzulmek istemedim. İlk oglumda da cikmamisti
Haklısın canım boşuna üzülmektense en iyisi kan testi. 6 gün de az bir süre değil inşallah vardır da o yüzden gecikmişdir.

Haklısın canım boşuna üzülmektense en iyisi kan testi. 6 gün de az bir süre değil inşallah vardır da o yüzden gecikmişdir.
Yarin vercem bakalm kan. Sonucu soylerim burdan ama olma ihtimali dusuk biraz gecen ay da gecikme oldu. Nedense iki aydir boyle gecikmeye basladi

Yarin vercem bakalm kan. Sonucu soylerim burdan ama olma ihtimali dusuk biraz gecen ay da gecikme oldu. Nedense iki aydir boyle gecikmeye basladi
hiç belli olmaz canım ummadığımız anda oluverir belki. sebepsiz gecikmeler oluyor canım bünye değişiyor. benim düzenli olan adetim 2 ay gelmemişti ilaçla olmuştum.

Kadin dogum uzmani haftaya pazartesiye kadar izinli. Bu hafta da boyle gececek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…