- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Evet ya ben de şiddetli kasık Ağrı'sı va bir ağrı giriyor 15 saniye bükük halde kalıyorum ödüm kopuyor bir şey oldu diye. Bir de meme uçlarım sızlıyor ara ara. Göğüste adet olacakmış gibi hassasiyet var. Kızlar gebelik bu kadar sancılı mı başlıyor normal mi? Ben hep Başka hayal etmiştim.Kizlarr hamilelegin tek belirgin belirtisi iki kasiktada siddetli agri bel agrisi ve yogun uyku istegi mide bulantisi falan olmuyor ama cogunlukla adet belirtisiyle ayni ben adet olucam diye gittim ped aldim ovalasyon testi aldim obur aya hamile oldugumu ogrendigimde bu ayrimi anladim yoksa hersey ayni
Canim sorun belirtilerde degil belirtiler normal ama biz heveslendikce olmayan belirtiler var gibi oluyo daha cok hevesleniyoruz. Benim bahsettigim buHaklısınız kızlar ama her bünye bir değil işte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Benim adetim iki ay gecikti hiç belirti yoktu başka hamileyim sandım ama değildim. Sonra mayıs ayında adetimden 10 gün önce mide bulantısı uyku sık sık iftara çıkma kaşık bel ağrıları olmaya başladı ben de ve kendimi çok farklı hissetmeye başladım gittim hemen kan testi yaptırdım ve hamileyim. Tabi 15 gün sonra düştü ama belirti yaşadım ben. Ama dediğiniz gibi kendini dinleyince yanılıyor insan bu ay hiç takmıyorum mesela o durumdan sonra herkes için hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ya açıkçası tam bilmiyorum . Sağlıkocağında yapılmıyor devlet hastanesinde yaptırdım ben . Trombosit miktarına bakılıyor pıhtı için . İnşallah en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini canmCanım çok geçmiş olsun. Hiç sıkıntı etme canım prolaktin gebeliğe engel değil. Ben de prolaktin yüksekken hamile kaldım. Tam kan sayımında mı çıkıyor Can'ım pıhtılaşma sorunu doktorumdan ben de isteyeyim diye bu kadar ayrıntılı soruyorum kusuruma bakmayın lütfen.
Sağol canım teşekkür ederim âmin inşallah canımYa açıkçası tam bilmiyorum . Sağlıkocağında yapılmıyor devlet hastanesinde yaptırdım ben . Trombosit miktarına bakılıyor pıhtı için . İnşallah en sağlıklı şekilde kucağına alırsın bebeğini canm
Yok cnm yapmadim 7 gun var daha bakalim hayirlisi benim bu olursa ikinci olacak ama her hamilelik farklidir diyorlar.zaten reglime 1 hafta kala artik gogüsler falan hassaslasiyor o yuzden su siralar regl belirtisi mi bebis belortisi mi birbirine girmis durumda.cok takmamak geeekiyo gercekten olursa bu ay olmazsa diger aylara bakariz saglikla kucagimiza almak nasip etsin allah.Inşallah vardır canim belirtiler boşa değildir. Bat a ne kadar kaldı test yaptın mi hiç
Haklısın canim karşıt görüş olsun diye yazmadım. Yaşadıklarımı anlatmak istedim kendi kendimize bile farklı geçişler yaşıyoruz. Kafamızda kurdukça büyüyor isteğimiz.Canim sorun belirtilerde degil belirtiler normal ama biz heveslendikce olmayan belirtiler var gibi oluyo daha cok hevesleniyoruz. Benim bahsettigim bu
Kesinlikle öyle canim son bir hafta kala ne olduğunu anlayamıyoruz ben de aynı durumdayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımızda kısmet ne zamansa o zaman gelecek yavrularimizYok cnm yapmadim 7 gun var daha bakalim hayirlisi benim bu olursa ikinci olacak ama her hamilelik farklidir diyorlar.zaten reglime 1 hafta kala artik gogüsler falan hassaslasiyor o yuzden su siralar regl belirtisi mi bebis belortisi mi birbirine girmis durumda.cok takmamak geeekiyo gercekten olursa bu ay olmazsa diger aylara bakariz saglikla kucagimiza almak nasip etsin allah.
Canım günüm 5 gün gecti 2. Günde idrar testi yaptım iki tane ama negatif. Olmam gereken günde azıcık bir sancı oldu başlıyor gibisinden ama olmdım gögüslerimde azıcık dolmustu ama oda gecti hic bir belirtim yok ne adete ne hamileliğe acaba neden olamıyrum ki test megatif cıktı ve ilişki tarihimi biliyorum ilişkinin 20. Günü idrr testi yaptımKesinlikle öyle canim son bir hafta kala ne olduğunu anlayamıyoruz ben de aynı durumdayım şu an. Hayırlısı olsun hakkımızda kısmet ne zamansa o zaman gelecek yavrularimiz
test yapmışmıydın canım kendinSelam kizlar adetimin 6. Gunundeyim hala bisey gelmedi. Yarin doktora gidecegim bnde. Hamile degilsem bile neden gecikme oldugunu ogrenirim
Hayir yapmadim evdeki testlerde cikmiyor benim. Daha fazla bosuna uzulmek istemedim. İlk oglumda da cikmamistitest yapmışmıydın canım kendin
Haklısın canım boşuna üzülmektense en iyisi kan testi. 6 gün de az bir süre değil inşallah vardır da o yüzden gecikmişdir.Hayir yapmadim evdeki testlerde cikmiyor benim. Daha fazla bosuna uzulmek istemedim. İlk oglumda da cikmamisti
Yarin vercem bakalm kan. Sonucu soylerim burdan ama olma ihtimali dusuk biraz gecen ay da gecikme oldu. Nedense iki aydir boyle gecikmeye basladiHaklısın canım boşuna üzülmektense en iyisi kan testi. 6 gün de az bir süre değil inşallah vardır da o yüzden gecikmişdir.
hiç belli olmaz canım ummadığımız anda oluverir belki. sebepsiz gecikmeler oluyor canım bünye değişiyor. benim düzenli olan adetim 2 ay gelmemişti ilaçla olmuştum.Yarin vercem bakalm kan. Sonucu soylerim burdan ama olma ihtimali dusuk biraz gecen ay da gecikme oldu. Nedense iki aydir boyle gecikmeye basladi
Hayirlisi artik bakalmhiç belli olmaz canım ummadığımız anda oluverir belki. sebepsiz gecikmeler oluyor canım bünye değişiyor. benim düzenli olan adetim 2 ay gelmemişti ilaçla olmuştum.
Sen direk bi kan testi yaptırsan canım. Doktoru mu bekleyeceksinKadin dogum uzmani haftaya pazartesiye kadar izinli. Bu hafta da boyle gececek
Senin regline kac gun kaldi sanirim bizim ayni gibi☺Sen direk bi kan testi yaptırsan canım. Doktoru mu bekleyeceksin
Eğer gecikme olmazsa 6 sında olmam lazım canım günüm şaşmaz normalde :)Senin regline kac gun kaldi sanirim bizim ayni gibi☺
Hadi bakalim ins cnm hayirlisiyla benim de 7 sinde olmam gerekiyoEğer gecikme olmazsa 6 sında olmam lazım canım günüm şaşmaz normalde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?