Ben yapmıyorum artık canım moral bozukluğu oluyr. Hasta olacakmışım gibi geliyorŞeyyy az önce test yaptım yine negatif bari silik çıksaydı olmazsak yapalım cnm hadi hayırlısı inşallah
Acayip bi ruh hali. Bizi bizden başka kimse anlayamaz canım. Bünyemiz dalga geçiyr resmen bizle.Bende kuzucum karnım agrıyor bugünü arlatmak istiyorum sanki bi gün gecince oluyor hahaha
Merhaba canim hakkimizda hayirlisi olsun daha varmis devam calismalaraMerhaba kizlar bende temmuz ayinda full calisma yapanlardanim reglime 9 gun kaldi ins hayirlisi olur.
Sıvı aknti oluyor canm adet öncesine göre daha fazla oluyorBenim belim agriyo iki gundur kizlar bir de gögüslerim dolgunlasti .bilemiyorum hayirlisi artik ben birsey soracagim akinti durumlari nasil olmali su siralar?
Hmm tamam cnm cok sagol.Sıvı aknti oluyor canm adet öncesine göre daha fazla oluyor
merhaba cnm benim de durumum senin gibi. çok az bel ve ara ara kasıkda sızlama oluyor. bugünde biraz biraz akıntı var. başkada bir belirti yok. haziranda bir düşüğüm var. o zaman hissetmiştim ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum. hayırlısı olsun hakkımızdaMerhaba kizlar bende temmuz ayinda full calisma yapanlardanim reglime 9 gun kaldi ins hayirlisi olur.
Bende 2013 eylül annesi idim. 3 yaşına geldi kızım bende fazla aralamadan yaşta kemale ermeden ikincinin temellerini attım allahın izniyle. 31 yaşımda 2. Defa anne olucam inşallah. Allah isteyen herkese er geç nasip etsin..Kizlar buraya 2012 de uye olmustum kasim anneleri grubuyduk o zaman.cok sukur bebeklerimizi buyuttuk simdi ikinciyi istiyoruz allah nasip ederse.yasim cok genc degil ondan biraz endiseliyim ama esim de bende oglumuza bir kardes yapmayi cok istiyoruz ins rabbim her isteyen anneye nasip eder bu inanilmaz duyguyu.
Canım benimde 2 yaşında oğlum var bizde bu ay korunmayı biraktik bakalım geç mi olur erken mi olur bilmiyorumKizlar suan iki yasinda oglum var ve dogumdan snra bu zamana kadr hep duzenli adetim oldu. Ama mayis ayinda bebek istedik tekrar o yuzden mayis sonunda korunmamaya basladik ve hala korunmuyoruz. Haziran ayinda 11 gun falan adet gecikmem oldu. Hamileyim sandim degilmisim. Bu ay da pek fazla bi birlikteligimiz olmadi. Hatta yumurtlama doneminde hic olmadi sadece haziran regl sonrasi 1-2 kere ve bu ay regli oncesi 1-2 kere. O yuzden umudum hic yok ama bu ay ki bat 27 temmuzdu
Hayirlisi canim insallah cok beklemeyizCanım benimde 2 yaşında oğlum var bizde bu ay korunmayı biraktik bakalım geç mi olur erken mi olur bilmiyorum
İnşallah canım regl le 1 günüm var 1 hafta önce falan korunmayi biraktik o yüzden bu ay pek umudum yok regl bekliorum geçsin onumuzdeki aya artikHayirlisi canim insallah cok beklemeyiz
Benimde bu aydan pek beklentim yok. Onumuzdeki ay artikİnşallah canım regl le 1 günüm var 1 hafta önce falan korunmayi biraktik o yüzden bu ay pek umudum yok regl bekliorum geçsin onumuzdeki aya artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?