Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Merhaba kizlar bende temmuz ayinda full calisma yapanlardanim reglime 9 gun kaldi ins hayirlisi olur.

Benim belim agriyo iki gundur kizlar bir de gögüslerim dolgunlasti .bilemiyorum hayirlisi artik ben birsey soracagim akinti durumlari nasil olmali su siralar?

Kizlar buraya 2012 de uye olmustum kasim anneleri grubuyduk o zaman.cok sukur bebeklerimizi buyuttuk simdi ikinciyi istiyoruz allah nasip ederse.yasim cok genc degil ondan biraz endiseliyim ama esim de bende oglumuza bir kardes yapmayi cok istiyoruz ins rabbim her isteyen anneye nasip eder bu inanilmaz duyguyu.

Merhaba kizlar bende temmuz ayinda full calisma yapanlardanim reglime 9 gun kaldi ins hayirlisi olur.
merhaba cnm benim de durumum senin gibi. çok az bel ve ara ara kasıkda sızlama oluyor. bugünde biraz biraz akıntı var. başkada bir belirti yok. haziranda bir düşüğüm var. o zaman hissetmiştim ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum. hayırlısı olsun hakkımızda

Bende 2013 eylül annesi idim. 3 yaşına geldi kızım bende fazla aralamadan yaşta kemale ermeden ikincinin temellerini attım allahın izniyle. 31 yaşımda 2. Defa anne olucam inşallah. Allah isteyen herkese er geç nasip etsin..

Kizlar suan iki yasinda oglum var ve dogumdan snra bu zamana kadr hep duzenli adetim oldu. Ama mayis ayinda bebek istedik tekrar o yuzden mayis sonunda korunmamaya basladik ve hala korunmuyoruz. Haziran ayinda 11 gun falan adet gecikmem oldu. Hamileyim sandim degilmisim. Bu ay da pek fazla bi birlikteligimiz olmadi. Hatta yumurtlama doneminde hic olmadi sadece haziran regl sonrasi 1-2 kere ve bu ay regli oncesi 1-2 kere. O yuzden umudum hic yok ama bu ay ki bat 27 temmuzdu

İkinci hamilelik yasayanlar sizde de boyle oldu mu korunmayi birakinca adet gecikmesi yasadiniz mi boyle ?

Canım benimde 2 yaşında oğlum var bizde bu ay korunmayı biraktik bakalım geç mi olur erken mi olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…