Tebrik ederim canim saglikli uzun omurlu olsun insallahKizlaaaaarrr test yaptim simdi hamileyimmm cok sukur allahima allah hepnize bugune yasatsin inslah
İlk once ovalasyon testi yaptim cift koyu cikti clearblu test aldim arkasindan dijital 3 haftalik hamileymisim cok mutluyum 3 ayimizda olduy
Sagol canim aminTebrik ederim canim saglikli uzun omurlu olsun insallah
Gözün aydın cnm.Saglıklı bi hamilelik süreci gecrsn inş.Kizlaaaaarrr test yaptim simdi hamileyimmm cok sukur allahima allah hepnize bugune yasatsin inslah
İlk once ovalasyon testi yaptim cift koyu cikti clearblu test aldim arkasindan dijital 3 haftalik hamileymisim cok mutluyum 3 ayimizda olduy
Hayırlı olsun :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah. :)Kizlaaaaarrr test yaptim simdi hamileyimmm cok sukur allahima allah hepnize bugune yasatsin inslah
Kizlaaaaarrr test yaptim simdi hamileyimmm cok sukur allahima allah hepnize bugune yasatsin inslah
Bende adet gecikmesi olmadi ama bizde esim korunuyordu hap kullanmadim ben.İkinci hamilelik yasayanlar sizde de boyle oldu mu korunmayi birakinca adet gecikmesi yasadiniz mi boyle ?
Evet cnm hakkimizda hayirlosi olsun agzimda dunden beri pas tadi var benimde belim agriyomerhaba cnm benim de durumum senin gibi. çok az bel ve ara ara kasıkda sızlama oluyor. bugünde biraz biraz akıntı var. başkada bir belirti yok. haziranda bir düşüğüm var. o zaman hissetmiştim ama şimdi hiç bir şey hissetmiyorum. hayırlısı olsun hakkımızda
Bizdede oyle esim korunuyodu bende korunmadim hicBende adet gecikmesi olmadi ama bizde esim korunuyordu hap kullanmadim ben.
Tsk ederimm canimHayirli olsun cnm cok sevindim ☺
Inşallah vardır canim belirtiler boşa değildir. Bat a ne kadar kaldı test yaptın mi hiçEvet cnm hakkimizda hayirlosi olsun agzimda dunden beri pas tadi var benimde belim agriyo
Kizlar lutfen kendinizi dinlemeyi birakin. Butun belirtiler varken ve 11 gun gecikmisken hic bisey cikmadi lutfen sizde bir kan testi yaptirmadan kendinizi heveslendirmeyin belirtilerle
Haklısınız kızlar ama her bünye bir değil işte belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Benim adetim iki ay gecikti hiç belirti yoktu başka hamileyim sandım ama değildim. Sonra mayıs ayında adetimden 10 gün önce mide bulantısı uyku sık sık iftara çıkma kaşık bel ağrıları olmaya başladı ben de ve kendimi çok farklı hissetmeye başladım gittim hemen kan testi yaptırdım ve hamileyim. Tabi 15 gün sonra düştü ama belirti yaşadım ben. Ama dediğiniz gibi kendini dinleyince yanılıyor insan bu ay hiç takmıyorum mesela o durumdan sonra herkes için hayırlısı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınKizlarr hamilelegin tek belirgin belirtisi iki kasiktada siddetli agri bel agrisi ve yogun uyku istegi mide bulantisi falan olmuyor ama cogunlukla adet belirtisiyle ayni ben adet olucam diye gittim ped aldim ovalasyon testi aldim obur aya hamile oldugumu ogrendigimde bu ayrimi anladim yoksa hersey ayni
Merhaba Canım . İnşallah prolaktin sıkıntı etmeden hamile kalırım . Ayrıca kan pıhtılaşmasına gelince ben 5 yıl önce kalp rahatsızlığım sebebiyle hastanede yattım ve anjio olmuştum . Anjio için alınan kan ile kan sayımı yapılmıştı . O zaman corasprin kullanmıştım uzun süre ama ben sıkıntı bitmiştir diye bırakmıştım . Bu yıl tekrar kan sayımı yaptırdım onda çıktı kan pıhtılaşmamın olduğu . Hatta tehlikeliymiş Bebek kalp atışı durup anneyi zehirleyebilirmiş . Pıhtılaşma sıkıntısı gebelikte zor oluyormuş benim araştırdığım kadarıylaAyrıca kanda pıhtılaşma sorununuzu Nasıl tespit ettiniz?
Aynen benim de 1 hafta bıyunca ağrım oldu.5-10 saniyelik bi ağrı ve gün içinde sürekli oluyodu.bide özellikle gögüs ağrısı çok farklı oluyor.akıntım bulantım vs. gibi şeyler olmadı ama gözüm kararıyoduKizlarr hamilelegin tek belirgin belirtisi iki kasiktada siddetli agri bel agrisi ve yogun uyku istegi mide bulantisi falan olmuyor ama cogunlukla adet belirtisiyle ayni ben adet olucam diye gittim ped aldim ovalasyon testi aldim obur aya hamile oldugumu ogrendigimde bu ayrimi anladim yoksa hersey ayni
Bi mektup yazmistm eve geldiginde agliordum zaten noldu falan diye telaslandi bu sana gelmis yaziklar olsun sana dedm mektubun basida bi hayranindan gelmis gibi basliyordu iste seni cok seviyorum ama suan karsina cikacak cesaretim yok ama ilk karsina ciktigim anda eminim sende bana buyuk bi askla baglanacaksin falan gibi devam eden sonrasinda karsina cikmiyorum cunku daha cok kucugum mercimek kadarim baba diye devam ediyordu uzun bi mektup duygusalda kucuk bi sokla ogrendi yuzu sekilden sekile girdi kendine gelemedi uzun sure ama 2 gun surdu malesef bugun cok kotuyuz kimyasal gebelikmisEsine nasil dicennnnnn:)
Canım çok geçmiş olsun. Hiç sıkıntı etme canım prolaktin gebeliğe engel değil. Ben de prolaktin yüksekken hamile kaldım. Tam kan sayımında mı çıkıyor Can'ım pıhtılaşma sorunu doktorumdan ben de isteyeyim diye bu kadar ayrıntılı soruyorum kusuruma bakmayın lütfen.Merhaba Canım . İnşallah prolaktin sıkıntı etmeden hamile kalırım . Ayrıca kan pıhtılaşmasına gelince ben 5 yıl önce kalp rahatsızlığım sebebiyle hastanede yattım ve anjio olmuştum . Anjio için alınan kan ile kan sayımı yapılmıştı . O zaman corasprin kullanmıştım uzun süre ama ben sıkıntı bitmiştir diye bırakmıştım . Bu yıl tekrar kan sayımı yaptırdım onda çıktı kan pıhtılaşmamın olduğu . Hatta tehlikeliymiş Bebek kalp atışı durup anneyi zehirleyebilirmiş . Pıhtılaşma sıkıntısı gebelikte zor oluyormuş benim araştırdığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?