Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Bende sali gunune kadar bekleyecegim gelmezse iki hafta gecikmem olmus olcak. Tekrar kan vermeye gidecegim. ZTen hamile degilsem de bi anormallik soz konusu olur yani muayene olurum
kist veya hormonalmis sanırım bu gecikmeler umarim birsey cikmaz bebistendir ikimizinde

EceCigdem Canımm bugün bende hastalandım anlamadığım bi şekilde 2 gun erken geldi gerçi bende 1 2 gun oynar.. Rabbim bu ay uygun görmemiş demek kısmet ne yapalım :) Herşey Allah'tan
Seninle ayniydi sanırım sat larimiz yarin da ben katilirim araniza kismetse umutlar bir sonraki aya artik çalışmalara devam :)

selam kızlar yeni katıldım aranıza bende bu ay çalışmalara başladım sat 5 haziran inşallah temmuzda hepimizin yüzü güler :)

Slm kızlar bnm de sat 7 hazirandı, adet bitiminden beri 2-3 günde bir ilişkimiz oluyor. Temmuz 6 adet tarihim inş gelmez ve pozitif çıkar hayırlısıyla. Bir aydır düzenli folik asit ve demir ilacımı alıyorum. Özellikle sol kasıkta batma ve göğüs şişliği var inş gebelik habercisidir bunlar

Tatlım o şekilde yakakayamazsınız gün aşırı olması lazım ama tabii Rabbim bilir ama yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama da hergün sonra yine gün aşırı en iyisi :)

Hayirlisi olsun canim daha cok erken belirtiler icin yumurta catlayincada ayni belirtiler oluyoe benim sat 5 haziran 32 33 gunde regl oluyorum iki gun once yumurtamin catladigin hissettim bahsettigin belirtiler vardi bizde degerlendirdik bakalim hayirlisi bayramda insallah mujdeli haberleri aliriz :)

Slm arkadaşlar .benimde adetime 2 gün var bekliyorum. . Olmadıgi takdirde bende aranızdayım temmuz gözcüsü olacagiz bu ay da :)) 9 aydır gözcüluk yapa yapa bi hal oldum zaten :)

N nehir-arin inşallh canım Allah hepimizin kucağını doldursun bakalım denemelere devam tabiki inş adet görmem diye dua ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum Şimdilik

T tostos16 tabiki Rabbim bilir tek ilişki ile hamile kalan da var sonuçta inşallah hayırlısı ile isteyen herkese nasip eder, malum ramazanda çok zor oluyor oruç iftar sahur derken halsiz uykusuz oluyoruz çalışmalara devam bklm olur inş

Evet ramazan da zor olur mutlaka ama biz zaten sahur için gece 2 ye kadar oturduğumuz için farketmiyor ama herkesin düzeni farklı tabi tatlım Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize

Kizlar ben kesin temmuz a kaldım adet oldum bugün hissetmistim zaten. Temmuzda umutlara devam

Normalde adet olsaydım 3. Gunum bitecekti bugün. Olmadım. Testte yapmadım hiç ağrım da yok acaba test yapsam mi. Negatif çıkar diye korkuyorum

Selam guzellikler ben temmuz ayında aşılama yaptiracam inşallah allahın izniyle Rabbim hepimizin yüreğinde ki duayı kabul eylesin inşallah

İnsallah canim temmuz ayi hepimizin ayi olsun

Geldim canım bugün istanbula annemlere geldik ziyarete pek giremedim zaman geçiyor 2.gun bitti bitsede yeni çalışmalara başladak Sende olmuşsun gözün aydınn gecikmesi sıkıntı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…