kist veya hormonalmis sanırım bu gecikmeler umarim birsey cikmaz bebistendir ikimizindeBende sali gunune kadar bekleyecegim gelmezse iki hafta gecikmem olmus olcak. Tekrar kan vermeye gidecegim. ZTen hamile degilsem de bi anormallik soz konusu olur yani muayene olurum
Seninle ayniydi sanırım sat larimiz yarin da ben katilirim aranizaEceCigdem Canımm bugün bende hastalandım anlamadığım bi şekilde 2 gun erken geldi gerçi bende 1 2 gun oynar.. Rabbim bu ay uygun görmemiş demek kısmet ne yapalım :) Herşey Allah'tan
Hoşgeldin canımselam kızlar yeni katıldım aranıza bende bu ay çalışmalara başladım sat 5 haziran inşallah temmuzda hepimizin yüzü güler :)
Tatlım o şekilde yakakayamazsınız gün aşırı olması lazım ama tabii Rabbim bilir ama yumurtlamaya kadar gün aşırı yumurtlama da hergün sonra yine gün aşırı en iyisi :)Slm kızlar bnm de sat 7 hazirandı, adet bitiminden beri 2-3 günde bir ilişkimiz oluyor. Temmuz 6 adet tarihim inş gelmez ve pozitif çıkar hayırlısıyla. Bir aydır düzenli folik asit ve demir ilacımı alıyorum. Özellikle sol kasıkta batma ve göğüs şişliği var inş gebelik habercisidir bunlar
Hayirlisi olsun canim daha cok erken belirtiler icin yumurta catlayincada ayni belirtiler oluyoe benim sat 5 haziran 32 33 gunde regl oluyorum iki gun once yumurtamin catladigin hissettim bahsettigin belirtiler vardi bizde degerlendirdik bakalim hayirlisi bayramda insallah mujdeli haberleri aliriz :)Slm kızlar bnm de sat 7 hazirandı, adet bitiminden beri 2-3 günde bir ilişkimiz oluyor. Temmuz 6 adet tarihim inş gelmez ve pozitif çıkar hayırlısıyla. Bir aydır düzenli folik asit ve demir ilacımı alıyorum. Özellikle sol kasıkta batma ve göğüs şişliği var inş gebelik habercisidir bunlar
Gec dollenme dahi olmussa silik de olsa cikar bence denemek gerek :)Normalde adet olsaydım 3. Gunum bitecekti bugün. Olmadım. Testte yapmadım hiç ağrım da yok acaba test yapsam mi. Negatif çıkar diye korkuyorum
Geldim canım bugün istanbula annemlere geldik ziyarete pek giremedim zaman geçiyor 2.gun bitti bitsede yeni çalışmalara başladakmyzt canim nerdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?