Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Geldim canım bugün istanbula annemlere geldik ziyarete pek giremedim zaman geçiyor 2.gun bitti bitsede yeni çalışmalara başladak Sende olmuşsun gözün aydınn gecikmesi sıkıntı gerçekten
Ay canim sorma bende kocise msj attim hastalandim diye oda gozumuz aydin bayramdan sonra olur insallah dedi

Seninle ayniydi sanırım sat larimiz yarin da ben katilirim araniza kismetse umutlar bir sonraki aya artik çalışmalara devam :)
evet canım ya o zaman biran evvel regl olsa bitsin inşallah yeni ayda rabbim yardımcımız olsun ... Kızlarrrr hoşgeldinizzz

Ay canim sorma bende kocise msj attim hastalandim diye oda gozumuz aydin bayramdan sonra olur insallah dedi

Bende dün akşam geldi dedim,boyle boyle boşvveeerrr takma kafana herşey Allahtann yaparız inşallah dedi :)

Tam da bayram sonuna denk geliyor dogurgan donem. Bayram ziyaretleri biter mi ki o zamana bilemedim ya

Eslerimiz bizden daha rahat :) benimki de öyle ... sıkma canini Allahın dediği olur bu ay olmadı diğer aya bakarız diyor ... tabi bize daha zor geçiyor günler bütün olay bizde olup bitiyor

Eslerimiz bizden daha rahat :) benimki de öyle ... sıkma canini Allahın dediği olur bu ay olmadı diğer aya bakarız diyor ... tabi bize daha zor geçiyor günler bütün olay bizde olup bitiyor
eşler boyle olmasa işimiz daha zor eşimde istiyor ama ben uzuldukce ben dik durayım diye kendi sağlam duruyor basta. Her zaman o daha metanetlidir,ben daha karamsar

Gunaydin arkadaslar bu mubarek gunde hepimizin dilekleri kabul olur hepimizin kucagi dolar inşallah. Benim adetim normalde 30 35 gunde bir oluyor ve bugun 28. Gunum damla damla kahverengi leke geliyor ama karin agrim falan yok arada bir belim agriyor sizce hamile olabilirmiyim bu gune kadar hic boyle bisey olmamisti

Kızlar acaba test yapsam mi. Bugün gecikmemin 4. Günü ne karın agrisi ne bel agrisi hicbir belirti yok regl e dair.

Selamlarrrr, regllerimiz geçsinn gitsin bebişlerimiz gelsin artıkk Temmuz inşallah hepimize hayırlı gelir arkadaşlarr...

Arkadaşlar ben geçen ay kafaya çok takmistim hatta sırf bu yuzden bence adetm 1 hafta gecikti, yok ateş yukseldi indi, oldu olacak, idrar tahlili, kan tahlili derken.... . İnsallah bu ay sadece bu tppiğe ara sira yazacağim boyle destek almak olmak için, onun disinda sakin kalmayi olmayi dusunuyorum. Stres yapmamak çok 9nemli. Şuan adetimin 2.günü:) biran once bitsede gitse. Birde bat saymak istemiyorum ve en az bir hafta gecikmeden ne idrar ne kan tahlili yapmak istemiyorum ama bakalim ne olacak))

Kizlar oruc vucudumuzun dengesini bozdu bu ay o. Yuzden baya bi gec geldi adetler ama simdi temmuza merhaba zamani. Adetlerimiz bitsin hemen calismalara baslayalim. Ve lutfen bilgilerimizi birbirimizle paylasalim

Kızlar ben bu ovülasyonu anlamadım gitti. Bugün akıntım başladı ama takvimde 1temmuz en doğurgan gün düyorr. Akıntım bir temmuzaa kadar sürmez ki geçen ayda böle olmuştu. Ben hangisine göre hareket edim şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…