Ay canim sorma bende kocise msj attim hastalandim diye oda gozumuz aydin bayramdan sonra olur insallah dediGeldim canım bugün istanbula annemlere geldik ziyarete pek giremedim zaman geçiyor 2.gun bitti bitsede yeni çalışmalara başladakSende olmuşsun gözün aydınn gecikmesi sıkıntı gerçekten
evet canım ya o zaman biran evvel regl olsa bitsin inşallah yeni ayda rabbim yardımcımız olsun ... Kızlarrrr hoşgeldinizzzSeninle ayniydi sanırım sat larimiz yarin da ben katilirim aranizakismetse umutlar bir sonraki aya artik çalışmalara devam :)
Ay canim sorma bende kocise msj attim hastalandim diye oda gozumuz aydin bayramdan sonra olur insallah dedi
Aynen canim bu ay daha iyi olur hepimiz icin insallahBende dün akşam geldi dedim,boyle boyle boşvveeerrr takma kafana herşey Allahtann yaparız inşallah dedi :)
eşler boyle olmasa işimiz daha zor eşimde istiyor ama ben uzuldukce ben dik durayım diye kendi sağlam duruyor basta. Her zaman o daha metanetlidir,ben daha karamsarEslerimiz bizden daha rahat :) benimki de öyle ... sıkma canini Allahın dediği olur bu ay olmadı diğer aya bakarız diyor ... tabi bize daha zor geçiyor günler bütün olay bizde olup bitiyor
Onlar herseyi icinde yasiyo. Biz dayanamiyoruz ki onlar gibi ne yapalimeşler boyle olmasa işimiz daha zor eşimde istiyor ama ben uzuldukce ben dik durayım diye kendi sağlam duruyor basta. Her zaman o daha metanetlidir,ben daha karamsar
Bendensin canımKizlar an itibari ile orucu actim regl oldum
iyi beklemissin simdiye kadar bn catlardim yapta rahatla bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?