- 24 Haziran 2016
- 24
- 11
- 88
Bence adet bitimini takip eden ilk 10 / 12 gün boyunca dene.garanti olsun :) sonra bide sonlara doğru denersin geç yumurtaya durumuna karsi.Kızlar ben bu ovülasyonu anlamadım gitti. Bugün akıntım başladı ama takvimde 1temmuz en doğurgan gün düyorr. Akıntım bir temmuzaa kadar sürmez ki geçen ayda böle olmuştu. Ben hangisine göre hareket edim şaşırdım
ilaçların etkisi oluyo canım bende geçen ay dişim için antibiyotik kullandım bi kaç gün sonra çökelek şeklinde beyaz akıntım oldu araştırdım antibiyotikdenmiş..kzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım
Can'ım çizgiyi görünce değerlendir derim ben. Daha koyusuda olacaktır elbet.
Can'ım çizgiyi görünce değerlendir derim ben. Daha koyusuda olacaktır elbet.
Can'ım hiç bilmiyorum onu. Çevremde Picolu yok varsada ben bilmiyorum...Ins olur cnim yaa.inofolic cok yararli biz pkolulara
slm kızlarbir haftadır kayınvalidemdeyiz zoraki de olsa 7. ve 9. günü değerlendirerek başladık allahtan Hatay sıcak da dama çıkıyorlar sahura kadar ev bize kalıyo inş 11. 13. 15. günleri de değerlendirebilirim ilk defa gün aşırı denicez bu günler iyi dimi bu arada
Ben ilk hamimeligimde ne folik asit kullandim ne de vitamin haplari cok sukur cocugum gayette saglikli dogdu ilac işi ticarete dokulmus resmen doktorlarda ilac tüccarı. Ablam folik asitten dolayi rahimi darattigi icin zor bela vakumla dogum yapti bence iceceksenizde hamile kalin oyle icin diyelim bir sene olmadi bir sene boyunca icecekmisiniz. Folik asit sadece ilk 3 ay iciliyor ustelik sonrasi zararliyaa bende diyorum nasıl 8 kilo aldım ben 2 ayda demek bundanmış bıraksam mı acaba ama ya hamile kalırsam çok çelişkili bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?