Temmuz ayı pozitif görme çalışmaları...

Bence adet bitimini takip eden ilk 10 / 12 gün boyunca dene.garanti olsun :) sonra bide sonlara doğru denersin geç yumurtaya durumuna karsi.

O oz1006 siz sadece ovülasyon gününü mü bekliyorsunuz? Adet sonrası düzenli olarak iki günde bir ilişkiye girin sonuçta hangi gün olacağını bilemezsiniz ki :)
Her zaman iki günde bir ilişki olmuyor canım... Ovü günlerinde sıklaştırıyoruz sadece. Hele ramaZanda münkün değil iki günde bir....

kzlar bsey sorcam.. kullandgnz bı haptan veya farklı bı sebepten.. her aykı adet kanamanz dısında bı kanamanz oldumu.. yanı syle soyleyım... bu aykı kanamam her aykı gıbı cok agrılı ve kan pıhtılı parcalı degldı.. haff sızım oldu ıkı gn ve mat kırmızı gıbı kahvemsı bı sıvı kanamam oldu ıkı gun bugunde leke seklnde kahvemsı... hap ıcıyodm belm ıcın oonn etkısı olrmu szce ılk defa byle oluyo sasrdım

Slm kızlar aranıza yeni katıldım konu tam benlik sevindim bu konuyu açmanıza ☺ bende 9 aylık evliyim 4 aydır bebek istiyoruz ama henüz olmadı son aylarda reglim çok düzensiz erken ve 2-3 gün kadar aza indi vücudum kendini mi hazırlıyo diye ümitle bekliyoruz bakalım hayırlısı ☺☺

İlaöların
ilaçların etkisi oluyo canım bende geçen ay dişim için antibiyotik kullandım bi kaç gün sonra çökelek şeklinde beyaz akıntım oldu araştırdım antibiyotikdenmiş..

bayagıdır giremedim kızlar nasılsınızz inşallah temmuz yüzümüze gülecek..
bilmiyorum ama ben bu aydan umutluyummm

Kızlar ya bişi sorcam. İki gün önce akıntım vardı yumurtlamaya dair. Bugün yok erken mi yumurtladım acaba. Trmmuz 1 en dogurgan gün.18 haz adet olmuştum...

Selam kizlar.polikistik over hastasiyim.1 aydir inofolic combi kullaniyorum ve ovi test yapiom 2gundur.hic goremedigim czgiyi gormeye bsladim.dun 10.gundu mesela reglin boleydi test.atiyorum hemen.yorumlarinizi bekliyoruummmmm

slm kızlar bir haftadır kayınvalidemdeyiz zoraki de olsa 7. ve 9. günü değerlendirerek başladık allahtan Hatay sıcak da dama çıkıyorlar sahura kadar ev bize kalıyo inş 11. 13. 15. günleri de değerlendirebilirim ilk defa gün aşırı denicez bu günler iyi dimi bu arada

nrmaldeıyı gıbı canm daha ne olsun.. hakknzda hayrlısı olsn ınsaallah

yaa bende diyorum nasıl 8 kilo aldım ben 2 ayda demek bundanmış bıraksam mı acaba ama ya hamile kalırsam çok çelişkili bi durum
Ben ilk hamimeligimde ne folik asit kullandim ne de vitamin haplari cok sukur cocugum gayette saglikli dogdu ilac işi ticarete dokulmus resmen doktorlarda ilac tüccarı. Ablam folik asitten dolayi rahimi darattigi icin zor bela vakumla dogum yapti bence iceceksenizde hamile kalin oyle icin diyelim bir sene olmadi bir sene boyunca icecekmisiniz. Folik asit sadece ilk 3 ay iciliyor ustelik sonrasi zararli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…