Temmuz ayı tüp bebek tedavisine başlayacak hanımlar toplanalım

Herkese merhaba ben de ilk kez muayeneye gittim bir çocuğum var ikincisini kaybettim malesef tekrar düşünüyoruz genetik araştırmalı yapmamiz gerektiğinden tüp yapmamaniz lazim ama benim doktor 5- 6 yumurtam olduğunu söyledi az dedi sizce şansım yok mu çocuğum oluyor normalde ama bu şekilde az olması şaşırttı beni
5-6 yumurta hiç az değil geçen ay 3 yumurta toplanıp başarılı olan bir arkadaşım var.

İnşallah kaliteli olur yumuşlar benimde sağda 5-6 solda 2-3 var dedi 8. Gün E2 1300küsürdü

Kızlar çıktım kontrolden yumurtam 8 tane istenilen düzeyde dedi 12 15 arası değişiyor ölçümleri cumartesi kontrol o gün çatlatma yaparız pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi

Kızlar çıktım kontrolden yumurtam 8 tane istenilen düzeyde dedi 12 15 arası değişiyor ölçümleri cumartesi kontrol o gün çatlatma yaparız pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi
maşallah canım hayırlısı olsun inşallah.benim de tedavide 7.günüm cuma kontrolüm var toplama pazartesi ya da salı olacak dedi doktorum

Kızlar ben bir konuda fikrinizi almak istiyorum eşimde morfoloji sıkıntısı vardı dna hasarına baktırdık şükür sıkıntı yok. İleri hareketi biraz az. Şuan tüp yaptırıyoruz ıcsı yönteminde kararsız kaldık neden derseniz mart ayında benden 9 yumurta toplandı 8i olgundu 5 i döllendi o zaman ıcsı yöntemini kullandık ıcsı ile yumurtaya 1 tane hareketli sperm enjekte ediliyor diğer yöntem de birçok sperm bırakılıyor döllenmesi bekleniypr. Sizce hangisini yapmalıyım ben diyorum ki 8 olgun yumurtaya birçok sperm bıraksalardı belki hepsi döllenşrdi. Sizler hangi yöntemi kullandınız

Eğer yaşınız gençse çok üst üste yapmayın derim 6 ay 1 yıl ara verin ben üst üste yaptırdım ve 20 kilom yerleşti gitmiyor
Maalesef 36 yaşındayım ve mecburum artık üst üstü yaptırmaya... kilom da aldı başını gidiyor. Hiç azalmıyor, artıyor :KK33:

Back
X