- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5-6 yumurta hiç az değil geçen ay 3 yumurta toplanıp başarılı olan bir arkadaşım var.Herkese merhaba ben de ilk kez muayeneye gittim bir çocuğum var ikincisini kaybettim malesef tekrar düşünüyoruz genetik araştırmalı yapmamiz gerektiğinden tüp yapmamaniz lazim ama benim doktor 5- 6 yumurtam olduğunu söyledi az dedi sizce şansım yok mu çocuğum oluyor normalde ama bu şekilde az olması şaşırttı beni
Tedavide kaçıncı günün canımBu tüp bebek sürecinin her anı heyecan ya. Bugün kontrol var 11 de tüm gece heyecan bastı yumurtalar nasıl büyüyor mu aklımda deli sorular :)
Bugün 8.gün canım geçen salı başladıkTedavide kaçıncı günün canım
Benimde 9. Günümm berbr sayılırızBugün 8.gün canım geçen salı başladık
Aramızda 1 gün var bende pazartesi başladımBugün 8.gün canım geçen salı başladık
Hemen hemen aynıyız canımBenimde 9. Günümm berbr sayılırız
İnşAllah canım yaİnşallah kaliteli olur yumuşlar benimde sağda 5-6 solda 2-3 var dedi 8. Gün E2 1300küsürdü
Opu için tarih verdi mi canımBenimde 9. Günümm berbr sayılırız
Yok vermedi sana verdimiOpu için tarih verdi mi canım
maşallah canım hayırlısı olsun inşallah.benim de tedavide 7.günüm cuma kontrolüm var toplama pazartesi ya da salı olacak dedi doktorumKızlar çıktım kontrolden yumurtam 8 tane istenilen düzeyde dedi 12 15 arası değişiyor ölçümleri cumartesi kontrol o gün çatlatma yaparız pazartesi toplarız büyük ihtimalle dedi
Benim bugün 8.gün dü canım pazartesi toplama yaparız dedimaşallah canım hayırlısı olsun inşallah.benim de tedavide 7.günüm cuma kontrolüm var toplama pazartesi ya da salı olacak dedi doktorum
inşallah bu süreci sorunsuzca atlatırız canımBenim bugün 8.gün dü canım pazartesi toplama yaparız dedi
İnşAllah canım ya taze transfer mi olacakinşallah bu süreci sorunsuzca atlatırız canım
hemen hemen aynı ilerliyor sürecimiz:)
kaliteli kaliteli yumoşlarımız olsun
Maalesef 36 yaşındayım ve mecburum artık üst üstü yaptırmaya... kilom da aldı başını gidiyor. Hiç azalmıyor, artıyorEğer yaşınız gençse çok üst üste yapmayın derim 6 ay 1 yıl ara verin ben üst üste yaptırdım ve 20 kilom yerleşti gitmiyor
Bunu duyduğuma sevindim inşallah benimkide hayırlısıyla.ise yarar5-6 yumurta hiç az değil geçen ay 3 yumurta toplanıp başarılı olan bir arkadaşım var.