Yaa bende bugün basladim, çok yumurtan var hepsi aynı anda büyüyecek muhtemelen dedi. Ama çok yumurta olunca da kalitesi değişkenlik gösterir dedi. Menopur dışında başka ilaç vermedi bana folik asit bi de tabi. Cuma günü de cetrotide verecek sanirim. Zayıf olduğum için ilacın dozunu da düşürdü. Aklım kaldı benimde başka ilaç kullanılmıyor müydü diye sormak istedim. Teşekkür ederimCanım ben tedavi öncesi 2 ay günde 2 defa biesteron, q10, balık yağı kullandım adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum yumurtaları baskılamak ve aynı anda büyümelerini sağlamak için dedi doktorum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz başladık 13 cc de saizen büyüme hormonu. Bu benim 3.tedavim ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında kısa protokol oldu. İlk tedavide 2 embiryo 5.gün e gitmişti mart ayında 5.gün e giden yumurtam olmadığı için 3.gün embiryosu transfer oldum negatif aldım bu sebeple doktorum kaliteyi artırmak için takviye verdi 2 ay kullandım bakalım fayda edecek mi iki tedavi de de 10 yumurtam olmuştu 8i olgundu