Temmuz ayı tüp bebek tedavisine başlayacak hanımlar toplanalım

Canım ben tedavi öncesi 2 ay günde 2 defa biesteron, q10, balık yağı kullandım adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum yumurtaları baskılamak ve aynı anda büyümelerini sağlamak için dedi doktorum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz başladık 13 cc de saizen büyüme hormonu. Bu benim 3.tedavim ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında kısa protokol oldu. İlk tedavide 2 embiryo 5.gün e gitmişti mart ayında 5.gün e giden yumurtam olmadığı için 3.gün embiryosu transfer oldum negatif aldım bu sebeple doktorum kaliteyi artırmak için takviye verdi 2 ay kullandım bakalım fayda edecek mi iki tedavi de de 10 yumurtam olmuştu 8i olgundu
Yaa bende bugün basladim, çok yumurtan var hepsi aynı anda büyüyecek muhtemelen dedi. Ama çok yumurta olunca da kalitesi değişkenlik gösterir dedi. Menopur dışında başka ilaç vermedi bana folik asit bi de tabi. Cuma günü de cetrotide verecek sanirim. Zayıf olduğum için ilacın dozunu da düşürdü. Aklım kaldı benimde başka ilaç kullanılmıyor müydü diye sormak istedim. Teşekkür ederim🌸

Yaa bende bugün basladim, çok yumurtan var hepsi aynı anda büyüyecek muhtemelen dedi. Ama çok yumurta olunca da kalitesi değişkenlik gösterir dedi. Menopur dışında başka ilaç vermedi bana folik asit bi de tabi. Cuma günü de cetrotide verecek sanirim. Zayıf olduğum için ilacın dozunu da düşürdü. Aklım kaldı benimde başka ilaç kullanılmıyor müydü diye sormak istedim. Teşekkür ederim🌸
Aslında benim yumurtam çoğu insana göre az canım genelde doktorlar 15 civarı istiyor ama sayıya takılmıyorum inşallah kaliteli olur.

Canım ben tedavi öncesi 2 ay günde 2 defa biesteron, q10, balık yağı kullandım adetin 16.günü lucrin iğne vuruldum yumurtaları baskılamak ve aynı anda büyümelerini sağlamak için dedi doktorum. Adetin 5.günü gonalf 300 doz başladık 13 cc de saizen büyüme hormonu. Bu benim 3.tedavim ilkinden kızım var ikinci deneme mart ayında kısa protokol oldu. İlk tedavide 2 embiryo 5.gün e gitmişti mart ayında 5.gün e giden yumurtam olmadığı için 3.gün embiryosu transfer oldum negatif aldım bu sebeple doktorum kaliteyi artırmak için takviye verdi 2 ay kullandım bakalım fayda edecek mi iki tedavi de de 10 yumurtam olmuştu 8i olgundu
Aaaa şimdi okudum ☺️ az önce sorduğum sorunun cevabı buradaymis🥰

Kızlar yarın bende gidecem doktora. Ayy nasıl heyecanlıyım. Sizin yazdıklarınızı okuyup biraz bilgilendim 😊 inşallah hepimiz kucağımıza alırız bebişlerimizi

Hiç aklın kalmasın canım maşallah kaliteli bol yumurtan olsun. İlaçlar kişiye göre değişir başkasına bakıp neden deme canım

Şu ilk muayenede iyi davranma sözünüz o kadar doğru ki. Hep aynı tavırlar. Alışmışlar sıradan geliyor yaşadıklarımız. Allah kimseye muhtaç etmesin. Cocuk olmasa git evlatlık al derler. Zamandan ve paradan çalanlar uzak olsun bizden. İns biran önce kurtuluruz. (Allah vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın hepimizi)
Amiiin inşallah :KK42:umarım herkes anne baba olma mutluluğunu yaşar.

Ben de tam bu nedenlerle vazgeçtim tüp bebekten 4 tane başarısız denemem oldu keşke kişiye özel ilgi olsa ama öyle birşey de mümkün değil. Maddi tarafı bir yana ben o hormonları alarak kendime daha fazla zarar vermek istemiyorum. Umarım siz en kısa sürede mutlu sonuca ulaşırsınız.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Dediğiniz gibi o hormon ilaçları vücuda zarar veriyor. 2. Tüp bebek denemem de başarısız olduktan sonra ayaklarım şişmeye başladı. Hiç böyle şişlik yaşamamıştım önceden. Östrojen ilacımı fazla dozda vermiş olabilir doktor. Basarisizlik yasandigi gibi bir de sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalıyor insan.

Herkese merhaba ben de ilk kez muayeneye gittim bir çocuğum var ikincisini kaybettim malesef tekrar düşünüyoruz genetik araştırmalı yapmamiz gerektiğinden tüp yapmamaniz lazim ama benim doktor 5- 6 yumurtam olduğunu söyledi az dedi sizce şansım yok mu çocuğum oluyor normalde ama bu şekilde az olması şaşırttı beni

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Dediğiniz gibi o hormon ilaçları vücuda zarar veriyor. 2. Tüp bebek denemem de başarısız olduktan sonra ayaklarım şişmeye başladı. Hiç böyle şişlik yaşamamıştım önceden. Östrojen ilacımı fazla dozda vermiş olabilir doktor. Basarisizlik yasandigi gibi bir de sağlık problemleri ile uğraşmak zorunda kalıyor insan.
Eğer yaşınız gençse çok üst üste yapmayın derim 6 ay 1 yıl ara verin ben üst üste yaptırdım ve 20 kilom yerleşti gitmiyor

Herkese merhaba ben de ilk kez muayeneye gittim bir çocuğum var ikincisini kaybettim malesef tekrar düşünüyoruz genetik araştırmalı yapmamiz gerektiğinden tüp yapmamaniz lazim ama benim doktor 5- 6 yumurtam olduğunu söyledi az dedi sizce şansım yok mu çocuğum oluyor normalde ama bu şekilde az olması şaşırttı beni
Yok olur mu yeter ki kaliteli olsun.Tek yumurtayla bile olur. Yoksa 25 yumurta toplanıp hic kaliteli çıkmayanda var

Aslında benim yumurtam çoğu insana göre az canım genelde doktorlar 15 civarı istiyor ama sayıya takılmıyorum inşallah kaliteli olur.
10 yumurta çok iyi bı sayı. 7 üzeri iyi rezerv demek. 15 yumurta öyle kolay mı olmasını istiyorlarda:)) Amh si çok iyi olanlarda bile o kadar yumurta olmuyor.

Son düzenleme:
Aa bunu merak ediyordum bende.Yumurtalar aynı anda büyümüyor çünkü.. Sevindim😊

Banada sadece folik asite başla dedi. Dedim bir yıldır kullanıyorum. Güldü 😅 Her an çocuk olabilir diye kullaniyodum napiyim😄 🤦 Hayırlı olsun canım. Gerek yoksa vermezler vitamin falan kişiye göre değişir.

Insallah oyledir canim biraz moralim bozuldu açıkçası
Birde her ay aynı sayıda yumurta gorunmuyor bazen çok bazen az yumurta görünüyor. Bence çok az değil. Yumurtan zaten az olsa havuz yapardı. Asıl zarar veren stres, üzüntü düşünmemek en iyisi... En olumsuzu düşünüp üzülüyoruz belkide hiç sebep yokken...

Banada sadece folik asite başla dedi. Dedim bir yıldır kullanıyorum. Güldü 😅 Her an çocuk olabilir diye kullaniyodum napiyim😄 🤦 Hayırlı olsun canım. Gerek yoksa vermezler vitamin falan kişiye göre değişir.
Ay bi folik asit yazdı, eskisehir de bakmak aklımıza gelmemiş bulamadık. Tekrar kontrole gittiğimizde bakıcaz artık. Bende kullanıyordum kaç aydır folik asit 😂😂

Kızlar herkese tekrardan merhaba😍
Benim bugün iğnemn 9. Günü olacak yarın kontrol günü bakalım neler diyecek.
Ben 1 kutu gonalf 490tl aldım 1 kutu merional da 97tl bilgi vermek istedim. WhatsApp grubumuz kuruldu ve güzel sohbet ve bilgi alışverişi yapıyoruz.Allah herkesin gönlüne Göre versin

Back
X