Sizin ilk iki denemeden sonra bir araştırmaya girdiniz mi sorununuz neydi ?herkese merhaba temmuz da transferim olacak inşallah regl olmayı bekliyorum daha 2 haftam var en az :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarla burada heyecanımızı paylaşmak istiyorum beraber bekleyelim süreci
Bu arada benim 3. Denemem olacak :))
Hayirli olsun inşallah ilk denemeniz de pozitif sonuç alirsiniz.Merhaba ben de temmuzu bekliyorum bayramdan sonra başlayacağım tedaviye.aynı zamana denk gelecek sanırım iki haftam var adetine.ilk tüp bebek denemem olacak. Bu topic hamilelik haberleriyle dolup taşsın inşallah.
Hışgeldin canım aminnnn inşallah diyorum temmuz 1 i bekliyorum ama zamanında olursa tabi :)Merhaba ben de temmuzu bekliyorum bayramdan sonra başlayacağım tedaviye.aynı zamana denk gelecek sanırım iki haftam var adetine.ilk tüp bebek denemem olacak. Bu topic hamilelik haberleriyle dolup taşsın inşallah.
İnşallah bu sefer pozitif olur canımBeninde dondurulmuş embriyo ile 2. Transferim olucak bayramdan sonra ki hafta başlıyorum bende insallah diğer ilk transferim mayısta oldu negatif ile sonuçlandi gidişatta hicbir problem yoktu 16. Embriyom vardi 1 tane 1.kaliteli transfer negatif olunca bende bu sefer kan pihtilasmasi testi ve kromozom testi yaptırdım an sonuçların çıkmadı tedavime kadar çıkarlar diye umut ediyorum .
İnşallah hepimizin son olurHayirli olsun inşallah ilk denemeniz de pozitif sonuç alirsiniz.
Hayırlısı olsun inşşalh bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizleri boş çevirmesinbiz de temmuzda başlayacağız inşallah 5.
Tek tüp olupta tutan çok var umudunu hiç kaybetmeBende de uterus unicornis var. Rahimim küçük ve tek tüpüm var. Doktor %40 şansın dedi. Ama çok umutluyum. Tüp bebek benim son şansım. Artık o da olmazsa napacaz bilmiyorum. Genetik test falan hiç yaptırmadım.aslında tedavinin en balında yapılması en mantıklısı ama doktorlar da istemiyor hemen. Hayırlısı olsun kızlar.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
İnşallah bu sefer pozitif olur canım
Benim ilk denemem negatif ikinci deneme döndürülmüş oldu ama sizin gibi hemen test yapılmadı normal döllendi 1. Kalite ilkinde
1. Kalite ve 2. Kalite ikinci deneme de transfer oldu tutmadı
Sonra klinik değiştirdim tüm testlere bakıldı kromozom pıhtılaşma histeroskopi vb hepsi
Sadece cd 56 sonucunu bekliyorum şuan
AA bu arada ngs ye gitti embriyolar 4 tane sağlıklı var şükür
Eşimde morfoloji sorunu bende de pco var ama tüpün tutmamasına neden değil diyorlar
:))[/QUOTE
Hayırlı olsun senin için de inşallah bu sefer pozitif olur.
Zaten benim pihtilasma ve kromozom testini doktor istemedi ki ben kendim yaptırdım illa 2 ve üzeri negatif görünce söylüyorlar ben bir kere daha üzülmek istemiyorum onun için araştırıp ne gerekiyosa yapıyorum . Bizde sadece morfoloji ve ileri hız sorunu vardı. Bu arada hiteroskopi ve rahim cizdirme de yaptiricam inşallah. 4 embriyo ngs ye gitti demişsin nasil bir işlem o anlatır misin ? Bizde 15 dondurulmuş embriyo var ama eşim genetige göndermek istemedi embriyo ya zarar veriliyor diye. Senin dediğin nasıl bir işlem ?
Hayırlı olsun senin için de inşallah bu sefer pozitif olur.İnşallah bu sefer pozitif olur canım
Benim ilk denemem negatif ikinci deneme döndürülmüş oldu ama sizin gibi hemen test yapılmadı normal döllendi 1. Kalite ilkinde
1. Kalite ve 2. Kalite ikinci deneme de transfer oldu tutmadı
Sonra klinik değiştirdim tüm testlere bakıldı kromozom pıhtılaşma histeroskopi vb hepsi
Sadece cd 56 sonucunu bekliyorum şuan
AA bu arada ngs ye gitti embriyolar 4 tane sağlıklı var şükür
Eşimde morfoloji sorunu bende de pco var ama tüpün tutmamasına neden değil diyorlar
:))
Bende varımherkese merhaba temmuz da transferim olacak inşallah regl olmayı bekliyorum daha 2 haftam var en az :)
Benim gibi bekleyen arkadaşlarla burada heyecanımızı paylaşmak istiyorum beraber bekleyelim süreci
Bu arada benim 3. Denemem olacak :))
Dediğin gibi 2. Denemeden sonra yapıyorlar genelde ben 3. Deneme ye başlamadan önce ne gerekiyorsa yapalım dedim tekrar negatifi aldıktan sonra şuna da bakalım dediğimiz birşey kalmasın dedim şuana kadar temiz çıktı tetkikler şükürHayırlı olsun senin için de inşallah bu sefer pozitif olur.
Zaten benim pihtilasma ve kromozom testini doktor istemedi ki ben kendim yaptırdım illa 2 ve üzeri negatif görünce söylüyorlar ben bir kere daha üzülmek istemiyorum onun için araştırıp ne gerekiyosa yapıyorum . Bizde sadece morfoloji ve ileri hız sorunu vardı. Bu arada hiteroskopi ve rahim cizdirme de yaptiricam inşallah. 4 embriyo ngs ye gitti demişsin nasil bir işlem o anlatır misin ? Bizde 15 dondurulmuş embriyo var ama eşim genetige göndermek istemedi embriyo ya zarar veriliyor diye. Senin dediğin nasıl bir işlem ?
CanımmmmBende varıminş bayram a denk gelmez
Bende adetimi bekliyorumCanımmmm
Hoşgeldin hepberaber bekleyelim inşallah
Benimde bayram sonrası gibi ama hep belirsiz bilmiyorum ne zaman
Temmuz 15 20 arası transfer olurum gibi geliyor bana :)))
Aynı zamanlarda olacak galiba bayramın hemen ertesi adet olcam. Transfer anca temmuzun ortalarında olacak. Desene beraber gün sayacağız. Şimdiden heyecanlı. Bu arada kızlar bu aydan kullandığınız vitamin desteği falan var mı? Ya da dikkat ettiğiniz herhangi biley? Bana doktor hiçbişey vermedi destek anlamında. Sadece adetin 20. Günü estrofem kullanacağım o kadar.Canımmmm
Hoşgeldin hepberaber bekleyelim inşallah
Benimde bayram sonrası gibi ama hep belirsiz bilmiyorum ne zaman
Temmuz 15 20 arası transfer olurum gibi geliyor bana :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?