TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

bende temmuz adetimde tup ebbek dusunuyorum am tup bebekle alakali hicbirsey bilmiyorum ben

Birsey bilmeden tedavi ye başlamak güzel bence en azından herseyi okuyup strest olmaz ama kadinlar Klubüne girdiğinde göre sende araştırıyorsun tüp bebekle alakali birseyler :)
ben tup bebek merkezi aramak icin bu foruma girdim bide zaten uzun suredir gebelik bolumunde aktifim

Birsey bilmeden tedavi ye başlamak güzel bence en azından herseyi okuyup strest olmaz ama kadinlar Klubüne girdiğinde göre sende araştırıyorsun tüp bebekle alakali birseyler :)
Maalesef keske girmeseydim diyorum ben araştırıp bilince cok stresli oluyor. :) temmuz adetinde basliycam ben de Allah'ın izniyle kızlar:)

Ben her kafama takılan bir şey olunca buraya bakıyorum. Bazen iyi oluyor bazen de insan daha da evhamlanıyor. Ama şunu tecrübe ettim ne kadar iyi doktor da olsa karşınızda empatiyi bi yere kadar yapabiliyor. Burda aynı kademedeki insanlarla paylaşımda olmak beni rahatlatıyor :)
Hepimize güzel tedaviler dilerim.

Maalesef keske girmeseydim diyorum ben araştırıp bilince cok stresli oluyor. :) temmuz adetinde basliycam ben de Allah'ın izniyle kızlar:)
Aynen bende temmuz adetinde baslicam burada burbirimizi motive eder ve durumlarımizi paylaşırız. Çünkü ne kadar da olsa insan ailesi dışında kimse ile paylaşım yapamiyor bu konuyu malesef insanlar körcahil oldukları için hele bazıları tüp bebek hakkında bilmeden okumadan yorum yaptıklari için herkes özel olarak yaşıyor yinede burada tanımaşak ta paylaşım yapmak güzel birsey rahatliyor insan. .

merhaba hanımlar bende haziran da başladım tupbebek tedavisine yurt dışındayım . Ve bu 2. Deneme ilkinde bir taze bir dondurulmus embriyo transfer edildi ama sonuç negatif di ......2015de
Şimdi yeniden bir sayfa dedik ve yeniden başladık 1ay iğne kullandım ve pazartesi yumurtam toplandı 11tane bunlardan 7si döllenmiş ve cumartesi transferim var .5.gün transferi
Ama yumurta toplama işleminden sonra aşırı bir gaz ve karnımda ağrı gibi sancı gibi bişey var ve geçmedi hala anlamadım geçen sefer hiç ağrım olmamıştı üstelik neyse inşallah cumartesi ne kadar bişey kalmaz da rahat rahat transfer olurum. İçim kıpır kıpır çok heycanliyim bu sefer farklı yöntem uygulandı. Eşimde imsi ile yapılacak şansı arttırdığı söyleniyor. .... Dualar edelim inşallah tüm isteyenler anne olur ağustosta güzel haberler olsun hepimiz için

Burasi da haziran topigi gibi eglenceli yorumlarla dolsun sonuc da pozitif olsun insallah

slm kızlar bende bugun itibariyle gonal 0.75ml iğneye başladın.öncesinde lucrin kullandım.çikolata kistimden dolayı doktorum uzun protokol yaptı. bir sorun olmazsa temmuzda transfer olcak.6 yıldır evliyim ve tüp bebeğe başlayana kadar da çikolata kistimin olduğunu bilmiyordum.hep geçici kist dediler.acaba cikolata kistinden dolayı mı normal olmadı bebek bilemiyorum.

Aslinda konuyu ilk kim açmışsa o teker teker isimlerimizi yazsa haziran başlığındaki gibi liste yapsak? Eger hareketlenmezse burasi hic girmeyeyim

Aslinda konuyu ilk kim açmışsa o teker teker isimlerimizi yazsa haziran başlığındaki gibi liste yapsak? Eger hareketlenmezse burasi hic girmeyeyim
Kızlar herkese merhaba bayramdan dolayı tatile çıktık bu yüzden sürekli giremiyorum liste çok mantıklı bende çok isterim takip etmek kolay olur
Bende temmuz ilk haftası regl bekliyorum sonraaaa transfer için bekleme heyecan dorukta

Kızkar bekliyorum bilgilerinizi :))

Mrb arkadaslar bnde bu ay denedim ilk tup bebek denemem sonucu bgn ogrendm olmadi toparlnmaya calisiyorum 3 tane dondurulmsm vardi temmuzda onlarla yola dewm dr tam konusamdk amelyata grcekti bu dondurulms transferi hskknda bilgisi olanlr yardmci olblrmi insallah temmzda sevincli haberleri aliriz

Sayfaya girip girmemek senin tercihin tabiki fakat başlıktan anlaşılacağı gibi temmuz topiği yani herkesin temmuz adeti bekleniyor tedaviye baslamak için başlamadan da konucasak pek birsey pek yok Bu arada kendi bilgilerimi yazayım topik admini başlığa not alsin :) 26 yaşındayım,1bucuk yıllık evliyim, problemimiz morfoloji ve ileri hız yavaş, ilk transfer mayıs 5. Gün embriyosu sonuç negatif. Rabbim herkese hayili evlatlar nasip etsin ..

Inşallah temmuz ayı hepimize hayırlı uğurlu gelir :) dondurulmuş embriyo için çoğu hekim daha başarılı diyor insalalh olumlu olur bu sefer biraz bilgi vereyim , dondurulmuş embriyo için belli bir süre 3 gün yada 5 gün bekletildigi için kaliteli embriyo seçme şansları oluyo bu sayede başarı şansı artıyor tabiki aslında hersey nasip ve şanstan ibaret ..

Bn yaşadığım şehir dışında tedavi olacağım için internetim olmayacak bir de hangi merkezde yaptırıyorsunuz kızlar?

Insallah kitakita...bide biz farkli sehire gttk isyerimdklr bilmyr isten cktik gelis gds 6 saat yol yptk geceyarsi ewe dndk snra yine işe 2 hfta boyle gcti otoban kenarlrnda igneler boyle olnca daha bi zor geliyr negatif sonuc .ilk tup bebek heyecn umut smdiki ise artk korku

Evet benim de ilk deneme cok umutluyum negatif olursa isimden dolayi bi daha vakit de bulamam diger tedavi ertelenir bir yıl, korkuyorum o yuzden yıkılmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…