Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Anladım ngs yi bize de söyledi birdaha deneyelim eğer olmazsa embriyo genetige göndeririz dedi ama bunun embriyo ya zarar vereceginide söyledi o yüzden bizde kendi genetigini ze bakmaya karar verdik üniversite hastanesinde ücretsiz yapiliyo. Eğer temiz çıkarsa embriyolar da sorun yok demektir. Bu yüzden ben embriyo yu genetige gönderme taraftarı değilim pek..Dediğin gibi 2. Denemeden sonra yapıyorlar genelde ben 3. Deneme ye başlamadan önce ne gerekiyorsa yapalım dedim tekrar negatifi aldıktan sonra şuna da bakalım dediğimiz birşey kalmasın dedim şuana kadar temiz çıktı tetkikler şükür
Ngs embriyolar 5. Güne gelince içinden bir parça gibi birşey alınıp genetiğe gidiyor yani tüm embriyo değil tüm kromozomlarına bakıyorlar
16 tane toplandı 5 tane 5. Güne gitti 4,tanesi sağlıklı geldi dondurulmuş deneyeceğiz inşallah
Canim sanamerhaba arkadaşlar.
bende başlıyorum temmuz reglisi ile
ilk gebeliğimi 2016 ekimde gecırdım 8 haftalık kürtaj oldum kalbı durdu
ikinci tedavimde martta yumurtalar toplandı ama dollenme devam etmedi
üçüncü tedavimde mayısta iğnelere başladım ancak yumurtalar ilk parti iğnelerde düzensiz büyüdüğü için tedavi iptal oldu
şimdi dördünceye başlayacagım
ama artık başka doktora gidecegım
ilk üçü aynı dostorda başladım
fakat artık yenı umut yenı heyecan yenı yer olsun istiyorum
aynı yere girmek istemiyorum aynı ameliyathaneye
istanbuldayım bende
merhaba arkadaşlar.
üçüncü tedavimde mayısta iğnelere başladım ancak yumurtalar ilk parti iğnelerde düzensiz büyüdüğü için tedavi iptal oldu
istanbuldayım bende
Bende bekliyorum :))Bende adetimi bekliyorum
Hayırlı olsun yeni tedavin canım benimde ilk iki tedavi aynı yerde idi bende sonra 3. İçin değişiklik yaptım iyiki de yapmışım dediğin gibi yeni umut yeni heyecanmerhaba arkadaşlar.
istanbuldayım bende
Aslında mantiken doğru ama benim 3. Deneme olunca ne gerekirse yapalım dedim tekrar tekrar denemeye takatim ve gücüm kalmıyor inşallah bu son olurAnladım ngs yi bize de söyledi birdaha deneyelim eğer olmazsa embriyo genetige göndeririz dedi ama bunun embriyo ya zarar vereceginide söyledi o yüzden bizde kendi genetigini ze bakmaya karar verdik üniversite hastanesinde ücretsiz yapiliyo. Eğer temiz çıkarsa embriyolar da sorun yok demektir. Bu yüzden ben embriyo yu genetige gönderme taraftarı değilim pek..
Inşallah canım tabiki hepimiz son olsun istiyoruz. Allah nasip edicek birgün biliyorum sabır ile bekleyip dua edersek ..Aslında mantiken doğru ama benim 3. Deneme olunca ne gerekirse yapalım dedim tekrar tekrar denemeye takatim ve gücüm kalmıyor inşallah bu son olur
Benim dün mide ağrım oldu ama nasıl sancı anlatamam akşam serum vs uğraştıkInşallah canım tabiki hepimiz son olsun istiyoruz. Allah nasip edicek birgün biliyorum sabır ile bekleyip dua edersek ..
Oruç tan kaynakli birsey mi neden canını sıkıyosun rahat ol zaten 2 tecrüben var sen daha iyi biliyosun sitres yapmamanız lazımBenim dün mide ağrım oldu ama nasıl sancı anlatamam akşam serum vs uğraştık
Şimdide kasıklarım ağrıyor inşallah birşey çık az tedavi öncesi canım sıkılıyor
Birde senin için ne tedavi yapılacak yaniBenim dün mide ağrım oldu ama nasıl sancı anlatamam akşam serum vs uğraştık
Şimdide kasıklarım ağrıyor inşallah birşey çık az tedavi öncesi canım sıkılıyor
Geçmiş olsun dikkat et kendine☺Yok oruçlu değilim ama mide den kasıklara inince birde tedavi öncesi moralimi bozdu
Aslında o kadar iyiydim ki her gün sabah yürüyüşümü yapıyorum sağlıklı besleniyorum hastalık bir günde etkiledi beni
Canım bana embriyolara ngs yapıldı histeroskopi ve cd 56 bakıldı regl olmayı bekliyorum bayramdan sonra transfer için hazırlık olacak inşallahBirde senin için ne tedavi yapılacak yani
Geçmiş olsun dikkat et kendine☺
translokasyon sebebyle yapılıyor inşallah bu sefer mutlu son olurHayırlısı olsun inşşalh bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim bizleri boş çevirmesin
Nedeni nedir canım araştırma yapılmıştır muhakkak benimde 3.
İnşallah canım hepimizin emekleri boşa çıkmasıntranslokasyon sebebyle yapılıyor inşallah bu sefer mutlu son olur
Hayirli olsun inşallah bende temmuz da ikinci kez dondurulmuş embriyo ile transfer olucam Allah hepimize nasip etsin inş.Merhaba arkadaşlar ben de temmuzda ilk dondurulmuş transferimi olacağım. Pazar günü son doğum kontrol hapımi kullandım adet olmayı bekliyorum...
Hayirli olsun bende folik asit d vitamini B12 kullanuyorum insalalh hepimiz için olumlu olurBu mübarek gecede inş dualarımız kabul olur , ben de temmuz adetimle başlayacağım inş ... 3 haftam var adetime . Folik asit , Demir ve b12 alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?