TEMMUZ AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR BURAYA:)

Bende çok araştırdım sea2112 memoriale bahçeciye gideceğim ama kendi Dr um DoçDr Volkan Turan ne zaman arasam cevap veriyor .
Diğer hastanelerde hemşirelerle muhattap olmak can sıkıcı
Bişey diyorsun döneceğiz diyorlar artık akşamamı bilemedim tabii memnun olanda çok
ben de pozitif alırmıyım bilinmez ama sosyal medya vs hep olumlu sonuçları olanları yazıyorlar
Seçimimiz ne olursa olsun hayırlısı olsun cnm

Anladım ngs yi bize de söyledi birdaha deneyelim eğer olmazsa embriyo genetige göndeririz dedi ama bunun embriyo ya zarar vereceginide söyledi o yüzden bizde kendi genetigini ze bakmaya karar verdik üniversite hastanesinde ücretsiz yapiliyo. Eğer temiz çıkarsa embriyolar da sorun yok demektir. Bu yüzden ben embriyo yu genetige gönderme taraftarı değilim pek..

Canim sana

Canim ben sana Prof.Mustafa Bahçeci nin bahçeci sağlık merkezini öneriyorum istanbulun en iyi tüp bebek merkezi. Yani araştırmalarim sonucu öyle düşünüyorum çünkü merkeze gittiğinde bile okadar kalabalık ki sandı devlet yeri gibi çok tercih ediliyor. 2 yeri var Anadolu yakasında umut ve Avrupa yakasında fulya.

Hayırlı olsun yeni tedavin canım benimde ilk iki tedavi aynı yerde idi bende sonra 3. İçin değişiklik yaptım iyiki de yapmışım dediğin gibi yeni umut yeni heyecan

Aslında mantiken doğru ama benim 3. Deneme olunca ne gerekirse yapalım dedim tekrar tekrar denemeye takatim ve gücüm kalmıyor inşallah bu son olur

Aslında mantiken doğru ama benim 3. Deneme olunca ne gerekirse yapalım dedim tekrar tekrar denemeye takatim ve gücüm kalmıyor inşallah bu son olur
Inşallah canım tabiki hepimiz son olsun istiyoruz. Allah nasip edicek birgün biliyorum sabır ile bekleyip dua edersek ..

Inşallah canım tabiki hepimiz son olsun istiyoruz. Allah nasip edicek birgün biliyorum sabır ile bekleyip dua edersek ..
Benim dün mide ağrım oldu ama nasıl sancı anlatamam akşam serum vs uğraştık
Şimdide kasıklarım ağrıyor inşallah birşey çık az tedavi öncesi canım sıkılıyor

Oruç tan kaynakli birsey mi neden canını sıkıyosun rahat ol zaten 2 tecrüben var sen daha iyi biliyosun sitres yapmamanız lazım

Yok oruçlu değilim ama mide den kasıklara inince birde tedavi öncesi moralimi bozdu
Aslında o kadar iyiydim ki her gün sabah yürüyüşümü yapıyorum sağlıklı besleniyorum hastalık bir günde etkiledi beni

Birde senin için ne tedavi yapılacak yani
Geçmiş olsun dikkat et kendine☺

Birde senin için ne tedavi yapılacak yani

Geçmiş olsun dikkat et kendine☺
Canım bana embriyolara ngs yapıldı histeroskopi ve cd 56 bakıldı regl olmayı bekliyorum bayramdan sonra transfer için hazırlık olacak inşallah
Ngs den 5 tane den 4 tane sağlıklı geldi
Şimdilik tutulmaması için bir sebep bulamadılar

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ben bugün daha iyiyim düne göre

:)

Bu mübarek gecede inş dualarımız kabul olur , ben de temmuz adetimle başlayacağım inş ... 3 haftam var adetime . Folik asit , Demir ve b12 alıyorum

Merhaba arkadaşlar ben de temmuzda ilk dondurulmuş transferimi olacağım. Pazar günü son doğum kontrol hapımi kullandım adet olmayı bekliyorum...

Merhaba arkadaşlar ben de temmuzda ilk dondurulmuş transferimi olacağım. Pazar günü son doğum kontrol hapımi kullandım adet olmayı bekliyorum...
Hayirli olsun inşallah bende temmuz da ikinci kez dondurulmuş embriyo ile transfer olucam Allah hepimize nasip etsin inş.

Bu mübarek gecede inş dualarımız kabul olur , ben de temmuz adetimle başlayacağım inş ... 3 haftam var adetime . Folik asit , Demir ve b12 alıyorum
Hayirli olsun bende folik asit d vitamini B12 kullanuyorum insalalh hepimiz için olumlu olur

Kızlar benim de bayramdan sonra ilk denemem başlıcak çok heyecanlıyım nekadar yumurta oluşacak kalitesi nasıl olacak vs. Klomen kullandığım ay 3 tane yumurtam olmuştu buna göre iğnelerden sonra kaç yumurta oluşabilir diye ortalama tahminde bulunulabilir mi? Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…