Temmuz ayında hamile kalanlar...

Günaydın kızlar sat 13 temmuz kan değeri 202.5çıktı bayram sonra gideceğim artık dr değer biraz az geldi ama yeniden kan testi yaptıramadm artışa bakmak için bayramdan sonra dr gidip ultrasyona gireceğim artık

Evet canım şimdi hastaneden geldim
3 düşüğüm olmuş çok üzgünüm
Genetik testler yaptıracağım
Çok pahalı
Çok yorgunum
Canım mrh..gecmis olsun..bilmiyorum g3netik test yaptırdın mı ama..ben üniversite de yaptırdim ücretsiz canim..bence özelde yaptırma

Merhaba 5haftalık hamilem var 4haftalıkken ilişki sonrası kanamam oldu çok korktum ilaç kulandım kanama durdu ama 5gün falan yine başladı bu sefer kahve rengli bişeymi oluyor bebeyime çok korkuyorum lütfen cevap yazın

Ara ara oluyorsa korkmana gerek yok bebek tutunmaya çalışıyor ama aşırı ve kırmızı olursa hemen bir dr git

Benim sadece kasiklarda agri var ama bebeğim e swvinemedim bile doktorlardan dolayi dün gittim bayagi büyümüş kesesi yolk kesesinde gördü bu boş bir gebelik değil dedi bayramdan sonra kalp atışlarınida duyarız inş dedi balgamdan kan geldi dedim hastanenin göğüs hastalıkları doktoruna yönlendirdi oda izinli mis anlayacağıniz tatile girdi ve bu sabah daha fazla çıkardım ama sadece sabahlari oluyor ve sirtim boğazım agriyor halsizlik var internette araştırmaktan kafayı yiyecem resmen kanser belirtisi diyor inş birsey olmaz artık yarın sabahta olursa acil e gidecem

Temmuz ayında hamile kalanlar bebeğin kesesini görebildiniz mi acaba değerim 2010 fakat görülmedi benim daha endişeliyim
Canım değerin kese görünmesi için erken sanırım ben 4666 ken doktor görülebilir fakat ileri tarihte gel demişti bakmamıştı endişelenme

Merhaba hoş geldin aramıza günlerimiz seninle aynı sanırım. Bende bugün gittim doktora keseyi gördü çok şükür bayram sonu senin gibi tekrar gidecegim kalp atışıni duymak için. Benimde hapsirigim aksirigilm eksik olmuyor alerjiden o kadar hapsiriyorumki karnıma kramplar giriyor artık. ilaç kullanmak istemiyorum dedim doktor mecbur kalırsan kullanacaksın korkma dedi. bakalim artık, hepimiz için hayırlısı. inşallah hepimiz sağlıklı hamilelikler geçiririz hep birlikte. Sağlıcakla kal :))

Canım internette hangi belirtiye baksan direk kanser diyor ona hiç aldırış etme içini ferah tut bayramdan sonra doktorundan sağlıklı bilgi alırsın inşallah aklına kötü şeyler getirme asıl bu bebeği olumsuz etkiler

Evet canım günlerimiz aynı inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza:) bebeği öğrendiğim gün griptim ilaç almadan önce ne olur ne olmaz test yapayım dedim gebe çıktım :)) ilaç ennn son çare sağlıklı şeyler yiyip içerek atlatmaya çalışacağız ufak tefek rahatsızlıklarımızı :)

Canım değerin kese görünmesi için erken sanırım ben 4666 ken doktor görülebilir fakat ileri tarihte gel demişti bakmamıştı endişelenme
Gördüm canım Çarşamba günü bayram sonu kalp atışını duymak için gideceğiz yolk kesesini gördük ama

Kızlar kahve rengli kanamam var bu çokmu kötü ama ağrı falan yok
Bence acile gidin beklemenize gwteek yok bir de durumun ciddiyetini burdan kimse bilemez , önemli değil deriz halbuki çok önemlidir , belki düşük olmasın diye ilaç verir eğer ciddi bir durumsa , belki de telaşlanacak bir şey yoktur , kontrol ettirmiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…