Bebeğin hayırlı olsun canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız:) ben de bayramdan önce gitmiştim henüz yeni kese oluşuyor dedi. Bayramdan sonra yeniden gideceğiz. O zaman 6+3 olacak kısmet olursa. Acaba gittiğimde kalp atışını duyabilir miyiz diyordum da İnşallah o zaman ben de senin gibi hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyabilirim demekki o haftada duyulabiliyor:)Iyi bayramlar kızlar bende varım. 30 temmuzda çift çizgiyi görerek öğrendim değerim 155 ti. Ertesi gün hemen doktora gittim keseyi göremedik tabi ama tekrar kan testi de istemedi ilerleyen günlerde keseyi göremezsek isterim şuan gerek yok dedi.. 5+3te gidip keseyi gördük 6+4 te de kalp atışını duyduk çok şükür. Ama gün geçtikçe bulantılar artıyor. Sürekli çıkartmıyorum ama sizin gibi benimde tüm gün bulantı var içim hiç bişey almıyor. Bazen su bile içemiyorum. Doktorum bebek büyüdükçe olacak demişti ama beni zorluyor. Ayın 29 unda tekrar gidicez bakalım doktorumuza.
Bebeğin hayırlı olsun canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız:) ben de bayramdan önce gitmiştim henüz yeni kese oluşuyor dedi. Bayramdan sonra yeniden gideceğiz. O zaman 6+3 olacak kısmet olursa. Acaba gittiğimde kalp atışını duyabilir miyiz diyordum da İnşallah o zaman ben de senin gibi hem keseyi görüp hem de kalp atışını duyabilirim demekki o haftada duyulabiliyor:)
Evet canım doğru söylüyorsun farklılık gösterebilir. Bu konu ile ilgili her ayrıntı çok heyecan verici:) inşallah sağlıklı bir süreç geçirelim de bazı şeyler geç olsa da sorun değil:)Duruma göre değişiyor canım ben birde karından duydum gördüm. Kuzenimde hcg değeri benden yüksek olmasına rağmen 9. Haftaya kadar vajinal yol ile duydular. Duyarsın ben eminim çok heyecanlı bir an olacak senin için.
Evet canım doğru söylüyorsun farklılık gösterebilir. Bu konu ile ilgili her ayrıntı çok heyecan verici:) inşallah sağlıklı bir süreç geçirelim de bazı şeyler geç olsa da sorun değil:)
Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşIyi bayramlar kızlar bende varım. 30 temmuzda çift çizgiyi görerek öğrendim değerim 155 ti. Ertesi gün hemen doktora gittim keseyi göremedik tabi ama tekrar kan testi de istemedi ilerleyen günlerde keseyi göremezsek isterim şuan gerek yok dedi.. 5+3te gidip keseyi gördük 6+4 te de kalp atışını duyduk çok şükür. Ama gün geçtikçe bulantılar artıyor. Sürekli çıkartmıyorum ama sizin gibi benimde tüm gün bulantı var içim hiç bişey almıyor. Bazen su bile içemiyorum. Doktorum bebek büyüdükçe olacak demişti ama beni zorluyor. Ayın 29 unda tekrar gidicez bakalım doktorumuza.
Merhaba Hoşgeldin aramıza inşallah kalp atışlarını da sorunsuz duyarsın bende 1 eylülde kalp atışı için gidecem. Yalnız bu aralar kendimi çok rahatsız hissediyorum. kafam yerden kalkmıyor vücudumdan sanki ateş çıkıyor gibi baş ağrım var. Sizde de böyle sıkıntilar oluyor mu.MERHABA HANIMLAR BENDE TEMMUZ AYINDA HAMİLE KALANLARDANIM ŞİMDİ 6+6 OLDUK KESEYİ GÖRDÜM DOKTORUM İNŞALLAH SALI GÜNÜ TEKRAR EŞİMLE GİDİCEZ MUAYANEYE KALP ATIŞLARINI DUYABİLİRSEK İNŞALLAH BAKALIM SALI GUNU 7 HAFTA 1 GÜNLÜK OLMUŞ OLUCAZ
Valla canim sürekli yatıyorum düşük riskim olduğundan doktorum bana progestan verdi onu kullandığım zaman sarhoş gibi oluyorum midem bulanıyor gibi başım dönüyor halsiz oluyorum sürekli uyuyorum anlican sen kaçıncı haftadasınMerhaba Hoşgeldin aramıza inşallah kalp atışlarını da sorunsuz duyarsın bende 1 eylülde kalp atışı için gidecem. Yalnız bu aralar kendimi çok rahatsız hissediyorum. kafam yerden kalkmıyor vücudumdan sanki ateş çıkıyor gibi baş ağrım var. Sizde de böyle sıkıntilar oluyor mu.
Cnm daha ikili teste var 12 .haftada yapılıyor o zamana bir gelelim Allahın izniyle inş. Bakarız artk.zeynep kamil neresi ben bilmiyorum bilenler cevaplar..ben daha kalp atışını duymadım yarın randevum var hayirlisiyla duyarız inskızlar aranizda ikili test yaptıracak olan varmı 8 haftalığız bizde 1 ay içinde yapılması gerekiyormuş zeynep kamile gitsem yaparlarmı acaba bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi
anladım cnm kalp atışını duyduk biz çok şükür darısı sizlere dediğim gibi 8 haftalık olduk 1 ay içinde 2 li test yaptırman lazım dedi o yüzden sordum benCnm daha ikili teste var 12 .haftada yapılıyor o zamana bir gelelim Allahın izniyle inş. Bakarız artk.zeynep kamil neresi ben bilmiyorum bilenler cevaplar..ben daha kalp atışını duymadım yarın randevum var hayirlisiyla duyarız ins
KIZLAR DÜN MUAYNEM VARDI DOKTOR BAKTI HENUZ KALP ATIŞI İÇİN ERKEN CUMARTESİ TEKRAR GEL DEDİ İNŞALLAH DUYARIM DUA EDİN KIZLARValla canim sürekli yatıyorum düşük riskim olduğundan doktorum bana progestan verdi onu kullandığım zaman sarhoş gibi oluyorum midem bulanıyor gibi başım dönüyor halsiz oluyorum sürekli uyuyorum anlican sen kaçıncı haftadasın
8 haftalık diyo takviminiz duymanız gerekirdi aslındaKIZLAR DÜN MUAYNEM VARDI DOKTOR BAKTI HENUZ KALP ATIŞI İÇİN ERKEN CUMARTESİ TEKRAR GEL DEDİ İNŞALLAH DUYARIM DUA EDİN KIZLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?