Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

deryaaaaa cnm haberi verim cnm hamile değilim bugün kızmızılar geldi

bu ay 6. ayımız denemede ama nedense ben sanki yıllardır deniyormusumda olmuyormus gb hissediyorum...moralim bozuk oluyor devamlı kendimi karanlık kuyuya indirip orada kalakalmısım gb.. birilerinin hayır gayet normal demesine ihtiyacım var..eşimin sperm testi iyi cıktı bnm de adetlerim 28 gün ortalma ile düzenli oluyor...kontrollerde de yumurtalıklarım normal gorundu..28 yasındayım..ama ögrenilmiş caresizlik yasıyorum... lütfen yorum yapın....

bu mübarek gecede senin gönlüne bir nebze olsun iyi haber niyetinde bir kaç şey söliim daha 6. Ay bunda stres yapacak birş ey yok canım.doktorlar bile bir sene geçmeden yanıma gelmeyin diyor.sen ilk önce moralini düzelt ,oluruna bırak hesap yapma cnm bnm hamile kalan ve bu şekilde kalan çook tanıdıgım var emin ol.allah hayırlı zamanda nasip etsin bol bol dua ettt....

kızlar 9. günden beri test yapıyrm 12. günden sonra silik silik derken gün gün koyulaştı bugun 15. gün 2. çizgi daha bile koyu dün akşam yapmıştım bu akşam yapayımmı

kızlar 9. günden beri test yapıyrm 12. günden sonra silik silik derken gün gün koyulaştı bugun 15. gün 2. çizgi daha bile koyu dün akşam yapmıştım bu akşam yapayımmı

kızlar ben bu ay çookk umtsuzummm...ve acayip iş yaptım son 10 gündür..halımı dersin battaniyemi dersin yemeğe misafir çağırmakmı dersin,ağır taşımakmı dersin hepsi var...o yüzden ben bugün diyete başlıyorum...en azından şu aldığım kiloları veriyimm..kendimi iyicene hamilelik moduna sokmuştum ye anam ye ye anem ye 8 kilo almışım...(((

kızlaaaaaaarrrr!! bir kaç gündür yoktum takip edemedim.normalde benim bat 4 temmuzdu.2 temmuzdan beri inanılmaz derecede bel ve kasık ağrısı çektim.ha yarın regl olacağım ha gece olacağım derken bugünü ettim.bugün 5 temmuz veee önce kan tahlili aldırdık ama sonuç yarına verilecek.bir de test alayım dedim.hiç umudum yoktu.çünkü adet sancılarım var.amaaaaa çooook hafif de olsa ikinci çizgi çıktı galiba.ya kızlar galiba diyorum çünkü çok açık pembe.varla yok arası.10 gün önce falan da aynı marka testten yaptım.o silik çizgi bile yoktu.acaba daha bir gün geçti diye mi silik bilmem ki!!!hemen ümitlenmek istemiyorum ama içimde pır pır ediyor işte.galiba bu kadar sevinçten sonra kanda çıkmazsa çok üzüleceğim. bilemiyorum

ne güzel canım inşş darısı benim hepimiizmin başına olur allah çok büyük bizde de belki hiç ummadığımız bi anda gönderir bebişlerimizi

kanda da inşş pozitifi görürsün tatlım şimdiden tebriklerrr

sağol canım inşallah allah ım bütün isteyenlere verir.kesin değil benim ama olasılığının yüksek olması bile güzelmiş.inşallah hayal kırıklığına uğramam.allah hepimiz için hayırlısını versin.o en iyi zamanı biliyor.3 ay önce bırakacaktık korunmayı normalde bırakamadık bişeyler oldu.demek ki hayırlısı buymuş.

Cnmmm allah bizlerede nasip etsin ins.hamile isen bizler icin de dua et, hamile duasi kbl olurmus

kızlar kan değerim 66.4 .sonuç nasıl ne demek bilmiyorum.ama galiba bu hamile olduğumu kesinleştiriyor.doktorum izindeymiş haftaya gideceğim.başka bir doktora da göstermedim daha.ama 5 in üzeri hamilelik kabul ediliyormuş.sağlık ocağındaki hemşireyi aradım sordum tamam dedi.daha yeni dedi.

deryata tatlım çok sağol darısı sizlerin başına. inan dünden beri dua ediyorum kuzum.
inşallah hayırlı haberlerinizi alırım en kısa zamanda. Allah bu duygudan hepinize tattırsın inşallah

tebrikler cnm seninnn adına çok mutlu oldum inşallah darısı başımızaa bize de dua ettt

amiiiiiiin canım rabbim bu mubarek cuma gününün hürmetine allahım inşş bizlere de nasip eder

maşallah canım darısı bizlerin başına olsun

kızlar beni listeden silebilirsiniz. umudum ağustosa kaldı. kırmızılar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…