Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

c​
Kizlarrrr , hamilelik dusunceleri temmuza kaldi diyorsaniz buraya gelin
Umarim hepimiz icin verimli bir forum olur bnm sat 10 temmuz haydi hepimiz icin hyrlisi

Merhaba bende artık hamile kalmak istiyorum temmuz ayı inş. banada uğurlu gelir hepimizin hakkında hayırlısını versìn Rabbim

cnm inş.bebeğin seni fazla bekletmeden hemen gelir hayırlısıyla ben 10 yıldır istiyorum cnm ama kısmet olmadı dahazamanı var herhalde

İnsallah zeynepcim, insallah sizide bekletmez ,allah en kisa zmnda nasip etsin insallah.bu forumdan yayalim zeyn hamis die

Sağol cnm benim açıkcası pek ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez cnm inş dediğin gibi olur

Oncelikle sunda anlasiyoruz, burda olumsuz dusunmek yok allahin izniyle olur cnm vadesi vardir emnmki . Doktora gittiniz degil mi ? Sikinti neyden kaynaklaniyormus ? Cok ozel degilse tabbii

Son düzenleme:
Sağol cnm benim açıkcası pek ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez cnm inş dediğin gibi olur

Oncelikle sunda anlasiyoruz, burda olumsuz dusunmek yok allahin izniyle olur cnm vadesi vardir emnmki . Doktora gittiniz degil mi ? Sikinti neyden kaynaklaniyormus ? Cok ozel degilse tabbii

Oncelikle sunda anlasiyoruz, burda olumsuz dusunmek yok aalin izniyle olur cnm vadesi vardir emnmki . Doktora gittiniz degil mi ? Sikinti neyden kaynaklaniyormus ? Cok ozel degilse tabbii

istet istemez bazen olumsuz düşünüyorum 3 aşılama 1tüp denedim tutmadı yumurtlamam düşük sorun bu cözülmeyecek bişey değil tabiki tedaviyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…