evet cnm aynen darısı herkesin başına amin.. :) bugün 4ncü günü de devirdim yarın 5 günüm :) test yapsam mı :)
Kizlarrrr , hamilelik dusunceleri temmuza kaldi diyorsaniz buraya gelin
Umarim hepimiz icin verimli bir forum olur bnm sat 10 temmuz haydi hepimiz icin hyrlisi
Ne duruyorsun kis, bn olsam bir dakika beklemem, belirtin var mi ? Hemen yarin sabah ilk isin test yapmak olsun
diğer günler gibi sabah akıntım gelmişti ama sonra bişi olmadı ara ara ağrılarım oldu geçti bide canım bişey istemiyor morelim bozuk biraz oyüzden karmakarışığım yarın yapim bari test belkim vardır bebiş
Ne duruyorsun kis, bn olsam bir dakika beklemem, belirtin var mi ? Hemen yarin sabah ilk isin test yapmak olsun
diğer günler gibi sabah akıntım gelmişti ama sonra bişi olmadı ara ara ağrılarım oldu geçti bide canım bişey istemiyor morelim bozuk biraz oyüzden karmakarışığım yarın yapim bari test belkim vardır bebiş
Akintin renkli miydi , hani yerlesme kanamasi gibi miydi cnm?haydi hyrlisi guzelim, canin ndn sikkin kiz? Noldu annat bakam kim uzdu seni?
Merhaba bende artık hamile kalmak istiyorum temmuz ayı inş. banada uğurlu gelir hepimizin hakkında hayırlısını versìn Rabbim
İnsallah en kisa zamnda hepimiz hamis kaliriz cnm h.geldin forumumuza
Hoşbuldum cnm amin inş.sen ne zamandır çocuk istiyosun cnmAkintin renkli miydi , hani yerlesme kanamasi gibi miydi cnm?haydi hyrlisi guzelim, canin ndn sikkin kiz? Noldu annat bakam kim uzdu seni?
Merhaba bende artık hamile kalmak istiyorum temmuz ayı inş. banada uğurlu gelir hepimizin hakkında hayırlısını versìn Rabbim
Akintin renkli miydi , hani yerlesme kanamasi gibi miydi cnm?haydi hyrlisi guzelim, canin ndn sikkin kiz? Noldu annat bakam kim uzdu seni?
yok cnm şeffaftı yine yerleşme kanaması nasıl bilmiorum cnm kan falan gelmedi yaa bi arkadaşımın ölüm hberini aldım çok etkilendimm çok ağladım bugün yemekye yiyemedim
yok cnm şeffaftı yine yerleşme kanaması nasıl bilmiorum cnm kan falan gelmedi yaa bi arkadaşımın ölüm hberini aldım çok etkilendimm çok ağladım bugün yemekye yiyemedim
Basin sagolsun cnm genc miydi, ndn vefat etmis
Bu ay ikinci ayiniz zeynepcim, siz ?
Başın sağolsun Allah rahmet eylesin cnm
Basin sagolsun cnm genc miydi, ndn vefat etmis
daha 21 yaşındaydı kanserdi cnm tedavi görüodu olmadı kurtulamadı bugün sabah kapattı gözlerini işte saol cnm
cnm inş.bebeğin seni fazla bekletmeden hemen gelir hayırlısıyla ben 10 yıldır istiyorum cnm ama kısmet olmadı dahazamanı var herhalde
daha 21 yaşındaydı kanserdi cnm tedavi görüodu olmadı kurtulamadı bugün sabah kapattı gözlerini işte saol cnm
Kanser ne kadar yayildi di mi yaaCok uzucu Allah nur icinde yatirsin ama sende kendini bu sekilde uzme , ya hamissen ?taktiri ilahi , alin yazisi buymus . Duani eksik etme ondan
İnsallah zeynepcim, insallah sizide bekletmez ,allah en kisa zmnda nasip etsin insallah.bu forumdan yayalim zeyn hamisdie
Allah ailesine sabır versin inş.
Sağol cnm benim açıkcası pek ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez cnm inş dediğin gibi olur
Sağol cnm benim açıkcası pek ümidim yok ama Allahtan ümit kesilmez cnm inş dediğin gibi olur
Kanser ne kadar yayildi di mi yaaCok uzucu Allah nur icinde yatirsin ama sende kendini bu sekilde uzme , ya hamissen ?taktiri ilahi , alin yazisi buymus . Duani eksik etme ondan
üzülmemeye çalışıorum aklıma getirmemeye çalışıorum cnm bide ben yarın iş görüşmesine gidicem bu gözlerle nasıl olucak bilmiorum duada edemedim bugün hiç
Oncelikle sunda anlasiyoruz, burda olumsuz dusunmek yokaalin izniyle olur cnm vadesi vardir emnmki . Doktora gittiniz degil mi ? Sikinti neyden kaynaklaniyormus ? Cok ozel degilse tabbii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?