üzülmemeye çalışıorum aklıma getirmemeye çalışıorum cnm bide ben yarın iş görüşmesine gidicem bu gözlerle nasıl olucak bilmiorum duada edemedim bugün hiç
Gece yatmadan edersin cnm , nerenin gorusmesine gidiyorsun
istet istemez bazen olumsuz düşünüyorum 3 aşılama 1tüp denedim tutmadı yumurtlamam düşük sorun bu cözülmeyecek bişey değil tabiki tedaviyle
Artik herseyin tedavisi var cnm ama onemli olan sadece moralini yuksek tutman olumlu dusun olumlu olsunnerde yasiyorsun
Gece yatmadan edersin cnm , nerenin gorusmesine gidiyorsun
İnş cnm yaa bi cafe tarzında restrntta mutfakta bayanın yanına yardımcı olarak evde otur otur sıkıldım
İnş cnm yaa bi cafe tarzında restrntta mutfakta bayanın yanına yardımcı olarak evde otur otur sıkıldım
En guzeli cnm , insan evde cok kuruyor
Haklısın cnm izmitte yaşıyorum
Ben çıkıyorum size iyi geceler
En guzeli cnm , insan evde cok kuruyor
Aynen cnm neyse ben çıkıyorum eşim yoldadır birazdan gelir pc başında görmesin benii yarın girmicem eşim izinli carşamba size haberlerle gelicem bebek varmı yokmu belli olur ogüne
Moralini yuksek tut olur mu? İncir kurunu denedin mi hic
Tamam cnm sanada iyi geceler guzel hbrlerle gel insAynen cnm neyse ben çıkıyorum eşim yoldadır birazdan gelir pc başında görmesin benii yarın girmicem eşim izinli carşamba size haberlerle gelicem bebek varmı yokmu belli olur ogüne
30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
7 temmuznrybint
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek
ayyyyy maşallahArkadaslra test yaptim iki cizgi cikti yarin bir tane daha test yapcam sonra kan testi darisi isteyenlerin basina
Hasretim sen ne yaptin cnm nasil gecti doktorla gorusmen ?
beni de ekler misiniz 22 temmuz bat
mrb kızlar benm normalde 16 temmuzda regl olmam gerekiyo fakat bu haftalarda çok fazla mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım test yaptım dayanamayıp 2. çizgi çok çok silik çıktı sizce bu nedemek bu kadar erken dogru sonuç verirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?