Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

istet istemez bazen olumsuz düşünüyorum 3 aşılama 1tüp denedim tutmadı yumurtlamam düşük sorun bu cözülmeyecek bişey değil tabiki tedaviyle

Artik herseyin tedavisi var cnm ama onemli olan sadece moralini yuksek tutman olumlu dusun olumlu olsunnerde yasiyorsun

iyi geceler canlaaarrr

ayy ne güzeeel hamiş haberleri geliyo darısı isteyen heeeeeeeerkesin başına olssunn inş mutluluktan çıldıralım coşalımmm

deryacıımmmm özel mesajını aldım fakat cevap veremiyorum 100 msjı aşmadığım için....kızlar 1 haftadır kardeşimle uğraşıyoruz bugün askere gidiyor o yüzden buraya pek giremedim...kızımda rahatsız..yani anlıyacağınız herşey üst üste..yarından itibaren daha sık girecem...herkeze bolll neşeli günler...

mrb kızlar benm normalde 16 temmuzda regl olmam gerekiyo fakat bu haftalarda çok fazla mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım test yaptım dayanamayıp 2. çizgi çok çok silik çıktı sizce bu nedemek bu kadar erken dogru sonuç verirmi?

beni de ekler misiniz 22 temmuz bat

Arkadaslra test yaptim iki cizgi cikti yarin bir tane daha test yapcam sonra kan testi darisi isteyenlerin basina
ayyyyy maşallah canımmm allah hayırlı uğurlu etsin inşş rabbim sağlıkl kucağına aldıuğın günleri de görmeni nasip eder radısı bizlerin başına olurrr
Hasretim sen ne yaptin cnm nasil gecti doktorla gorusmen ?

gittik geldik bacımmm valla dr daha fazla beklemeyelim aşılama yapalım dedi bizde kabule ettik işlemi hızlandıralım dedi allah nasipe ederse önümüdeki ay aşılamaya başlayacağız bu ay halletmemiz gereken prosedürler falan var adetimi bekliyorum yapılması gerekn bi sürü hormon testi var :18::18:

rabbim belki de böylesini nasip etti hakkım da hayırlı olur inşş

beni de ekler misiniz 22 temmuz bat

30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
7 temmuznrybint
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
22 temmuz rezene
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

30 haziran hasretim
1 temmuz dobrabre
4 temmuz orkide55- wishper
5temmuz Orkide
6 temmuz ebebruli
7 temmuznrybint
8 temmuz İntrom Track
10 temmuz prenses-deryata
12 temmuz elkassam
13 temmuz mavihayal
20 temmuz ebay
22 temmuz rezene
25 temmuz ezoben
26 temmuz huysuzmelek

Guzelim bilmiyorum ki hemen ikinci bir test yapsaydin,farkli bir markanin.bnmde midem kotu su aralar bulaniyor ve yaniyor.tam bir haftam var sat'a . Ama testler hep tek cizgi cikiyor.yarin sbh hmn bir tane daha testle dene yada kan testi yaptir cnm , hyrlisi olsun.bizide bilgilendir olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…