Guzelim, ne guzel yerlesme kanamn da olmushamilelik belirtileri ile adet belirtilri birbirine karisiyor biliyorsun :) umarim hamilesindir . Hatta hepimiz hamileyizdir
kızlar benimde bat 12 temmuz ... bir de kac aydır deniyorsunuz onuda yazalım olur mu....
.benim de bu ay 6. ayım olacak sizce endişelenmem lazım mı...esim tahlil yaptırdı v muayene oldu sonuçları çok iyi çıktı bn d genel 2 kere muayene oldum ymurtalıklarım iyi görünüyordu..adetlerim 28-30 gün ortalama ile oluyor...ama sanki hiç hamile kalamayacakmışım gb hissediyorum moralim bozuluyor..
.
yok canım hiiç endişelenme zamanı değilmiş demekki sen sabret ve bu kadar kafana da takma sana çook güzel bir sürprüz yapacak inşallah bebişiin
Guzelim, ne guzel yerlesme kanamn da olmushamilelik belirtileri ile adet belirtilri birbirine karisiyor biliyorsun :) umarim hamilesindir . Hatta hepimiz hamileyizdir
inşş bebeğin seninledir canım
.
yok canım hiiç endişelenme zamanı değilmiş demekki sen sabret ve bu kadar kafana da takma sana çook güzel bir sürprüz yapacak inşallah bebişiin
Cnm bncede endiselenme, mavihayale katiliyorum bnde. Bir sene olmadan endiselenmeyin diyor doktorlar.zamani var ve hepimiz o zmnin gelmesini bekliyoruz ;-)
sağol canım benim.hepimizin bebişleri ya bir kaç gün ya bir kaç hafta sonra ben burdayım der umarım
Kizlar size birsey soracagim, bu implantasyon kanamasi olarak dusundugumuz bir kac damlalik kan sizde bata kac gun kala geldi?
canım benim ilk gebeliğim de hiç öyle bişey olmamıştı :44::44::44:
Herkesde olmayabiliyormus degil mi :) nabiyorsun hasretim nasil gecti hafta sonun ?
slm umarım topiğin bana ve herkese uğur getirir benim de 25 temmuz
hoşgeldin öncelikle cnm günü geçtiyse bnce gebeliik testi yap orda muhtemelen çıkar.Selam kızlarr ben bugün üye oldum nerden nereye nasıl yazıcağımı bile bilmiyorum. Yazdığınız günler ne günleri onuda anlamadım ben 10 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama adetim 3 gün gecikti bide akıntımda oluyo son 3 ,, 4 gündür çok uykum geliyo önceden uyumazdım bide bu ay adet belirtilerim yok denecek kadar az gögüslerimde ağmıyor sadece zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyo hamile olmak olasılığım olabilirmi ?
Selam kızlarr ben bugün üye oldum nerden nereye nasıl yazıcağımı bile bilmiyorum. Yazdığınız günler ne günleri onuda anlamadım ben 10 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama adetim 3 gün gecikti bide akıntımda oluyo son 3 ,, 4 gündür çok uykum geliyo önceden uyumazdım bide bu ay adet belirtilerim yok denecek kadar az gögüslerimde ağmıyor sadece zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyo hamile olmak olasılığım olabilirmi ?
Kizlar size birsey soracagim, bu implantasyon kanamasi olarak dusundugumuz bir kac damlalik kan sizde bata kac gun kala geldi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?