Temmuz ayinda hamile kalmak istiyorum diyen bayanlar buraya

benim de bu ay 6. ayım olacak sizce endişelenmem lazım mı...esim tahlil yaptırdı v muayene oldu sonuçları çok iyi çıktı bn d genel 2 kere muayene oldum ymurtalıklarım iyi görünüyordu..adetlerim 28-30 gün ortalama ile oluyor...ama sanki hiç hamile kalamayacakmışım gb hissediyorum moralim bozuluyor..

.
yok canım hiiç endişelenme zamanı değilmiş demekki sen sabret ve bu kadar kafana da takma sana çook güzel bir sürprüz yapacak inşallah bebişiin

.
yok canım hiiç endişelenme zamanı değilmiş demekki sen sabret ve bu kadar kafana da takma sana çook güzel bir sürprüz yapacak inşallah bebişiin

Cnm bncede endiselenme, mavihayale katiliyorum bnde. Bir sene olmadan endiselenmeyin diyor doktorlar.zamani var ve hepimiz o zmnin gelmesini bekliyoruz ;-)

Guzelim, ne guzel yerlesme kanamn da olmus hamilelik belirtileri ile adet belirtilri birbirine karisiyor biliyorsun :) umarim hamilesindir . Hatta hepimiz hamileyizdir

kuzum ya ne güzel söylüyorsun!!!inşallah yerleşme kanamasıdır inşallah beklenen gibidir.Allah ım hayırlısıysa sağlıklıysa versin.yoksa zaten ilk deneme.zaman da verdik kendimize.bekliyoruz.

bir de kızlar bu konu başlığında değil de başka başlıklarda bazı yazılar okudum.ilk denemelerinde olmuyor falan diye üzülenlere biraz tepkili olanlar var.ne olur ilk deneme dediğim zaman kızmayın yada üzülmeyin.bu çok başka bir şeymiş.ister 10 yıl bekle ister bir ay bekle...heyecan aynı heyecan , stres aynı stres, aynı bekleyiş,istemeden de olsa hiç olmadığı kadar dinledim vücudumu bu ay.10 gün önceden test yapmaya başladım saçma olduğunu negatif çıkacağını bile bile.hepimizin yaptığı aynı şey değil mi!!! Allah tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler versin inşallah...

.

Cnm bncede endiselenme, mavihayale katiliyorum bnde. Bir sene olmadan endiselenmeyin diyor doktorlar.zamani var ve hepimiz o zmnin gelmesini bekliyoruz ;-)

canım bence de arkadaşlarım haklı dr 1 sene ve düzenli ilişkiden sonra olmazsa gelin diyolar inşş bizlerde en yakın zaman da çok istediğimiz hasretle beklediğimiz bebeklerimize kavuşacağız allahın izniyle

Kizlar size birsey soracagim, bu implantasyon kanamasi olarak dusundugumuz bir kac damlalik kan sizde bata kac gun kala geldi?

Herkesde olmayabiliyormus degil mi :) nabiyorsun hasretim nasil gecti hafta sonun ?

evet tatlım olabilir valla çok kötü diyebilirim dün de bugün de evdeydim bu sıcakta moralman sıfırım yani :95::95: tabi eşimin işinden dolayı yapacak bişey yoktu yani

oofff bide yarın prof la rav. var ondan da da sıkıntılıyım ne diyecek diye meraktan çatlarım heralde yarına kadar

senin nasıl geçti canım peki

Randevun guzel gecicek hic stres yapma cnm bnm. Anneannem geldi bizede. Bizde o vesileyle disardaydik bi kac gundur ama bu sicakta disari cikmamak en iisi soliim sana :) buyuk bir heyecanla batimi bekliyorum onun haricinde.aslinda bu bekleyiste bizi strese sokuyor. Hic dusunmemek gerek.aslinda hic bir belirtim olmadigi icin cokda umitsizim,ama insan genede mrk ediyor :)

slm umarım topiğin bana ve herkese uğur getirir benim de 25 temmuz

Selam kızlarr ben bugün üye oldum nerden nereye nasıl yazıcağımı bile bilmiyorum. Yazdığınız günler ne günleri onuda anlamadım ben 10 aylık evliyim çocuk düşünmüyoruz korunuyoruz ama adetim 3 gün gecikti bide akıntımda oluyo son 3 ,, 4 gündür çok uykum geliyo önceden uyumazdım bide bu ay adet belirtilerim yok denecek kadar az gögüslerimde ağmıyor sadece zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyo hamile olmak olasılığım olabilirmi ?

hoşgeldin öncelikle cnm günü geçtiyse bnce gebeliik testi yap orda muhtemelen çıkar.

Uyeligin hayrli olsun oncelikle blinay.bazi belirtiler acikcasi hamilelikle baglantili belirtiler, siz neyle korunuyordunuz cnm ? Ben senin yerine olsam merak dan catlat simdiye kan testi idrar testi hepsine bakmistim vallai :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…