Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım çok geçmiş olsun..dekki vakti var daha..sen gidli neler yaşadık neler..seni çok merak etmiştim ama hayırlısı olsun..durmak yok ama..bende artık direkt tüp bbek deniyeceğim şubat tatilinde..bazı arkadaşlar geç olabilir falan diyor ama başka şansım yok..Eylülde eşimi ankya göndeceğim..sperm çıkarsa dondurtması için..zormuş yaa..

çok sağol Canım. Senin durumunu da okudum biraz. Neyse ki doktoru değiştirmişsin. çok garip diğer doktorun eşinden tahlil istememesi. ben kaç tane doktora gittim hepsi de daha ilk seferde eşimden de tahlil istedi. ama neyse ki daha iyiye gitmiş durum. inşallah bundan sonra her şey yolunda gider.

biz de aşılama ve tüp bebek konusunda kararsız kaldık. doktorlar tüp bebek için erken olduğunu söylüyor ama hazır izmir'deyken direkt tüp mü denesek diyoruz. çünkü mesleğimiz nedeniyle küçük bir yerde yaşıyoruz. sürekli buraya gelme şansım yok. gerçekten çok zor işler. daha yolun başındayken yorulduğumu hissediyorum :gitme:

birce3535

Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.

biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok

inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle

uzme kendini canim cok nadir ilk asilamada hamile kalan
esim internette arastirdi cogunluk 3.cu ve 4.cu asilamalarda gebe kaliniliyormus
hayirlisi neyse hakkimizda o olsun

haklısın canım. kendimi kaptırmayacağım demiştim ama insan umutlanıyor ister istemez. gelecek ne gösterir bilmiyorum ama 2. aşılamadan sonra direkt tüp bebeğe geçeriz herhalde. eşim de çok sabırsız benim. şimdi bile kararsız hemen tüp bebek mi yaptırsak diye.

senin aşılaman yapıldı mı? ne zaman belli olacak? inşallah güzel sonuç alırsınş bize de umut olursun...

Birce35 gerek kalmaz bence kistlerin icini bosaltmaya cunku doktor bu kistlerin klomenin yan etkisi oldugunu soyledi bir ayda yok oluyormus genelde umarim oyle olur....hayirlisi bakalim agustos 19 civari regli olacagim 3.gunu doktor beni gormek istiyor mutlaka yazacagim ne oldugunu....

kizlar morelim bozuk dunden beri karnim ve belim agriyor sanirim asilamam tutmadi
carsamba gunu test yapicam ama umidimi yitirdim

önceki mesajda sormuştum ama sen yazmışsın yanıtı. hemen bozma moralini. adet belirtileriyle hamilelik belirtilerinin aynı olduğunu söyüyor herkes. ben kaç kişiden duydum adet olacakmış gibi karnı, beli ağrıyan sonra da hamile olduğunu öğrenen. sen moralini yüksek tut, vücudunu dinlememeye çalış.

Birce35 gerek kalmaz bence kistlerin icini bosaltmaya cunku doktor bu kistlerin klomenin yan etkisi oldugunu soyledi bir ayda yok oluyormus genelde umarim oyle olur....hayirlisi bakalim agustos 19 civari regli olacagim 3.gunu doktor beni gormek istiyor mutlaka yazacagim ne oldugunu....

inşallah gider. bana da klomenden olduğunu söylemişti. ama 6 cm.ye yakındı ilk oluştuğunda. o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. bir dahaki aya gider dedi. küçüldü ama gitmedi kaç aydır. burdaki doktorlar da kist olmamasına çok önem veriyor. anlayamıyorum hangisi doğru. her doktor farklı bir şey söylüyor :umursamaz:

Aslında geçen seferki aşılamamdan önce de vardı bu kist. ama küçük olduğu için önemsememişti benim doktorum. Şimdi izmir'de bir tüp bebek merkezine gittik. çok küçük de olsa kist varken aşılama yapmayacaklarını söylediler. bu ay doğum kontrol hapı kullanacağım. geçmezse enjektörle içini boşaltacaklarmış.

inşallah yok olur seninki de...

inşallah gider. bana da klomenden olduğunu söylemişti. ama 6 cm.ye yakındı ilk oluştuğunda. o ay doğum kontrol hapı kullanmıştım. bir dahaki aya gider dedi. küçüldü ama gitmedi kaç aydır. burdaki doktorlar da kist olmamasına çok önem veriyor. anlayamıyorum hangisi doğru. her doktor farklı bir şey söylüyor :umursamaz:

geçmiş olsun canım izmirde doktora gidiyorsun anladığım kadarıyla nereye gidiyorsun merak ettim
bende kistlerle boğuşuyorum kaç yıldır ama benim çukulata kisti senin over kisti ise endişe etme..over kistleri genelde kayboluyor ya da çukulata kisti kadar tehlikeli değil..ama eğer birkaç aydır halen daha geçmiyorsa iyi bir doktora git ki araştırma yapılsın boşu boşuna oyalanma..ben kist olmadan tanı amaçlı laparaskopi olanlarda bile ameliyat esnasında kist çıkanları biliyorum ..ben ege de tedavi oluyorum ameliyatlarımı da ege de oldum ..kist erimeden tedavi yapmıyorlar ki mantıklısı da o bence..zaman ve para kaybı olabiliyor..psikolojik yıkım ayrı bir konu..çünkü yumurtalıkta kist varsa yumurta ürteme şansı azalıyor üretse bile kalitesi bozuk oluyor..ben 4 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım şimdi 4. aşılamamın sonucunu bekliyorum ..küçük bir yerde yaşıyorsan izmirde önce iyi bir doktorda kistin ne durumda olduğunun araştırılması yapılmadan ya da yok olmadan tüp bebeğe geçme derim ben..tabiki sizin bileceğiniz iş ama tüp bebekte toplanan yumurtanın sayısı ve kalitesi çok önemli kist bu şansı azaltıyor ..neyse çok yazdım dilerim en kısa zamanda bebişine kavuşursun

35deniz guzel ve aciklayici olmus yazdiklarin..bende aslind abunu sorcaktim sizlere kist varken hamile kalmak mumkun degilmi?yani olduki oldu hamile kalsam acaba dusuk tehlikesi filan olurmu?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim...

bebeğim geçmiş olsun sana
zor bir aşılama atlatmışsın
benimde test tarihim 11 ağustos ama ben yaptırmayı düşünmüyorum işten izin almak istemiyorum test için birde beklemek en iyisi sanırım
benim aşılamam adetin 10. günü oldu 13 milyon %100 hareketli sperm verildi..
sizin en kadar verildi ?birde adetin kaçıncı günüydü?
birde bize kesinlikle ilişki 1 ay yasak dendi yani hastanein kuralı bu sadece bize değil
ben ilk aşılama da uymuştum bu yasağa ama bu sefer uymadım 12. gün kendimiz denedik çünkü arkadan gelen ufak yumurtalar var demişti doktor
sen de bir topikte yazmışsın doktor aşılama günü ve sonraki günler ilişki verdi diye
anlamıyorum ben bu doktorları ya niye farklı şeyler söylüyorlar tüpte yasak anladık da aşılama da niye yasak ben uymadım valla 2 günde birde uymayacağım..
inşallah sonuçlarımız pozitif olur merakla bekliyorum

insaallah.cnm.senin yaptırdıgın yer kendi yaptıkları aşılamadan sonuç alıp almıyacagını onuögrenmeye çalışıyor olabilirler.anlamadım yani.bize cinsel perhiz vermrdi

canımyaaa çok üzüldüm ama ümidini kesme herşey güzel olacak

35deniz guzel ve aciklayici olmus yazdiklarin..bende aslind abunu sorcaktim sizlere kist varken hamile kalmak mumkun degilmi?yani olduki oldu hamile kalsam acaba dusuk tehlikesi filan olurmu?bu konuda bilgisi olan varsa yazarsaniz sevinirim...
imkansız hiçbirşey yok ama benim duyduğum ve doktorların bana söylediği bu..tedavilerde boşuna zamna ve para kaybı yaşansın istemiyorlar her doktor aynı değildir tabiki ama temizken tedavi olmayı öneriyorlar ama ameliyat riskli ise veya hasta üst üste ameliyat olduysa daha fazla zarar vermemek için ya öyle tadvi yapıyorlar ya da ilaç la yok etmeye çalışıyorlar..
malesef 2.aşılamamda tutmadı :(
üzülme demek boşuna ama herşeyde bir hayır var
inşallah en kısa zamanda gelir bebişin..

Asude nerelerde?hic yazmiyor bu aralar bu aralar onun asilamanin tutup tutmadigi belli olacakti....merak ettim yazdida ben mi gormedim acaba?

kızlar adet oldum 16 temmuzda yapılmıştı aşılamam,çok üzüldüm.Allah kimseye bunları yaşatmasın meğer ne kadar zormuş,başına gelmeyince insan bilemiyor,ama yinede umudumu kaybetmek istemiyorum,bu ayda belime bardak çektirip denicem bakalım bi sonuç alabilecekmiyim..

DEW77
Asude nerelerde?hic yazmiyor bu aralar bu aralar onun asilamanin tutup tutmadigi belli olacakti....merak ettim yazdida ben mi gormedim acaba?

buralardayim canim
yarin test yapicam sonucu bildiricem sizlere
ama hic umudum yok kac gundur karnim bellim cok agriyor sonuc negatif cikicak cok eminim o yuzden acikcasi morelim cok bozuk gecen asilamamdada boyle olmustu cunku ilgin icin cok tesekkurler

asude uzulme sakin herseyin hayirlisi biliyorsun...ayrica henuz sonucu bilmiyoruz uzulmek icin biraz erken sanirim....haberlerini bekliyorum....

asudecim insaallah güzel haberlerle gelirsin bugun.dualarımız seninle canım temmuzda çiçegimizin tohumunu ekmiş olmayı Allah nasip ederde hepimiz agustos anneleri oluruz.insaaallaaahh

Back
X