Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu başlık altında buluşalımmı???
benim 4 yıldır cocugum olmadı. Bu haziranda tüpe başladık. Sürec umdugumdan cok kolay geçti cok sükür hic bir aşama beni zorlamadi ç.kistlerime rağmen. Sizlerin nasıldı? Neler yaptınız?
Bu başlık altında buluşalımmı???
benim 4 yıldır cocugum olmadı. Bu haziranda tüpe başladık. Sürec umdugumdan cok kolay geçti cok sükür hic bir aşama beni zorlamadi ç.kistlerime rağmen. Sizlerin nasıldı? Neler yaptınız?
Bende 3 gün önce ön görüşmeye gittim doktoruma vitamin ilaçları ile başladık adetimin başlamasını bekliyoruz ikinci günü yeniden gideceğim ve tedaviye başlayacağız inşallah 4,5 yıllık evliyim 2 aşılamam var negatif yeni bir sürece giriyorum çok endişeliyim korkuyorum
Bende 3 gün önce ön görüşmeye gittim doktoruma vitamin ilaçları ile başladık adetimin başlamasını bekliyoruz ikinci günü yeniden gideceğim ve tedaviye başlayacağız inşallah 4,5 yıllık evliyim 2 aşılamam var negatif yeni bir sürece giriyorum çok endişeliyim korkuyorum
tüp sürecindnmi korkuyosun ? cogu yerde aşılamadan daha kolay oldugunu okudum. Ben aşılama olmadım kıyas yapamam ama tüp cok rahat geciyor benm. nerde tüp tedavisine başladiın
bende cmt opunun 3.gününü ögrenicem yani embriyonun durumunu. :) hayırl olsun insallah benimde 9 yumurta cıktı toplam ama sadece 4ü degerlenmis 3üde döllenmis
bende cmt opunun 3.gününü ögrenicem yani embriyonun durumunu. :) hayırl olsun insallah benimde 9 yumurta cıktı toplam ama sadece 4ü degerlenmis 3üde döllenmis
Sizlere de hayırlı uğurlu olsun , kaç tane olduğuna açıkçası pek takılmıyorum , Allah hepimize sonuna mutlulukla ulaşmayı nasip etsin. Sizleri arayıp bilgilendiriyorlar mi nasıl oluyor?
Sizlere de hayırlı uğurlu olsun , kaç tane olduğuna açıkçası pek takılmıyorum , Allah hepimize sonuna mutlulukla ulaşmayı nasip etsin. Sizleri arayıp bilgilendiriyorlar mi nasıl oluyor?☺
Valla ben biraz takıldım cünki nekadar fazlaysa okdar cok dondurma şansi var diger türlü tüm süreci sil baştan ilkinde tutma garantiside yok maleesef. Oyuzden cok olsn isterm 1. Gün aradilar 3 ve 5. Günde aricaklarmis gelişimilerini paylaşıyolar 3ü döllendi dedi inş ilerler döllenme gelişir iyice. Yarın da 3. Gün arıcaklar iyi yönde mi gelişti yoksa gelişmedi mi cok hrycanlıyım saatler geçmiyor
tüp sürecindnmi korkuyosun ? cogu yerde aşılamadan daha kolay oldugunu okudum. Ben aşılama olmadım kıyas yapamam ama tüp cok rahat geciyor benm. nerde tüp tedavisine başladiın