Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

livaza

rabbim sana emanetizz
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2008
1.191
4
116
Ankara
merhabalar kk nın anne olmayı hak eden güzel hanımları ben yarın itibarıyla ignelerime başlıyorum allahın izniyle daha günüm vardı ama stresden erken oldu herhalde nasip diyorum allahıma şükür şimdilik hayatımda herşey çok güzel gidiyo inşallah tedavimde bi aksilik olmadan hayırlısıyla sonuça ulaşıp melegimi bulurum allahım hepimizin yardımcısı olsun birbirimize dua edelim lütfenhihoyyyt

bnmde bu ay adetim 12 sind eolucak bi değişiklik olmazsa 4.günü klomene başlıycammmm inşallahhhh bu kez yüzümüz gülerzemuszemus

merhaba kızlar bende ilk defa bu ay kısmetse aşılamayı deneyeceğim. bugün regl oldum yarın kan vereceğim hormonlar için üçüncü günü de sanırım aşılama tedavisi başlayacak. genelde herkes aşılamanın tutmayacağını tutmadığını söylüyor bende biraz öyle düşünüyorum galiba ama bi taraftan da inanmak istiyorum . 3 yıl dır korunmadan deniyoruz ve yaşımız 37 -38 bu sebeple hiç sorunumuz olmamasına karşın yaş hariç doktor direk tüp yapmalısınız dedi. eşimde önce aşılama deneyelim dedi bende tüp istememe rağmen aşılama denemeyi kabul ettim. doktorlar nasılsa tüp yapcak diye düşünüp aşılamayı şişirmezler inşallah diye düşündüm sonrada aman boşver şimdi kalbime fesat düşürmüyüm de iyi olsun diyerek kendimi ferahlattım her isteyene allah bir an önce sağlıkla bebek bebekler nasip etsin.

arkadaşlar bende temmuzda olucam aşılamamı iğnelere başladım bile bugün üçüncü iğnemi oldum yarına kontrol var snırım herkes farklı ilaçlar kullanıyor ben pregon kartuş diye iğne atılıyorum şimdi duruma göre dozu değişebilirmiş aslında bende çok fazla blmiyorum benimde ilk aşılamam olacak inş hepimiz güzel haberler veririz birbirimize

günaydın hanımlar dün nette degildim hastane tahlil muaynehane derken akşamı ettim yaklaşık 1 senedir hiçbi şekilde gitmemiştim dra allahıma şükür ne bi kist ne de hormonlarımda bozukluk yokmuş ben gonal f 1050 kullanıyorum fazla bile gelir dedi drum 75 ml le başladım 5 gün böyle yapcam sonra yine kan ve ultrason yaptıracam inşallah allahım herkesle beraber güldür yüzümüzü hayırlısıyla doldur kucaklarımızı :ecrin_bebek: hepinizin tedavisi hayrı olsun canlarım

kendimi kaptırmayım diyorum ama elimde degil aşılaması tutmayanları da çok gördük hamiş olanlarıda acaba vaktim geldimi diye düşünmeden edemiyorum allahım emeklerimizi zayi etmesin cok zor bi iş maddi manevi allahım sen bilirsin

merhaba kızlar bende gitim bugün dr pregona devam dedi dozu aynı 100 lük.bide orgalutran diye başka bir iğneye başladık çok heyecanlıyım ben ya inş hepimizin olur bebekleri

merhaba arkadaşlar bende puregon kullanıyorum
ilk 5 gün 50 doz kullandım yumurta takibi ve e2 sonucundan sonra 75 doza çıktık
yarın 8. gün yine hasaneye gidecem. bakalım ne olcak yumurtalar yine büyümemiş olacak diye korkuyorum. bu arada önceki aylar klomen kullandım. bana hiç etkisi olmadı. pko yum.

bende de pkos var ama ben daha önce hiç ilaç kullanmadım direk iğnelere başladık bugün 4.günümdü yumurta oluşumuyla ilgili pek bişey söylemedi doktorum bende hemen diğer iğneyede başladı yani 3 gün pregon kullandım 4. gün hem pregon hemde orgalutran .iğnesini oldum aslında bende çok fazla bişey bilmiyorum ilk aşılamamı olacağım çünkü

:Saruboceq:merhaba kızlar bende bu ay 2. aşılamamı olucam:Saruboceq: ilkini geçen ay oldum herşey çok güzel gelişiyordu yumurtlama testim falan çok mükemmel çıkmıştı ama tutmadımafoldumben allahtan herşeyin hayırlısı:Saruboceq:.bu uğurda belki herşeyimi kaybedeceğim ama savaşma gücümü ve ümidimi asla kaybetmiycem allah sağlık verdiği müddetçe bebişlerimize kavuşmak için uğraşacağız arkadaşlar allah hepimizin kucağını doldursun yüzlerimizi güldürsün :Saruboceq:birbirimize çok dua edelim arkadaşlar:CüvCüv:

benimde yumişlerimi ögrenmeme az kaldı yarın akşam randevum önce kan verip gidicem ablamda da ayı şikayetler var bir kac ay önce aşılama için başlamıştı tedeüavisine baya kilolu kendisi dr u sana günlük 300ml goal f yapcaz dedi yaptı vede tedaviyi yarıda kesti olmaz ölüm tehliken var dedi yai ohss yazık 5 günde hayali heycanı hevesi kursagında kaldı ne zamandır başlamıyo korkuyo rabbim herşeyin hayırlısını versin cümlemize amin

merhaba kızlarrr...Ben de geçen ay aşılamadan negatif sonuç almıştım..12 sinde regl günüm bakalım nolcak bu sefer kendimiz çabalamıştık:kedi: Aşılamadan negatif sonuç alıp da daha sonra çok hamile kalan arkadaşlarımz da var bakalım inş ben de onlardan biri olurum:Saruboceq: Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

esengülüm seninle tarihlerimiz aynıymış ya..istersen beraber sayalım

aaa gerçektenmi ne güzel sanırım geçen ilk aşılamadada aynıydık sanki biz öyle hatırldaım birdennCADIARZUcanımm canım inş.bu aşılamamız tutarrr sen neyle olucaksın klomenle mi*:gitme:

yok canım esengülüm kendi çabalarımızla bu ay keçiboynuzu kürü uyguladık bakalım inş kırmızıları görmeyiz canım

yok canım esengülüm kendi çabalarımızla bu ay keçiboynuzu kürü uyguladık bakalım inş kırmızıları görmeyiz canım

inşallah canımmm bizde yapıyoruz keçiboynuzu yaklaşık 1 aydır uarım bir faydası olurr:Saruboceq:siz kaç yıllık evlisiniz cnm Allahımmm bekletme bizi daha fazla

3 yıllık evliyiz canım 2 yıldan beri düşünüyoruz ama sonuç nafile...eşim geçen yıl ameliyat geçirdi ama ameliyatdan sonra da sayı da bi düzelme olmadı sayılır..Doktor tüp bebeği daha uygun görüyor aşılamayla işimiz çok zor

siz de buna benzer bir sorun var sanırım demi daha önce okumuştum ama siz bizden daha iyiyisizniz ..ınşallah uyguladığınız kürün faydasını görürsün canım

siz de buna benzer bir sorun var sanırım demi daha önce okumuştum ama siz bizden daha iyiyisizniz ..İnşallah uyguladığınız kürün faydasını görürsün canım

Biz de 4 yıllık evliyiz cnm 10 11 aydır istiyoruz bnde pko vr eşimdede hareket ve morfoloji sorunu vr cnmm bakalım bizimde ilk aşılamamız olmadı drumuz 2. 3.aşılamayla olucak diyor ama bakalım Rabbim ne zaman derse o zman olucak herşeyin hayırlısıkaydirigubbakcemile5

ben tekrar tekrar aşılamayla uğraşmak istemiyorum hele bi de bu kadar aşılamada şansımız azken düşünmüyorum..Dr zaten bikaç ay dinlenme süresi verdi eğer bu süre zarfında hala bişey olmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi istiyorum. Dediğin gibi önce herşeyin hayırlısı ..Allahım herkese herşeyin hayırlısını versinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…