Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tüp b.de tabi şans daha yüksek inşallah onada gerek kalmdan hamiş olursun cnmmm:gitme:

tüp bebekte %80 gibi şans veriyor o yüzden aşılamayla uğraşmiyim diyoomm. Hemde 2-3 aşılama derken tüp bebeğin maliyetine varacak hem de çok stres çekmemiş olurum. Tabi tüp bebeğe geçmeden hamile kalmayı o kadar çok istiyorumki canım anlatamam beklemek çok zor..Her ay aynı stresi çekiyoruz hepimiz..

ya kızlar nerdesiniz ben girince kimse olmuyo a.s dilerim allahdan gönlünüzdeki muradı hayırlısıyla size versin içindede bana canlarım bende pko luyum eşimde bi şey yok cok şükür sigarayı bırakırsan cok güzel olur dedi bırakamıyo malesef bende ona keçi boynuzu içiriyom kendimde bal çörek otu tarçınlı bi karışım yiyorum ignemin yanı sıra cok heycanlıyım benimde diger arkadaşlar gibi ilk aşılamam

meraba arkadaslar bnm de asılama olmak istiyorum pkoluyum.. siz hepiniz rahim filmi çektirip mi aşılamayı denedinz?

evet canım ben o filmi çektirdim ve sanırım diger arkadaşlarımda cektirmiştir o şekilde ilerler bu tedaviler tüplerini görmeden zaten bişi diyen seni kandırmış olur bens-ce korkulacak bişi degil melegin için deger hen cok arkadaşımızı gördük duyduk burda histereskopiden sonra hamiş oldular allahım isteyen herkese versin çok çok zor bu bekleyiş

meraba arkadaslar bnm de asılama olmak istiyorum pkoluyum.. siz hepiniz rahim filmi çektirip mi aşılamayı denedinz?

evet canım bende çektirdim rahim filmi şimdi aşılama için uğraşıyoz. benim bugün 10. gün puregon 100 vuruyorum. yumoş 1 tane 9 mm var ümitsizim.
arkadaşlar sizin yumoşlar kaç mm yazışalım buradan.
benim ilk aşılamam.
Daha önce aşılama olanlar siklusun hangi günü aşılama yapılıyor?

Son düzenleme:
arkadaşlar bende iğnelere başlayalı 7 gün oldu hem pregon hemde orgalutran kullanıyorum fakat bugün yumurta gelişimi yavaşlamış dedi pregonu 75 düşürdü önceden 100 atılıyordum daha sonra kabadan atılan başka bir iğne verdi biri 9 mm diğeri 11 mm iki tane oluşmuş ama doktorum yavaşlama var dedi tedavim uzayabilirmiş moralim çok bozuldu bakalım artık çarşamba tekrar gideceğiz inş ilerlemeye başlarlar.bu benimde ilk aşılamam olacak kaç tane yumurta oluşması gerekiyor bilen varmı arkadaşlar

cok saolun kızlar eurofertil den bi doktorlar görüştüm telde oda rshim filmi olmadan da aşılama yapıyoruz falan dedi de onun için sordum bnm rahim filmi yok ama o adetin bitiminde cekiliyormuş o zaman bu ay ben asılama yaptıramam heralde demi?

merhaba f3x bende geçen ay ilk aşılamamı oldum.7 gün gonal-f 450 -75ml kullandım.yumoşularımın ben büyüğü 18mm olmak üzere 4-5 yumoşum vardı.ama maalesef tutmadı.mafoldumben ikinci aşılama için start verdik.bugün 5.iğnemi oldum. cuma kontrolüm var.canım ümidini hiç kaybetme.çok dua et.allah hepimizin yüzünü güldürsün inş:Saruboceq:

canım yumurta sayısının pek fazla önemi olduğunu sanmıyorum.önemli olan kaliteli ve çatlamış olması.onun için stres yapma.benim geçen ay 4-5 yumurtamdan çatlama olduğu halde gebelik oluşmadı.onun için moralini hep yüksek tut.:teselli:inş en kısa zamanda hepimiz bebişlerimize kavuşuruz:CüvCüv:allah hayırlı evlatlar nasib etsin cümlemize :Saruboceq:

arkadaşlar merhaba ben şubatta aşılama yaptırmıştım adetin 15.günü yapıldı aşılama büyümüş olan 3 yumurta vardı maalesef tutmadı doktor bir ay sonra gel tekrar deneyelim demişti ama gitmedim aşılama değil de karından yapılan iğneler ve kontroller zor geldi bana bakalım bu ay çok geç adet olmazsam aşılamayı düşünüyorum geç olursa da eylülden sonra düşünüyoruz kısmetse herkesin aşılaması hayırlı olsun a.s

nbnh canımya göbekten yazmışsın bende bu ayın2 de ilk aşılamamı yaptırdım ama benim ignelerim göbekten degilde koldan yapılsı acaba fark ne?ignelerim 8adet gonalf_75 1adette ovitrelleydi sziler hangi igneleri kullandınız?

merhaba canım hiç fark yok vurma şeklinde sonuçta aynı işlemi görüyo kol bacak göbek fark yapmıyo deri altı yaglı bölge olsun yetiyo ben gonal f 1050 ml lik ignemi 75 ml vuruyorum bu akşam randevum var bakacaz napıyo yumişler ilk gün drumum asistanı kolumdan yaptı bende göbekten devam ettim ovitrelle de çatlatma ignesi sanırım benim çatlatma ve gonal f im yurdışından geldi daha öncede kalçadan menegon merional puregon ve pregnly kullandım şimdiki çatlatma igemin adı aklıma gelmiyo :icecream:

bence rahim filmi çektirmeden başlama. kanallarda bi tıkanıklık varsa ne kullanırsan kullan başarılı olamazsın. tabiki verecek olan allah ama.. çok korkuyosan anestezi iste ama rahim filmi olmadan başlama.

bugün bir yumurta 12 mm olmuş az da olsa bi ışık gördüm ya.. ilk defa bu kdar büyüdü
çok şükür
ya arkadaşlar hangi saatlerde burdasınız aynızamanda açalımda konuşalım biraz aşılama için uğraşan arkadaşlar

Bende 13 temmuzda adet olursam, aşılamaya başlayacağız. . ılk defa yaptırıcağım, haziranda rahim filmi çektirdim.ınşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz.

günaydın canlarım dün akşam dr daydım 5 günde e2 30 dan 50 yükselmiş ignemi dozunu cok az artırdık 75 ml di 90 oldu cok sabırlı ol dedi drum cumartesi tekrar gidicez sag tarafımda 1 yumiş oluşmuş allahın hayırlısını versin bizlere

harika bence.. iyi gidiyosun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…