ben tekrar tekrar aşılamayla uğraşmak istemiyorum hele bi de bu kadar aşılamada şansımız azken düşünmüyorum..Dr zaten bikaç ay dinlenme süresi verdi eğer bu süre zarfında hala bişey olmazsa artık tüp bebeğe geçmeyi istiyorum. Dediğin gibi önce herşeyin hayırlısı ..Allahım herkese herşeyin hayırlısını versinopuyorumnanaktan
meraba arkadaslar bnm de asılama olmak istiyorum pkoluyum.. siz hepiniz rahim filmi çektirip mi aşılamayı denedinz?
evet canım bende çektirdim rahim filmi şimdi aşılama için uğraşıyoz. benim bugün 10. gün puregon 100 vuruyorum. yumoş 1 tane 9 mm var ümitsizim.
arkadaşlar sizin yumoşlar kaç mm yazışalım buradan.
benim ilk aşılamam.
Daha önce aşılama olanlar siklusun hangi günü aşılama yapılıyor?
arkadaşlar bende iğnelere başlayalı 7 gün oldu hem pregon hemde orgalutran kullanıyorum fakat bugün yumurta gelişimi yavaşlamış dedi pregonu 75 düşürdü önceden 100 atılıyordum daha sonra kabadan atılan başka bir iğne verdi biri 9 mm diğeri 11 mm iki tane oluşmuş ama doktorum yavaşlama var dedi tedavim uzayabilirmiş moralim çok bozuldu bakalım artık çarşamba tekrar gideceğiz inş ilerlemeye başlarlar.bu benimde ilk aşılamam olacak kaç tane yumurta oluşması gerekiyor bilen varmı arkadaşlar
evet canım bende çektirdim rahim filmi şimdi aşılama için uğraşıyoz. benim bugün 10. gün puregon 100 vuruyorum. yumoş 1 tane 9 mm var ümitsizim.
arkadaşlar sizin yumoşlar kaç mm yazışalım buradan.
benim ilk aşılamam.
Daha önce aşılama olanlar siklusun hangi günü aşılama yapılıyor?
merhaba canım hiç fark yok vurma şeklinde sonuçta aynı işlemi görüyo kol bacak göbek fark yapmıyo deri altı yaglı bölge olsun yetiyo ben gonal f 1050 ml lik ignemi 75 ml vuruyorum bu akşam randevum var bakacaz napıyo yumişler ilk gün drumum asistanı kolumdan yaptı bende göbekten devam ettim ovitrelle de çatlatma ignesi sanırım benim çatlatma ve gonal f im yurdışından geldi daha öncede kalçadan menegon merional puregon ve pregnly kullandım şimdiki çatlatma igemin adı aklıma gelmiyo :icecream:nbnh canımya göbekten yazmışsın bende bu ayın2 de ilk aşılamamı yaptırdım ama benim ignelerim göbekten degilde koldan yapılsı acaba fark ne?ignelerim 8adet gonalf_75 1adette ovitrelleydi sziler hangi igneleri kullandınız?
cok saolun kızlar eurofertil den bi doktorlar görüştüm telde oda rshim filmi olmadan da aşılama yapıyoruz falan dedi de onun için sordum bnm rahim filmi yok ama o adetin bitiminde cekiliyormuş o zaman bu ay ben asılama yaptıramam heralde demi?
günaydın canlarım dün akşam dr daydım 5 günde e2 30 dan 50 yükselmiş ignemi dozunu cok az artırdık 75 ml di 90 oldu cok sabırlı ol dedi drum cumartesi tekrar gidicez sag tarafımda 1 yumiş oluşmuş allahın hayırlısını versin bizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?