canım cok sagol iyi yorumun için senin bünye benimkiden de inatçı herhalde ama iyi gelişmelerin birer yumişimiz var olacak olduktan sonra buyeter inşallah allahım yardımcumız olsun:Saruboceq: ben burdayım ama girip cıkıyorum takipteyimbenim 12. günüm 150 doz vuruyorum e2 60 bir yumişim var 12mm umut çok az. doktorum 1 yumurta var gelişen onunda kalitesini bilmiyoruz dedi. yarın yine kontrol var bakalım....
sagol canım ferahlattın beni amin allahım herkese versin hayırlısındanf3x ve livaza tek yumurta gelişti die sakın endişelenmeyin.lmaz:önemli olan kalitesi.sizin yumoşlar inş kalitelidir ve inş bu ay hepimiz hamiş oluruz:Saruboceq:
f3x ve livaza tek yumurta gelişti die sakın endişelenmeyin.lmaz:önemli olan kalitesi.sizin yumoşlar inş kalitelidir ve inş bu ay hepimiz hamiş oluruz:Saruboceq:
selam kızlar bende aşılama tedavisinin bugün 7.günündeyim yarın üçüncü kontrolüme gideceğim. ilk olduğu için tecrübesizim dün kü kontrolde sağda solda 10mm lik iki yumurta bitane 9mm not aldı diğerleri küçük dedi . ilk kontrolde sağda 3 solda 6-7 tane var demişti. bugün gonal f iğnemi olcam 225 ml. üçüncü iğnem olacak bakalım kısmet. ama bu iğneler beni etkiledi sizi de etkilemiştir mutlaka değil mi? çok şiş hissediyorum bide yumurtalıklarımda hafif sancı mı desem sızı mı desem gaz sancısı gibi bişiler hissediyorum. normal mi acaba sizce.
canım bencede normal bu igneler sadece yumurta büyütmüyo yumurtalıklarıda büyütüyo yüksek dozdan bazı arkadaşlarımızda ohss bile gördük bu yüzden allahım hakkımızda hayırlı olanı versin:CüvCüv:selam kızlar bende aşılama tedavisinin bugün 7.günündeyim yarın üçüncü kontrolüme gideceğim. ilk olduğu için tecrübesizim dün kü kontrolde sağda solda 10mm lik iki yumurta bitane 9mm not aldı diğerleri küçük dedi . ilk kontrolde sağda 3 solda 6-7 tane var demişti. bugün gonal f iğnemi olcam 225 ml. üçüncü iğnem olacak bakalım kısmet. ama bu iğneler beni etkiledi sizi de etkilemiştir mutlaka değil mi? çok şiş hissediyorum bide yumurtalıklarımda hafif sancı mı desem sızı mı desem gaz sancısı gibi bişiler hissediyorum. normal mi acaba sizce.
selam kızlar ben dün aşılamamı oldum puregon iğne kullandım 6 gün 75 mlgr. Allah hepimize hayırlı olanı versin inşallah
Canım ben Klomen kullandım bi de çatlatma iğnesi yapıldım. Klomenden sonra bende de sağda 1 solda 3 tane yumurta oluştu. Ama hiç sancı olmadı bende ama senin gibi sancı olduğunu söyleyenler okudum.Normaldir diye tahmin ediyorum sonuçta hormon içerikli ilaçlar alıyoruz.
canım bencede normal bu igneler sadece yumurta büyütmüyo yumurtalıklarıda büyütüyo yüksek dozdan bazı arkadaşlarımızda ohss bile gördük bu yüzden allahım hakkımızda hayırlı olanı versin:CüvCüv:
arkadaşlar pelte kıvamında krem le beyaz arası bi renkte bi şiler geliyo mu sizde ??
ben de bu gün böle bişiler geliyor. başına gelen var mı??
hayırlı olsun inş. bebeğin sana tutunur ve yüzünü güldürür aşılama işleminde yaşadıklarını merak ediyorm aslında acı var mıy dı? aşılama öncesi neler yaptınız? hastanede işiniz toplam ne kadar sürdü?
teşekkürler merseray verdiğin bilgiler için. bende yarın gideceğim doktora. 14. gün yarın bakalım neler olcak 150 doz puregon vuruyorum.
kızlar benimde küçük foliküller ve 8 ile 10 mm arasında olan yumurtalar oluşmuş fakat benim kanamam başladı miyom vardı o kanama yapmaya başladı miyom çok küçük zararsızdı nasıl oldu anlayamadık umudum azalmaya başladı yani bugün dr ilaçların dozunu arttırdı pregon 75,merional 150,bide orgalutran oluyorum benim tedavim uzayacak gibi görünüyor bugün tedavimin dokuzuncu günü bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?