Aşılama Temmuz Aynda alama yaptracaklar buyrun burda gelimelerimizi paylaalm

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim 12. günüm 150 doz vuruyorum e2 60 bir yumişim var 12mm umut çok az. doktorum 1 yumurta var gelişen onunda kalitesini bilmiyoruz dedi. yarın yine kontrol var bakalım....

benim 12. günüm 150 doz vuruyorum e2 60 bir yumişim var 12mm umut çok az. doktorum 1 yumurta var gelişen onunda kalitesini bilmiyoruz dedi. yarın yine kontrol var bakalım....
canım cok sagol iyi yorumun için senin bünye benimkiden de inatçı herhalde ama iyi gelişmelerin birer yumişimiz var olacak olduktan sonra buyeter inşallah allahım yardımcumız olsun:Saruboceq: ben burdayım ama girip cıkıyorum takipteyim

Son düzenleme:
f3x ve livaza tek yumurta gelişti die sakın endişelenmeyin.lmaz:önemli olan kalitesi.sizin yumoşlar inş kalitelidir ve inş bu ay hepimiz hamiş oluruz:Saruboceq:

f3x ve livaza tek yumurta gelişti die sakın endişelenmeyin.lmaz:önemli olan kalitesi.sizin yumoşlar inş kalitelidir ve inş bu ay hepimiz hamiş oluruz:Saruboceq:
sagol canım ferahlattın beni amin allahım herkese versin hayırlısından

selam kızlar bende aşılama tedavisinin bugün 7.günündeyim yarın üçüncü kontrolüme gideceğim. ilk olduğu için tecrübesizim dün kü kontrolde sağda solda 10mm lik iki yumurta bitane 9mm not aldı diğerleri küçük dedi . ilk kontrolde sağda 3 solda 6-7 tane var demişti. bugün gonal f iğnemi olcam 225 ml. üçüncü iğnem olacak bakalım kısmet. ama bu iğneler beni etkiledi sizi de etkilemiştir mutlaka değil mi? çok şiş hissediyorum bide yumurtalıklarımda hafif sancı mı desem sızı mı desem gaz sancısı gibi bişiler hissediyorum. normal mi acaba sizce.

Canım ben Klomen kullandım bi de çatlatma iğnesi yapıldım. Klomenden sonra bende de sağda 1 solda 3 tane yumurta oluştu. Ama hiç sancı olmadı bende ama senin gibi sancı olduğunu söyleyenler okudum.Normaldir diye tahmin ediyorum sonuçta hormon içerikli ilaçlar alıyoruz.

canım bencede normal bu igneler sadece yumurta büyütmüyo yumurtalıklarıda büyütüyo yüksek dozdan bazı arkadaşlarımızda ohss bile gördük bu yüzden allahım hakkımızda hayırlı olanı versin:CüvCüv:

arkadaşlar pelte kıvamında krem le beyaz arası bi renkte bi şiler geliyo mu sizde ??
ben de bu gün böle bişiler geliyor. başına gelen var mı??

selam kızlar ben dün aşılamamı oldum puregon iğne kullandım 6 gün 75 mlgr. Allah hepimize hayırlı olanı versin inşallah

selam kızlar ben dün aşılamamı oldum puregon iğne kullandım 6 gün 75 mlgr. Allah hepimize hayırlı olanı versin inşallah

hayırlı olsun inş. bebeğin sana tutunur ve yüzünü güldürür aşılama işleminde yaşadıklarını merak ediyorm aslında acı var mıy dı? aşılama öncesi neler yaptınız? hastanede işiniz toplam ne kadar sürdü?

inşallah çok aşırı bir sancı değil ama kendini hissettiriyor. haklısın hormon bu dengeyi mutlaka bozuyordur. geçen yıl gonophene ve pregnyl catlama iğnesi denemem olmuştu iki defa o zaman bendede olmadı açıkçası ama bu biraz ağır sanırım. kimbilir tüp bebek tedavisinde nasıldır allah hepimize yardım etsin.

ohhs ne oluyodu bak şimdi onu araştırcam. kötü bişimiydi ? amin canım hepimize hayırlısını versin inşallah.

arkadaşlar pelte kıvamında krem le beyaz arası bi renkte bi şiler geliyo mu sizde ??
ben de bu gün böle bişiler geliyor. başına gelen var mı??

benim dün sümüğümsü şeffaf akıntım başladı hatta doktoruma sordum yumurtalarının oluşmaya ve büyümeğe başladığının belirtisi dedi. ben eskiden çatlama ile alakalı sanıyordum ama değilmiş yumurtaların oluşumunu ve büyümesini haber veren bir akıntıymış. ama sanırım senin bahsettiğin farklı bi akıntı ilk defa mı geliyo bu akıntı?

sağol canım iyi dileklerin için, ben 3 yıllık evliyim 2senedir bebek istiyoruz bizimki açıklanamayan infertilite, 2 ay klomen kullandım olmadı rahim filmi de temiz çıktı. reglimin 3.günü iğnelere başladım 9. gün yumurtam 19mm olunca ovitrelle çatlatma iğnesi oldum ve 36 saat sonra yani dün öğle 12 ye doğru aşılamam yapıldı, sabah 9.30 da eşimden spermler alındı yıkandı ve en iyiler seçildi, eğer rahim filmi çektirdiysen biliyosundur rahim ağzına bir aler yerleştiriyorlar içeriye bir kanül uzatıp spermleri içeri enjekte ediyorlar canım biraz acı oldu haliyle regl ağrısı gibi tüm işlemler 15 dk falan sürüyor sonra 30-40 dk yatırıyolar bu kadar sonrasında kahverengi lekelenmler olabiliyo bende oldu mesele hala az az oluyo ama kanaması olmayanlar da oluyomuş bu kötüm olduğu anlamına gelmiyo rahim ağzı zorlandığı için oluyomuş canım

amanın ne kadar çok yazmışımsırnaşık şey

eksik bilgi vermişim eşinden spermler alınınca ona yapılan işlem 1,5-2 saat sürüyo spermler hazır olunca aşılama gerçekleşiyor o da dediğim gibi 10-15 dk

teşekkürler merseray verdiğin bilgiler için. bende yarın gideceğim doktora. 14. gün yarın bakalım neler olcak 150 doz puregon vuruyorum.

teşekkürler merseray verdiğin bilgiler için. bende yarın gideceğim doktora. 14. gün yarın bakalım neler olcak 150 doz puregon vuruyorum.

canım inşallah hayırla sonuçlanır 1-2 gün içinde yapılır aşılaman çok büyük ihtimalle

kızlar benimde küçük foliküller ve 8 ile 10 mm arasında olan yumurtalar oluşmuş fakat benim kanamam başladı miyom vardı o kanama yapmaya başladı miyom çok küçük zararsızdı nasıl oldu anlayamadık umudum azalmaya başladı yani bugün dr ilaçların dozunu arttırdı pregon 75,merional 150,bide orgalutran oluyorum benim tedavim uzayacak gibi görünüyor bugün tedavimin dokuzuncu günü bakalım daha ne kadar bekleyeceğiz

canım moralini bozma geç olsun güç olmasın derler Allah bizim için en doğru zamanı bilir sabredelim hakkında hayırlısı olur inşallah

arkadaşlar pregnyl iğneyi nasıl vurundunuz?
kendiniz mi yoksa hemşire mi?
hangi bölgeye yapılıyor bu iğne?
1 tane yetiyor mu?
dr. um 2 tane yazmış bana aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…