- 26 Mayıs 2010
- 223
- 12
- 118
- Konu Sahibi journalist
-
Çok ekonomik ve şık bir sunum olacağı kesin. Sağlıklı doğsun minik :)
Etiket tasarımını yapıp ozalitçide mi hazırlattınız? Etiket şişe kapağına göre yuvarlak kesilmiş bi şekildeki hazırlandı?
Eki Görüntüle 1137987
Merhaba arkadaşlar umarım resim çıkmıştır bende bunlardan istiyorum pembesi olacak inşallah zaten bebek mevlidimiz aynı zamanda hacı mevlidide olacak nasip olursa eşim hacca gidecek çünkü o yüzden tespih dağıtmayı tercih ettim ama böyle keseler değil süslü kutularda düşünüyorum yaptırırsam buraya resim eklerim fikir olsun sizlerede dedim
Oğluşum için nasıl bir lavanta kesesi hazırlayacağımı buldum. Çook beğendim bu modeli. Sizlerle de paylaşmak istedim bakalım beğenecek misiniz? Tabi renk olarak mavi ve tonlarını seçeceğim. Oğlumun adını Toprak koyacağımız için de keselerin üzerine T harfi yapıştıracağım. Bitmiş halini de yüklerim daha sonra.
Eki Görüntüle 1149536
Çok ciciymişş, bayıldım :)
Bu arada benim oğlumun adı da Toprak, ben de hazırlamaya başladım şekerleri :)
Ben bir de hastaneye gelenlere ve daha sonra eve de gelenlere lokum dağıtmak istiyorum, bebek şekerinin yanında..Lokumları tabaktan değil de minik şeffaf poşetlere koyayım diyorum 2şer tane mesela, sonra poşetin ağzını renkli renkli kurdela vs gibi birşeylerle bağlayayım, hem ekonomik hem şık bir sunum olur, ne dersiniz? Nette örnek bulamadım ama hazırladığımda fotolarını yüklerim :)
Beğenmene sevindim canım, teşekkürler :) BU arada oğullarımız adaş olacak demek ne güzeeelİsimleriyle yaşasınlar inşallah. Lokum düşüncen bence de gayet mantıklı.. Burada lokumları keselerin içine koyup öyle ikram ediyorlar. Hani içine kına da konan küçük keseler var ya, onlara.. Farklı bir fikir olabilir senin için ama bence gereksiz.. Poşetlere koymak daha ekonomik dediğin gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?