Temmuz bebeklerinin şekerleri :)

Çok kararsız kaldım seçemedim hala.. O kadar çok çeşit varki.. Neredeyse doğuracağım bu işi bugün halletmem lazım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok kararsız kaldım seçemedim hala.. O kadar çok çeşit varki.. Neredeyse doğuracağım bu işi bugün halletmem lazım..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1185633
Bunlar da bizimkiler
Şeker bisikletimiz, kolonyamız ve şekerlerimiizz arabanın süslemesi de bana ait

Aaa bu bisiklet sepetten ben de aldim,lokumlari koydum ama seninki gbi suslu degil.. Seninki cok cici olmus :) :) :) gule gule dagitalim insallah bu cicileri :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eki Görüntüle 1185633
Bunlar da bizimkiler
Şeker bisikletimiz, kolonyamız ve şekerlerimiizz arabanın süslemesi de bana ait

merhaba fikrinizi almak istiyorum

bende kendım yapmak ıstıyorum bebek sekerlerımı fakat ,cubuk ustunde ahsap figür var,arkasında tüllerin içinde renkli badem şekeri yapmak ıstıyorum,nasıl yapabılırım,silikon tabancam da var ,ama cubuga ve tüllere şekeri nasıl tutturmam gerekıyor ,nettede anlatımlı vıdeo bulamadım,

Badem şekerlerini küçük tüllere koyup, ağzını ince kurdela ile bağlayıp fiyonk yapsanız, fiyonk yaparken de çubuğa bağlasanız ya da silikonla yapıştırsanız nasıl olur?

Aaa bu bisiklet sepetten ben de aldim,lokumlari koydum ama seninki gbi suslu degil.. Seninki cok cici olmus :) :) :) gule gule dagitalim insallah bu cicileri :)

Amin inşallah hepimiz güle güle dağıtalım , sen de süsle bisikletini, hem çok zevkli hem de iki kafanı dağıtıyor..

Canim cok cok begendim senin su kavanozlu sekerleri. Etiketi buldugun sitenin adini yazar misin? Birde kavanozlari nerden sipariş verdin. Bu arada doğum yaptin mi?

mrb canım, arkadaşa sormuşsun o da cevap verecektir ama belki aciliyetin vardır diye yardımcı olmak isterim;

http://www.zazzle.com/

bu sitede search kısmına baby stickers yazarsan birsürü çeşit gelir. beğendiğini istediğin gibi düzenleyip paintle veya başka şekilde bilgisayarına alabilirsin.

kolay gelsin

Canim çok sağol. 30. Haftayi gectim ama sekerlerim hazir değil hâlâ bu da bende stress yapti.

Arwen oncelikle benim yerime cevap verdigin icin tesekkur ederim :) regisa nin tahmin ettigi gbi dogum yaptim ve dolayisiyla bir sure bakamadim buralara.. Regisa canim stres yapma hic,birkac gunde halloluyor sekerler ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…