- 22 Temmuz 2024
- 369
- 122
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Merhaba bende 28 Temmuz da 16.35 de ovitrelle iğnesi yaptırdım ondan önce de klomen kullandım 26 mm sağ 24 mm sol overdi bana da adetin 3 gün 5 gün geçince hemen gel dedi bakalım 13 Ağustos regl günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırızMerhaba kızlar 28 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım ondan once de 4 gün yumurta geliştirici iğne yaptım . Doktorum 15 ağustos test yapabilirsin dedi. Daha önce de iki defa iğne yaptım biri dış gebelik oldu inşallah bu defa olucak. sizde durumlar nasıl?
Merhaba aynı gün yapmışız ben 13.30 da yaptım. Öncesinde iğne ve letu kullandım . Yumurtalarımız aynı büyüklükte inşallah bu ay olucakMerhaba bende 28 Temmuz da 16.35 de ovitrelle iğnesi yaptırdım ondan önce de klomen kullandım 26 mm sağ 24 mm sol overdi bana da adetin 3 gün 5 gün geçince hemen gel dedi bakalım 13 Ağustos regl günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Ay inşallah ben iğneyi çok çok zor buldum bulur bulmaz hemen bulduğum saat vurundum bakalım hayırlısı Rabbime emanet ettim ben dualarımı inşallah olur ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse 2 yıldır deniyoruzMerhaba aynı gün yapmışız ben 13.30 da yaptım. Öncesinde iğne ve letu kullandım . Yumurtalarımız aynı büyüklükte inşallah bu ay olucak
Normalde çok zor bulunuyor. Tesadüfen eczacı yeni 3 adet getirmişti. Bizde üç yıldır deniyoruz çok zor bir durum inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ben üç defa yaptım bu iğneden üçündede boğaz ağrısı VS oldu şansımdan senede var mıAy inşallah ben iğneyi çok çok zor buldum bulur bulmaz hemen bulduğum saat vurundum bakalım hayırlısı Rabbime emanet ettim ben dualarımı inşallah olur ilk gebeliğim olacak Allah izin verirse 2 yıldır deniyoruz
Yok hayır ben sadece iğneyi vurunduğum gün 28 29 30 u düne kadar kasıklarımda inanılmaz ağırlık hissettim özellikle de afedersiniz tuvaleti yaptıktan sonra karında boşluk olur ya kasıklarımda inanılmaz şişkinliği hissettim yani onun dışında bişey yok bi de kabuzlık oldu birazNormalde çok zor bulunuyor. Tesadüfen eczacı yeni 3 adet getirmişti. Bizde üç yıldır deniyoruz çok zor bir durum inşallah bu ay güzel haberler alırız. Ben üç defa yaptım bu iğneden üçündede boğaz ağrısı VS oldu şansımdan senede var mı
Bendede oldu o otururken falan o kadar çok ağrı oluyor ki. Boğazım için ilaç içmeye de korkuyorum rşey olur diyeYok hayır ben sadece iğneyi vurunduğum gün 28 29 30 u düne kadar kasıklarımda inanılmaz ağırlık hissettim özellikle de afedersiniz tuvaleti yaptıktan sonra karında boşluk olur ya kasıklarımda inanılmaz şişkinliği hissettim yani onun dışında bişey yok bi de kabuzlık oldu biraz
İçme içme canım sabret biraz daha olmaz olmaz bişey olur kendini suçlu hissedersin ilaç içtimde öyle oldu falan diyeBendede oldu o otururken falan o kadar çok ağrı oluyor ki. Boğazım için ilaç içmeye de korkuyorum rşey olur diye
Aynen valla canım biraz sabredicez artıkİçme içme canım sabret biraz daha olmaz olmaz bişey olur kendini suçlu hissedersin ilaç içtimde öyle oldu falan diye
Hayırlısı olsun canom birbirimizi bilgilendirelim inşallah ikimizinde olur aynı tarihlerde test günümüz deAynen valla canım biraz sabredicez artık
İnşallah canımHayırlısı olsun canom birbirimizi bilgilendirelim inşallah ikimizinde olur aynı tarihlerde test günümüz de
Canım ne durumdasın var mı bi belirti veya bi hissiyat benim bugün özellikle kalkarken esnerken falan kasıklarım inanılmaz geriliyor o kısımlarım çok gergin hissediyorum şuanİnşallah canım
Şu an akıntı dışında bişey yok canım dün ilişkide kasık ağrısı oldu biraz onun haricinde birşey yokCanım ne durumdasın var mı bi belirti veya bi hissiyat benim bugün özellikle kalkarken esnerken falan kasıklarım inanılmaz geriliyor o kısımlarım çok gergin hissediyorum şuan
Bende hafif hafif akıntı var da kasık gerginliği ve karnım çok sert bakalımŞu an akıntı dışında bişey yok canım dün ilişkide kasık ağrısı oldu biraz onun haricinde birşey yok
O da olabilir tabi ama bende yok ağrı tabi her insanda farklıdır sadece ilişkide ağrı oluyor . Ama geçen yaptığımda çok ağrı oluyordu ondada hamileymişim inşallah sendede ondan ağrıyordurBende hafif hafif akıntı var da kasık gerginliği ve karnım çok sert bakalım
İlişkide kasık ağrısını da ben iğneyi vurunduktan sonra 29 30 Temmuz da hissettim özellikle de bel altında yastık varken desteklerken böyle baya ağrı hissettim onu da yumurtalıklarım büyümüş olmasına yorumladım
Ya inşallah senin bu ikinci mi olacakO da olabilir tabi ama bende yok ağrı tabi her insanda farklıdır sadece ilişkide ağrı oluyor . Ama geçen yaptığımda çok ağrı oluyordu ondada hamileymişim inşallah sendede ondan ağrıyordur
15 temmuzda oldum çatlatma iğnemi 9. Gun test yaptım 1.58 di 2 gun sonra 73 cıktı 2 gün sonra 163 bugun tekrar verdinMerhaba kızlar 28 temmuzda çatlatma iğnesi yaptırdım ondan once de 4 gün yumurta geliştirici iğne yaptım . Doktorum 15 ağustos test yapabilirsin dedi. Daha önce de iki defa iğne yaptım biri dış gebelik oldu inşallah bu defa olucak. sizde durumlar nasıl?
Yok canım o dış gebelik olmuştu maalesefYa inşallah senin bu ikinci mi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?