- 22 Temmuz 2024
- 375
- 128
- 23
- Konu Sahibi Pembikbulut
-
Yaa maşallah ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini15 temmuzda oldum çatlatma iğnemi 9. Gun test yaptım 1.58 di 2 gun sonra 73 cıktı 2 gün sonra 163 bugun tekrar verdin
Hayırlı olsunn çok sevindimmm artış var15 temmuzda oldum çatlatma iğnemi 9. Gun test yaptım 1.58 di 2 gun sonra 73 cıktı 2 gün sonra 163 bugun tekrar verdin
Çok üzgünüm geçmiş olsun tekrardan olsun Rabbim yeniden çiçek açtırırYok canım o dış gebelik olmuştu maalesef
Amin inşallahÇok üzgünüm geçmiş olsun tekrardan olsun Rabbim yeniden çiçek açtırır
Hamileleirn duası kabul olurmuş bize de dua et bizde güzel sonuçlar alalım inşallah15 temmuzda oldum çatlatma iğnemi 9. Gun test yaptım 1.58 di 2 gun sonra 73 cıktı 2 gün sonra 163 bugun tekrar verdin
Nasılsın canım karın ağrın devam mıHamileleirn duası kabul olurmuş bize de dua et bizde güzel sonuçlar alalım inşallah
Yok canım bugün sanki dün gece hiç ağrıdan kıvranmamışcasına hiç ağrım yokNasılsın canım karın ağrın devam mı
İyi çok şükür Bendede birşey yok şimdilikYok canım bugün sanki dün gece hiç ağrıdan kıvranmamışcasına hiç ağrım yok
temmuz 21 de yapıldı benimde sonucu bekliyorum bende sabırsızlıkla cuma gidicekmişimBu ay yapan yok mu?
temmuz 21 de yapıldı benimde sonucu bekliyorum bende sabırsızlıkla cuma gidicekmişim
Ben dayanamayıp bugün test yaptımİyi çok şükür Bendede birşey yok şimdilik
silik gibi ama iğne sonrası 15 gün beklemek lazımmış umarım pozitiftir sonuc belirti varmı vucudunuzda?Kızlar ben 28 inde iğne vurundum bugün iğne üzerinden o günle beraber 9 gün oldu ve dayanamayıp bi test yapıyım dedim size atarken buraya fotoğraf kaliyesi düşüyor ama
Evet evet ben biraz erken yaptım zaten bunun farkındayım yani bu pozitif te bi ihtimal doğrudur yoksa iğnenin vermiş olduğu bi pozitiflilye olabilir belirti olarak da 29 30 31 1 i inanılmaz sağ kasık ağrısı sağ kaşık sızlaması ama yok böyle bi sızlama gece uykumdan uyandırıyordu akıntı falan vardı ama şimdi sadece hafif hafif beyaz akıntım var onun dışında bi belirtim yok şuan hala devam eden tek belirtim ani kalkmalarda hareketlerde göz kararması baş dönmesisilik gibi ama iğne sonrası 15 gün beklemek lazımmış umarım pozitiftir sonuc belirti varmı vucudunuzda?
bu belirtiler bende de var regl agrısı gıbı degıl sankı kasıgıma ıgne batıyo ve goguslerde cok sıstı ve agrılı damarlar cıktı gıbı sızlıyor 16 gün oldu benim iğne üzerinden geçen zaman duphaston kullandım oda 1ağustos cuma sondu doktor 1 hafta bekleyelım dedı cuma ya kadar regl olursam bıdaha denıcez olmazsam hamılelık olustu demekmişEvet evet ben biraz erken yaptım zaten bunun farkındayım yani bu pozitif te bi ihtimal doğrudur yoksa iğnenin vermiş olduğu bi pozitiflilye olabilir belirti olarak da 29 30 31 1 i inanılmaz sağ kasık ağrısı sağ kaşık sızlaması ama yok böyle bi sızlama gece uykumdan uyandırıyordu akıntı falan vardı ama şimdi sadece hafif hafif beyaz akıntım var onun dışında bi belirtim yok şuan hala devam eden tek belirtim ani kalkmalarda hareketlerde göz kararması baş dönmesi
Canım iğne üstünden 16 gün geçmişse test yapsana varsa çıkar zatenbu belirtiler bende de var regl agrısı gıbı degıl sankı kasıgıma ıgne batıyo ve goguslerde cok sıstı ve agrılı damarlar cıktı gıbı sızlıyor 16 gün oldu benim iğne üzerinden geçen zaman duphaston kullandım oda 1ağustos cuma sondu doktor 1 hafta bekleyelım dedı cuma ya kadar regl olursam bıdaha denıcez olmazsam hamılelık olustu demekmiş
Yaa hadi inşallah hayırlı haberler alırsıntemmuz 21 de yapıldı benimde sonucu bekliyorum bende sabırsızlıkla cuma gidicekmişim
Canım doktorum iğnenin etkisiyle pozitif gösterebilir dediKızlar ben 28 inde iğne vurundum bugün iğne üzerinden o günle beraber 9 gün oldu ve dayanamayıp bi test yapıyım dedim size atarken buraya fotoğraf kaliyesi düşüyor ama
Canım seninki baya olmuş neden tets yapmıyorsunbu belirtiler bende de var regl agrısı gıbı degıl sankı kasıgıma ıgne batıyo ve goguslerde cok sıstı ve agrılı damarlar cıktı gıbı sızlıyor 16 gün oldu benim iğne üzerinden geçen zaman duphaston kullandım oda 1ağustos cuma sondu doktor 1 hafta bekleyelım dedı cuma ya kadar regl olursam bıdaha denıcez olmazsam hamılelık olustu demekmiş
Evet bunu bende biliyorum da inşallah hep pozitif kalır diye umut ediyorumCanım doktorum iğnenin etkisiyle pozitif gösterebilir dedi
İnşallah canım benimEvet bunu bende biliyorum da inşallah hep pozitif kalır diye umut ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?