Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Kızlar ben 28 inde iğne vurundum bugün iğne üzerinden o günle beraber 9 gün oldu ve dayanamayıp bi test yapıyım dedim size atarken buraya fotoğraf kaliyesi düşüyor ama
temmuz 21 de yapıldı benimde sonucu bekliyorum bende sabırsızlıkla cuma gidicekmişim

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    118,4 KB · Görüntüleme: 9
silik gibi ama iğne sonrası 15 gün beklemek lazımmış umarım pozitiftir sonuc belirti varmı vucudunuzda?
Evet evet ben biraz erken yaptım zaten bunun farkındayım yani bu pozitif te bi ihtimal doğrudur yoksa iğnenin vermiş olduğu bi pozitiflilye olabilir belirti olarak da 29 30 31 1 i inanılmaz sağ kasık ağrısı sağ kaşık sızlaması ama yok böyle bi sızlama gece uykumdan uyandırıyordu akıntı falan vardı ama şimdi sadece hafif hafif beyaz akıntım var onun dışında bi belirtim yok şuan hala devam eden tek belirtim ani kalkmalarda hareketlerde göz kararması baş dönmesi

bu belirtiler bende de var regl agrısı gıbı degıl sankı kasıgıma ıgne batıyo ve goguslerde cok sıstı ve agrılı damarlar cıktı gıbı sızlıyor 16 gün oldu benim iğne üzerinden geçen zaman duphaston kullandım oda 1ağustos cuma sondu doktor 1 hafta bekleyelım dedı cuma ya kadar regl olursam bıdaha denıcez olmazsam hamılelık olustu demekmiş

Canım iğne üstünden 16 gün geçmişse test yapsana varsa çıkar zaten

Canım seninki baya olmuş neden tets yapmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…