Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Merhaba aynı günlerimiz seninle😊klomen kullanıp Perşembe günü sabah 09da 2 adet gonapeptly vuruldum aynı günün aksam 21inde de yine 2 adet gonapeptly iğne vuruldum bekliyorum bakalım bir hafta ilişki önerdi doktor gün aşırı dedi ama biz her günü değerlendirdik belirti olarak aşırı mide yanmam var dayanılmaz oluyor bulantiyla beraber. Özellikle bu sabah uyanır uyanmaz mahvoldum sade soda yudumluyorum aç karna o derece. Acayip gaz sancısı çekiyorum aynı zamanda. Çok sınırlı ve gerginim hayrolsun bu benim 3. Deneyisim ilk denememde hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım 2. Tutmadı umudum bunda inşallah. Sende var mı belirti
Merhaba malesef bende bı belirti yok adetin 3 günü klomen kullandım ben 8 Ağustos ovitrelle iğne yapıldı ama 1 sefer yapıldı sana çok fazla yapılmış iğneden 1 gün sonra ağrı oldu kasığımda kontrole gittim catlamis yumurtam bugün durun yarın ilişki dedi devamı size kalmış çok yapmanızın faydası da yok azinda biz gün aşırı yaptık inşallah güzel sonuç alırız ben daha önce tedaviye başladım iğneyi bulamadığımız için yarım kaldı benim bu ilk gibi bişi oluyo adetim düzenli olur 11 gün adete bekliyorum

bende çatlatma iğnesi oldum 7 agutosda 7. günüm bugün siziniler nasıl ilerliyor günler geçmiyor

Anladım canım. Ya bana doktor kilo ver vs dedi. Sana da söyledi mi aynısını 168 boy 90 kiloyum sen kaç kilosun acaba. Kafayı yiycem kiloyla ne ilgisi var
Banada ilk evlendiğim sene gittiğim ilk doktor aynısını demişti bende 1.65 82 kiloyum ama sonraki doktorlar hiç öyle bişey demedi

Bende 4 ağustosa iğneyi vuruldum hiçbir belirtim yok sizin akıntınız oluyor mu benim nerdeyse hiç yok kafam allak bullak oldu

Back
X