Temmuz çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte takip edelim

Merhaba aynı günlerimiz seninle😊klomen kullanıp Perşembe günü sabah 09da 2 adet gonapeptly vuruldum aynı günün aksam 21inde de yine 2 adet gonapeptly iğne vuruldum bekliyorum bakalım bir hafta ilişki önerdi doktor gün aşırı dedi ama biz her günü değerlendirdik belirti olarak aşırı mide yanmam var dayanılmaz oluyor bulantiyla beraber. Özellikle bu sabah uyanır uyanmaz mahvoldum sade soda yudumluyorum aç karna o derece. Acayip gaz sancısı çekiyorum aynı zamanda. Çok sınırlı ve gerginim hayrolsun bu benim 3. Deneyisim ilk denememde hamile kalmıştım ama 6 haftalıkken düşük yaptım 2. Tutmadı umudum bunda inşallah. Sende var mı belirti
Merhaba malesef bende bı belirti yok adetin 3 günü klomen kullandım ben 8 Ağustos ovitrelle iğne yapıldı ama 1 sefer yapıldı sana çok fazla yapılmış iğneden 1 gün sonra ağrı oldu kasığımda kontrole gittim catlamis yumurtam bugün durun yarın ilişki dedi devamı size kalmış çok yapmanızın faydası da yok azinda biz gün aşırı yaptık inşallah güzel sonuç alırız ben daha önce tedaviye başladım iğneyi bulamadığımız için yarım kaldı benim bu ilk gibi bişi oluyo adetim düzenli olur 11 gün adete bekliyorum

Bende 4 ağustosa iğneyi vuruldum hiçbir belirtim yok sizin akıntınız oluyor mu benim nerdeyse hiç yok kafam allak bullak oldu

Merhaba malesef bende bı belirti yok adetin 3 günü klomen kullandım ben 8 Ağustos ovitrelle iğne yapıldı ama 1 sefer yapıldı sana çok fazla yapılmış iğneden 1 gün sonra ağrı oldu kasığımda kontrole gittim catlamis yumurtam bugün durun yarın ilişki dedi devamı size kalmış çok yapmanızın faydası da yok azinda biz gün aşırı yaptık inşallah güzel sonuç alırız ben daha önce tedaviye başladım iğneyi bulamadığımız için yarım kaldı benim bu ilk gibi bişi oluyo adetim düzenli olur 11 gün adete bekliyorum
Aslında evet doktorumda gün aşırı dedi ama dediğim gibi biz yine de deneyelim dedik yumurta 20mm olmuştu ve günde 2 2 buyuyomus yumurta bu sefer böyle denedim. Bana da ovitrelle bul dedi bulamayınca gonapeptly vurdu fazla vurmasinin sebebi de gonapeptly in ovitrelle kadar güçlü olmamasiymis sormuştum ovitrelle daha etkili demişti. Belirtiler için erkendir daha bugün tam bir hafta olmuş ikimizinde ak koyun kara koyun beş altı gün sonra belli olur bakalım rabbim mujdelendirsin ikimizi de

bende çatlatma iğnesi oldum 7 agutosda 7. günüm bugün siziniler nasıl ilerliyor günler geçmiyor
Bende tam 7 Ağustosta vuruldum bekliyorum aşırı mide yanması vardı bugün diğer günlere nispeten sadece uyandigimda oldu geçti dünden beri de duygusal olarak perişan oldum ani duygu dalgalanmalarim var ama adetle ovulasyon dönemi ile birebir aynı bu süreç tüm belirtiler birbirinin aynısı bir hafta zor geçti bir hafta daha nasıl geçecek bilmiyorum ya bu seferde olmazsa diye

Aslında evet doktorumda gün aşırı dedi ama dediğim gibi biz yine de deneyelim dedik yumurta 20mm olmuştu ve günde 2 2 buyuyomus yumurta bu sefer böyle denedim. Bana da ovitrelle bul dedi bulamayınca gonapeptly vurdu fazla vurmasinin sebebi de gonapeptly in ovitrelle kadar güçlü olmamasiymis sormuştum ovitrelle daha etkili demişti. Belirtiler için erkendir daha bugün tam bir hafta olmuş ikimizinde ak koyun kara koyun beş altı gün sonra belli olur bakalım rabbim mujdelendirsin ikimizi de
Doğrudur canım benim doktor da hastasına göre ovitrelle veriyo biz bulamayınca dediğimiz için ben ayarlarım size dedi sağolsun hiç aratmadı ama normal fiyattan fazlaya veriyolar

Amin inşallah hepimizi🥰

Kızlar bende 2ağustos Ovitrel vurundum. Öncesinde klomen ve gonal f ile yumurta büyüttü doktor. Bugün iğneyi olduğum günü dahil etmezsek 12.günüm kan testi verdim ve sonuç 0.83 maalesef. Erken mi yapmışım acaba kan testini. Adet olacakmışım gibi kasık ağrılarım var beyaz akıntım da var göğüslerim de aşırı acıyor. Baya heveslenmiştim busefer olacak diye ama sonuç üzdü. Tekrar etsem testi yükselir mi acaba değerim? Var mıdır böyle birşey yaşayan acaba?

Bilmiyorum valla bana 70 kiloyken de 80 kiloyken de aynı şeyi söylediler. Onlar söyledikçe sıkıntıya girdim kilo aldım 😅
Aynen öyle canım valla boşversene ya zaten pcos kilo vermekte zorlanırken bi hastalık verebilsek zaten kendimiz de böyle olmak istemeyiz değişik değişik şeyler yapıyorlar sinir oluyorum

Back
X