sakın öyle düşüneyim deme sakin ol. Bende öyle kanlı bir akıntı parçası transferden önceki gece geldi, ben bunu toplama işlemi sonrası içimde kalan bir pıhtı olarak düşündüm, sende de toplama işleminde kalan ve bu sabah düşen bir akıntı parçası olmalı, yani tahmin yürütüyorum sadece, en doğrusu doktorunun söylediği şey tabi, rahim açma aletide bir yırtılmaya ve kanamaya neden olmuş olabilir.
kasık ağrıları bende de var, doktor progresteron jelin kasık ağrısı yapacağını söyledi.
hem Allah korusun, dediğin gibi bişey olmuş olsa niye kanlı akıntı ile düşsün, gözle görülemeyecek kadar küçük bir embriyo, ama bunları düşünmek bile gereksiz.
gönlünü ferah tut, güzel şeyler düşün canım:teselli::teselli::teselli:
Çok sevindim canım herşey güzel geçmiş, metallica olayınada bayıldım, ne güzel bir ameliyathaneymiş orası
Meşakatli kısmı atlattık, artık bekleme sürecinde girdik. en çok iğnelerin bittiğine seviniyorum, şu anda sadece Elevit ve günde 2 kere Crinone kullanıyorum. sende bunları kullanıyorsun sanırım?
benimde test tarihim 2 ağustoseyvahedigeldismile
Kızlar, transferden yeni geldim. Bugün 13.30 da 1 embriyo transfer edildi. 2 adet de donduruldu. Dualarınızı eksik etmeyin..Herkesin bebişlerini kucaklarına almayı Allah nasip etsin..
kızlar dün akşam üstü baya hastalandım; ateşim çıktı eşim kompress yaptı sağolsun soğuk suyla.bi halsizlik bitkinlik vardı üstümde üşüttüm herhalde bu sıcakta... bugün daha iyiyim çok şükür..
Tranfserini yaptırmış arkadaşlar, neler yapıyorsunuz, Bütün gün yatıyormusunuz, yoksa sokağa çıkıtınız mı? İlk 2 gün kız arkadaşım saolsun gelip yardım etti bana, ama artık kendi işlerimi yapıyorum, ama tabiki ağır kaldırma ve eğilme gibi şeylerden kaçınıyorum. Dün dışarıya çıktım, biraz yüyüyüş yapmak için, vicdan azabı çekttiğim için10 dk sonra eve döndüm. sizin nasıl geçiyor günleriniz??
she çok sağol canım:)
canım sen yıkandın mı ya da ne zaman yıkanmayı düşünüyosun ben de sanki bi duş alsam daha iyi olucam ama bilemedim
merabalar herkese tarnsferim oldu 23nde 4 ağustos test günüm beklicez artık sabırla napalım yapcek bişi yokalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?