Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

cnm daha gitmedim akşam 17:00 de olacak transfer daha var yanii a.s.
Ben nedense çok ümitli değilim ama bakalım işte a.s.

ayy hayırlısı olsun, kacıncı gün transfer ediliyor canım. ve neden ümidini yitirdin sen şimdi, herşey çok güzel olacak rahat olmaya çalış canım.Hayırlısı ile hallolacak herşey.

istanbul tüp bebek merkezinde 16 emriyo dondurduk.bu yıl ücret istemediler.ilk yıl ücretsizmiş.2011 de senelık 250 dolar dediler

dılserselın hadı bakalım canım
senın kacıncı gun transferı olucak kacıncı denemn
nerde yaptırıyorsun

tupbaby merhaba
benimde dün tedavim başladı beni de eklermisin
2. tedavim medicana b.düzünde yaptırıyorum
yaşım 35 tüplerimde tıkanıklık ve su birikimi vardı laparaskopi ile tüplerim bağlandı
hayırlısı bakalım :)))

16 emriyo hepside 5.gun ilk denemem istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum hayırlısı umarım bi aksilik çıkmaz

Kızlar transferim olduuuu :)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :))

Son düzenleme:
Kızlar transferim olsuuuuuuuuun:)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :)) wc ye ne zaman gitsem hastanede yatıyorum çok sikistim ((
canım tupbaby sen şuan hastanedesin galiba ve tarnsfer olmayı mı bekliyorsun.sabret canım az kalmış,iyi haberlerini alıca en yakın zamanda,lütfen stres yapma..

Kızlar transferim olduuuu :)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :))

canım hadı gozun aydın bak 5 gun embırıyosu super tutma sansı cok yuksek vede tutacak ben ınanıyorum sende ınan umudunu yıtırme melegın suan senınle sadece onu dusun kendıne dıkkat et canım benım mınıgıme arkadas gelıyo ınsolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

Allah hakkında hayırlısını versin innnşallah. İçimden bi ses formun ilk tüp annesi olduğunu söylüyor:)

Benimde yolculuklarım bitip bekleme aşamasına geleydim biran önce ya, bu yorgunlukla nasıl yapacağız bakalım:)

tupbeybı hadı canım ban bugn 1den baslayalım
hayırlısıyla tutacak canım allahım nasıp edıcek ınsallah
sıkma canını ohepımızde oluyo korku ve umutsuzluk sadece sen degılsın canım
ama yınede alllaha sıgınmaya calıs

Günaydın arkadaşlar bende varım...bende dün görüşmemi yaptım....vee ilk tüp bebek denememe nasipse başlıyacağız.Pazar günü adetimin 22.günü burun spreyini kullanacağımm...sonra adetimin 3.gününde gidip ignelere başlıyacağız.Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun..Bu süreççte hepinize meryem suresini okumanızı tavsiye ederim..Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın...psıkolojimiz alt üst oluyor..hayırlısı artık.

tupbayb canım hakkında hayırlısı ne is eo olsun..sen bu 12 günü artık düşünme.hareketlerine dikkat et yeter...bana dün doktor öyle söyledi artık evde istirat edeyim yataım hasta muamelesi yok dedi..düşünmeyeceksin başka şeylerle oyalanacaksın dedi..hadi bakalım arkadaşım herşey güzel olucak..rabbim bol bol sabır versin sana....

nisamcım öncelikle selamlar canım:
hayırlı olsun menagona başlamışsın ben de gonalf e ek olarak menagon kullandım.toplam 12 gün doz vuruldum.ama bunun son 5 günü kalçadan 2 dozX1 su menagon vuruldum ben de canım.adetimin 15.günü de yumurtalarım toplandı.canım sen kaç doz vuruluyosun; bakalım inşallah hayırlı olur ve güzel güzel yumoşların oluşur kaliteli:) bana menagon biraz ishal yapmıştı ama çok değil:))bırakınca hemen geçti.
canım benim 10 yumoşumdan çokşükür 10 nu döölenmişti.dün 3.gündü 6 tanesi 1.kaliteydi ama tranferim yarın olucak kısmetse embriyolog doktorum bunların 3 tanesi perşembeye kalabilir dedi bakalım ben de merak ediyorum :)))

tupbaby canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğinle kalırsın hep :)))
kendine dikkat et canım güzel haberlerle gel inşallah.

kızlar benimde transferim yarın 12 de; çok heyecanlıyım ben ya:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…