cnm daha gitmedim akşam 17:00 de olacak transfer daha var yanii a.s.
Ben nedense çok ümitli değilim ama bakalım işte a.s.
doktorla konuştuk, 4 tane embriyo kütüre tabi tutulacak ve kalitesine göre 2 tanesi çarşamba yerleştirilecek. kalan 5 tanesi de kütür işlemi görmeden dondurulacak. hepsini kütüre tabi tutmayalım dedi doktor, ne kadar az ellenirse embriyo o kadar iyi olurmuş.
allah eksikliklerinide göstermesin ama ellerine de düşürmesin şu hastanelerin, onlar için çok sıradan bir işlem bunlar, dolayısı ile hiç önemsemeden anlatıyorlar, doktorumu kast etmiyorum, hemşireleri kast ediyorum. sanki ben her gün tüp bebek yaptırıyormuşum gibi davranıyorlar, herşeyi bildiğimi düşünüyorlar ve detaylı anlatmıyorlar, çok sinir oldum.
9 tane embriyon var, dondurmak için 700 lira vermeniz gerekiyor diyo hemşire, yahu bi durun dimi önce 9 tane embriyonun olduğunu algılayayım, sevineyim. çok mu para gözler yoksa ben mi çok hassasım anlamadım.
istanbul tüp bebek merkezinde 16 emriyo dondurduk.bu yıl ücret istemediler.ilk yıl ücretsizmiş.2011 de senelık 250 dolar dediler
Kizlaar hastanede yatiyoruum:))daha almadılar içeri 5tegiriyorum optuuuuum sizi :))
dılserselın hadı bakalım canım
senın kacıncı gun transferı olucak kacıncı denemn
nerde yaptırıyorsun
16 emriyo hepside 5.gun ilk denemem istanbul tüp bebek merkezinde yaptırıyorum hayırlısı umarım bi aksilik çıkmaz
canım tupbaby sen şuan hastanedesin galiba ve tarnsfer olmayı mı bekliyorsun.sabret canım az kalmış,iyi haberlerini alıca en yakın zamanda,lütfen stres yapma..Kızlar transferim olsuuuuuuuuun:)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :)) wc ye ne zaman gitsem hastanede yatıyorum çok sikistim((
Kızlar transferim olduuuu :)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :))
Kızlar transferim olduuuu :)) 5.gün embiyosu ama. Kalitesi 4BB en iyinin 1dusugu olacağı varsa olur :kısmet diyoruuum :))
catdogcum canım hadı hayırlı olsun yumoslar toplandı sanırım transferın yaklastımı
hıc senınle ılgılı yazı goremedım
nasıl gıdıyor dollenmesı yumosların caım
allahım yardımcın olsun
bende dun askam menegona basladım
cumartsı adet oldum ve yola cıktık canım bakalım kac gunde ıstenen boyuta gelıcek
sen kac gun yumos buyutme ıgnelerı vuruldun
hadı bakalım senden ve tupbeybıden ıyı haberler beklıyoruz
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2
kızlar benimde transferim yarın 12 de; çok heyecanlıyım ben ya:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?