of ben yatamıyorum( sürekli ayaktayım . İş yapmıyorum ama geziniyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum :))) eskişehirli cnm arkadaşım çok sağol kendimi kaptırmıyorum çok fazla iğnelerden popom acımasa hiç anlamıycam transfer olduğunu fındık kurdumuz napıyor bakalım ??
selam kızlar,
bende bu gün transferimi oldum, hiç birşey hissetmedim bile, oldu bitti hemen. şu anda evde yatıyorum.
catdogcum allah yardımcın olacaktır, sanada şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun.
Tupbaby sanada hayırlısı olsun.
tupbaby hayırlısı olsun inş. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
benimde 2. tedavim bugün 3. günüm inş. hayırlısı
nisamcım öncelikle selamlar canım:
hayırlı olsun menagona başlamışsın ben de gonalf e ek olarak menagon kullandım.toplam 12 gün doz vuruldum.ama bunun son 5 günü kalçadan 2 dozX1 su menagon vuruldum ben de canım.adetimin 15.günü de yumurtalarım toplandı.canım sen kaç doz vuruluyosun; bakalım inşallah hayırlı olur ve güzel güzel yumoşların oluşur kaliteli:) bana menagon biraz ishal yapmıştı ama çok değil:))bırakınca hemen geçti.
canım benim 10 yumoşumdan çokşükür 10 nu döölenmişti.dün 3.gündü 6 tanesi 1.kaliteydi ama tranferim yarın olucak kısmetse embriyolog doktorum bunların 3 tanesi perşembeye kalabilir dedi bakalım ben de merak ediyorum :)))
kızlar selam ben geldim trasferden:)))))))
çok şükür dediğiniz gibi çok çabuk oldu; güle oynaya gerçekleşti.operasyonda metalica çalıyodu; doktorum sizin evlat rocker olucak diye takılıyo::)))))))))
she, tupbaby kızlar sizin de güzel geçmiş maşallah:)) artık burada gün sayıcaz hepbirlikte inşallah..
nisam canım karından vuruyomuşsun menagonu.benimki kalçadan olanıydı biraz değişiği herhalde.ama güzel sağlıklı yumoşların oluşsun inşallah canım:)))
bu arada test günüm 3 ağustos:)))
Cnm ins test gunümüzde güzel haberler yazarız :)) benimde 1 Ağustos :))
tupbaby ve catdog,
sizleri can-i gonulden tebrik ediyorum!:)))))
ben de bu cmt emre bey e kontrole gidecegim, nasipse bi hafta sora ignelere baslayacagiz bizde...
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun:)))
arkadaşlar bu sabah tuvalet kağıdına kanlı akıntım geldi.çok korktum hatta hemen gözlerim doldu.doktorumla konuştum az önce ama dün rahme takılan zımbırtıdan dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey yoktu hem de o aleti takarken hiçbiryerimi yaralamadı ki doktorum.
şimdi kafam karıştı; bu sabah hafif kasık ağrılarım var.bebişim gitti mi (Allah korusun) acaba kızlar çok korkuyorum lütfen böyle bişey yaşayan varsa yardıcı olsun...
kızlar selam ben geldim trasferden:)))))))
çok şükür dediğiniz gibi çok çabuk oldu; güle oynaya gerçekleşti.operasyonda metalica çalıyodu; doktorum sizin evlat rocker olucak diye takılıyo::)))))))))
she, tupbaby kızlar sizin de güzel geçmiş maşallah:)) artık burada gün sayıcaz hepbirlikte inşallah..
nisam canım karından vuruyomuşsun menagonu.benimki kalçadan olanıydı biraz değişiği herhalde.ama güzel sağlıklı yumoşların oluşsun inşallah canım:)))
bu arada test günüm 3 ağustos:)))
arkadaşlar bu sabah tuvalet kağıdına kanlı akıntım geldi.çok korktum hatta hemen gözlerim doldu.doktorumla konuştum az önce ama dün rahme takılan zımbırtıdan dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey yoktu hem de o aleti takarken hiçbiryerimi yaralamadı ki doktorum.
şimdi kafam karıştı; bu sabah hafif kasık ağrılarım var.bebişim gitti mi (Allah korusun) acaba kızlar çok korkuyorum lütfen böyle bişey yaşayan varsa yardıcı olsun...
catdog acaba tutundu da ondan mı oldu. kasık ağrıları falan da var demişsin ondan olmasın. embiryolog söylemiş miydi sana şu günde tutunmasını bekliyoruz diye, benimki söylemişti de ondan soruyorum. inşallah tutunma kanamasıdır :)
canım ya embriyoloğum bana öyle bişey söylemedi ama böyle çabuk tutunur mu bilmiyorum inşallah öyledir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?