Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

of ben yatamıyorum ( sürekli ayaktayım . İş yapmıyorum ama geziniyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum :))) eskişehirli cnm arkadaşım çok sağol kendimi kaptırmıyorum çok fazla iğnelerden popom acımasa hiç anlamıycam transfer olduğunu fındık kurdumuz napıyor bakalım ??

tupbaby hayırlısı olsun inş. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
benimde 2. tedavim bugün 3. günüm inş. hayırlısı

selam kızlar,

bende bu gün transferimi oldum, hiç birşey hissetmedim bile, oldu bitti hemen. şu anda evde yatıyorum.
catdogcum allah yardımcın olacaktır, sanada şimdiden geçmiş ve hayırlı olsun.
Tupbaby sanada hayırlısı olsun.

Sanada hayırlı olsun hayatım:))

tupbaby hayırlısı olsun inş. allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin
benimde 2. tedavim bugün 3. günüm inş. hayırlısı

Ay cnm ins bu sefer bebisin şeninle olur :) benim ilk denemem 2. Yi 3. Yü deneyen arkadaşları okudukça benim daha Cook yolum war diyorum kısmet :))

Son düzenleme:

catdgocum canım yaa hadı bakalım senınde guzel dollenme olmus canım
ınsallah guzel guzel tutunurlar ve 9 ay sonra yavrunu kucagına alırsın

canım benım buugn menegonda 4,gunum ve 5doz 1,5 su katıyoz.hemsırem 1 su az gelır 2 de yapın dedı ıstersenız dedı ıste bızde 1,5 yapıyoz su onemlı degıl cunku ama ben gobekten yapıyorum
ya ben raporlu tedavı gordugumden 8 kutu verdı devlet ozaman bana yetmez demekkı
cunku 375 unıte alıyorum gerı 4 kutum kaldı
bakalım benımde yarın kontrolum var sabahtan doktorum ne dıcek
allahım hepımıze yardım etsın canım
sende sıkılma hersey guzel olucakkaydirigubbakcemile2

Slm
14. son lucrinimi bugün oldum ama hala regli olmadım diye doktora gitim.İğneler hiç işe yararamamış ve yumurtalıklarımı baskılamamış. Boşuna olmuşum yani. Öyle bir yumurta varki bendede iğneler bile dizginleyememiş :))))
Neyse başka bir ilaç verdi estrofem diye. Onu kullanıcam çarşamba günüde kontrolüm var bakalım ilaç işe yaramışmı diye sonrasındada progestan diye başka ilaça başlayacağım.Yeni bir adet döngüsü yaratacakmış doktor. regli olunca direk yumurta geliştiricilere başlayacağım.
Kısacası doktorum çok nadirde olsa böyle birşey görülebilir. Ama ortada sorun yok yumurtalıkların falan çok iyi dedi. Sadece iğneler yaramamış.
Yani 10-15 gün daha uzadı benim tedavi o kadar.
İnanın başka zaman olsa acayim üzülürdüm fakat bugün üzülmedim. Herşeyde vardır bir hayır diye düşünüyorum. O kadar beklemişim ne olcak 15 gün daha beklerim yeterki sonu iyi olsun :)))))))

kızlar selam ben geldim trasferden:)))))))
çok şükür dediğiniz gibi çok çabuk oldu; güle oynaya gerçekleşti.operasyonda metalica çalıyodu; doktorum sizin evlat rocker olucak diye takılıyo::)))))))))
she, tupbaby kızlar sizin de güzel geçmiş maşallah:)) artık burada gün sayıcaz hepbirlikte inşallah..
nisam canım karından vuruyomuşsun menagonu.benimki kalçadan olanıydı biraz değişiği herhalde.ama güzel sağlıklı yumoşların oluşsun inşallah canım:)))
bu arada test günüm 3 ağustos:)))

Cnm ins test gunümüzde güzel haberler yazarız :)) benimde 1 Ağustos :))

tupbaby ve catdog,
sizleri can-i gonulden tebrik ediyorum!:)))))
ben de bu cmt emre bey e kontrole gidecegim, nasipse bi hafta sora ignelere baslayacagiz bizde...
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun:)))

tupbaby ve catdog,
sizleri can-i gonulden tebrik ediyorum!:)))))
ben de bu cmt emre bey e kontrole gidecegim, nasipse bi hafta sora ignelere baslayacagiz bizde...
hepimizin hakkinda hayirlisi olsun:)))

iyi dileklerin için çok sağol ahucum.inşallah sen de haftaya bu heyecanlı sürece başlarsın hayırlısıyla...ağustosda tebrikleri kabul edersin inşallah canım...:)))

arkadaşlar bu sabah tuvalet kağıdına kanlı akıntım geldi.çok korktum hatta hemen gözlerim doldu.doktorumla konuştum az önce ama dün rahme takılan zımbırtıdan dolayı olabileceğini söyledi ama dün hiçbirşey yoktu hem de o aleti takarken hiçbiryerimi yaralamadı ki doktorum.
şimdi kafam karıştı; bu sabah hafif kasık ağrılarım var.bebişim gitti mi (Allah korusun) acaba kızlar çok korkuyorum lütfen böyle bişey yaşayan varsa yardıcı olsun...

umarım bişey olmamıştır bebeğine, umarım iyidir cnm, allah yardımcın olsun...

catdog acaba tutundu da ondan mı oldu. kasık ağrıları falan da var demişsin ondan olmasın. embiryolog söylemiş miydi sana şu günde tutunmasını bekliyoruz diye, benimki söylemişti de ondan soruyorum. inşallah tutunma kanamasıdır :)

Çok sevindim canım herşey güzel geçmiş, metallica olayınada bayıldım, ne güzel bir ameliyathaneymiş orası
Meşakatli kısmı atlattık, artık bekleme sürecinde girdik. en çok iğnelerin bittiğine seviniyorum, şu anda sadece Elevit ve günde 2 kere Crinone kullanıyorum. sende bunları kullanıyorsun sanırım?
benimde test tarihim 2 ağustoseyvahedigeldismile

sakın öyle düşüneyim deme sakin ol. Bende öyle kanlı bir akıntı parçası transferden önceki gece geldi, ben bunu toplama işlemi sonrası içimde kalan bir pıhtı olarak düşündüm, sende de toplama işleminde kalan ve bu sabah düşen bir akıntı parçası olmalı, yani tahmin yürütüyorum sadece, en doğrusu doktorunun söylediği şey tabi, rahim açma aletide bir yırtılmaya ve kanamaya neden olmuş olabilir.
kasık ağrıları bende de var, doktor progresteron jelin kasık ağrısı yapacağını söyledi.
hem Allah korusun, dediğin gibi bişey olmuş olsa niye kanlı akıntı ile düşsün, gözle görülemeyecek kadar küçük bir embriyo, ama bunları düşünmek bile gereksiz.
gönlünü ferah tut, güzel şeyler düşün canım:teselli::teselli::teselli:

canım ya embriyoloğum bana öyle bişey söylemedi ama böyle çabuk tutunur mu bilmiyorum inşallah öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…