Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba benimde temmuzun 10unda dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edilecek bu 4.denemem 3.tuttu ama 20haftalikken kalbi durdu kaybettim bebegimiMerhaba arkadaşlar. Yarın dondurulmuş ve 5.gün embriyolarım transfer edilecek. Varmı benimle aynı durumda olan ? Ya da temmuz embriyoları ?
Ya ben de çok korkuyorum pozitif olup da sonrasında kötü sonuçlar almaya. Bana ayın 1.inde transfer yapıldı. Bugün 5.günüm. Hiçbir belirtim yok test yapsam çıkar mı acaba? Negatif görmekten de korkuyorummerhaba benimde temmuzun 10unda dondurulmus 5.gun embriyosu transfer edilecek bu 4.denemem 3.tuttu ama 20haftalikken kalbi durdu kaybettim bebegimi
bakildi ama bisey cikmadi bebegin down sendromu testleri flnda temizdi esimle benim genetiktede bisey yoktu zaten tedaviden once baktrmstk kordon dolanmasi olabilir dediler ama patalojide o da cikmadi nasibi yokmus yaniYa çok üzüldüm inşallah bunda ahnı şeyleri yaşamazsın. Peki baktılar mı nedenlerine falan
korkma olumlu düsün ama malesef pozitif sonuc almakla bitmiyormus olay bende acı bir tecrubeyle ögrendim hemde ilk 3ay gecti artk korkmayalim derken 5.ayda kaybettim cok acı Allah kimseye yaşatmasın insallah bu sefer saglikla ilerler saglikla kucagima alirim bu duam isteyen herkes icin gecerli.Test konusuna gelince de cok erken yapsanda negatif cikabilir ve durduk yere moralin bozulur moralini yuksek tutmak onemli belirti arama cünku ben pozitifi gördügumde hic belirtim yoktu ve adet olacagima emindim ama hic dusundugm gibi olmadi sabret ve dua etYa ben de çok korkuyorum pozitif olup da sonrasında kötü sonuçlar almaya. Bana ayın 1.inde transfer yapıldı. Bugün 5.günüm. Hiçbir belirtim yok test yapsam çıkar mı acaba? Negatif görmekten de korkuyorum
inşallah bu sefer hersey guzel olursonrasında ki kayıplar daha acı tecrübe ne yazık kiinşallah hepimiz sağlıklı bebişlerimizi alırız kucağımıza. Bende de kasıklarda batma adet sancısı hiç bişey yok. Dondurulmuş 5. Gün embriyosuydu benimki de. Pcos hastasıyım yumurtlama oluyodu ama gelişmiyordu maalesef.
Istanbuldan bi arkadas gönderdi saolsun yarin kontrol var devam edilecek iğneye derlerse söylerim çok teşekkür ederimBende var
Maşaallah RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah arkadaşım bende beklemedeyim çarşamba test günüm bana ve tüm bekleyen isteyenlere dua istiyorum arkadaşım hamilelerin duası kabul olur ne olur bizleri duanda unutma bende de hiç belirti yok afedersin çok sık lavaboya gidiyorum ama onuda çok su ve ilaçlara bağlıyorumEvettt şimdi sizlerle de paylaşmak istedim. Kızlar ben dayanamadım embriyo transferinden sonra dayanamadım 6,günde evde test yaptım 2.çizgi silik çıktı. Sonra gittim yine dayanamayıp kan verdim değerim 65 lerde çıktı . Dün yine test yaptırdım yani 40 saat sonra falan ve beta hcg 200 çıktıiyi gidiyor değerler dedi doktorum. Cumartesi yani yarın son kez yine bi baktır dedi değer artışını merak ettiği için. Benim 5. Gün dondurulmuş embriyomdu. Ve kendimde bişey hissetmiyorum. Arada kasık ağrım oluyor ama çok hafif değerlerimi bilmesem hissetmem bile belki de. Bide arada göğüslerim ateş gibi oluyor. Şimdi dualarım sizinle moral olsun size bu yazdıklarım
sizde bana dua edin lütfen devam etsin bu artışlarım
![]()
Dua etmez miyim. Hep aklımdasınız. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşaallah RABBİM tamamına erdirsin sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşaallah arkadaşım bende beklemedeyim çarşamba test günüm bana ve tüm bekleyen isteyenlere dua istiyorum arkadaşım hamilelerin duası kabul olur ne olur bizleri duanda unutma bende de hiç belirti yok afedersin çok sık lavaboya gidiyorum ama onuda çok su ve ilaçlara bağlıyorumBide hangi ilaçları kullandın transferden sonra çok sordum kusura bakma
❤
![]()
Çok heyecanlı. Benim 6. Günde çıkmıştı idrar testinde silik. Sonra kan verdim 65 çıkmıştı işte. Ama bekle sen bekleyebiliyorsan. Ben bi gazla yaptım. Değer yüksek olduğu için çıktı bence. Değer düşükse çıkmaz moralin bozulur. İnşallah çifti görürsünMerhabalar benim de donmuş embriyolarım 7 temmuzda transfer edildi. Bugün transferden sonra 6. Günüm bekliyorum bakalım kasık ağrısı dışında bir şey yok inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebelere![]()