Bugün itibariyle aldığım sonuç. Eki Görüntüle 461779
canım ben coraspin kullanıyorum kanı sulandırmak ıcın bebek daha rahat beslensın dıye.inşallah saglıklı sıhatlı bır sekılde bebegıne kavusursun arkadasım.kesen görunmus bak ne guzel emınım hersey yolunda gıdecekherkese slmmmmmmmmmm bende hamile olduğumu 2 temmuzda öğrendim b hcg değerim 136 çıktı 5 temmuzda tekrar ölçtürdüm 442 çıktı akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen dedi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+1 dedi heralde geç döllen me 3 gün geridn geliyoruz kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye
süpersin ya resım süper olmus :) hayırlı olsun:)benımde beta hcg 44.06 cıktı dun yaptırmıstım:)yarın tekrar yaptıracagım artısına bakmamız gerekıyor:)
4.haftada olan arkadaslar betahcglerınız kac cıktı ya ben dun verdım 1 saat sonra sonucu alacagım .benım bıraz sıkıntılı oldugu ıcın kan tahlılını ıkı gunde bır yaptırmam gerekıyor.2 düşügüm var kan pıhtılasmasından dolayı iğne kullanıyorum.allah meleklerımızı bızlere bagıslasın hepinize hayırlı olsun.rabbım evlat hasretıyle ,acısıyla sınamasın herkesın göbüşünü bebekle doldursun.aaaaaaaaaaminnnnnn!!!!!!!
canım ben coraspin kullanıyorum kanı sulandırmak ıcın bebek daha rahat beslensın dıye.inşallah saglıklı sıhatlı bır sekılde bebegıne kavusursun arkadasım.kesen görunmus bak ne guzel emınım hersey yolunda gıdecek
selam arkadaşlar ben de hamileyimmmm:) fakat sizlere bir şey soracağım benim kan testi sonucum 1700 çıktı doktor daha yeni deyip kaç haftalık hamile olduğumu söylemedi. Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Sizce hamileliğim kaç haftalıktır?
4-5 haftalık hamilesin bitanem 5 haftalık olmalı seninki hayırlı olsun hiç bi sorunla karşılaşmazsın inşallah
inşallah balımmmm ama bitene kadar mı kullancam bunu kinse bişi söylemedi
Teşekkür ederim ayseeonur.... İnşallah hiçbirimiz bir sorunla karşılaşmadan bebeğimizi kucağımıza alırız:)
canım ben coraspinin doguma 1 ay kalaya kadar kullanacagım kan pıhtılasmasından dolayı doktor senın ıcın ne der bılemıyorum.
06.07.2012 tarihinde arkadaşımla ve daha sonra hastanede yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim .. cumartesi günü ilk defa doktora gideceğim cok heyecanlıyım .. su an hissettiklerimın tarifi yok :) hayatımda hiç böle bi sevinç heyecan yaşamadım içim kıpır kıpır .. allah herkeze nasip etsin inşallah
hayırlı olsun mutfak perisi Allah saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım..doktora gıttın mı testlemı ogrendın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?