Temmuz Gebeleri !

herkese slmmmmmmmmmm bende hamile olduğumu 2 temmuzda öğrendim b hcg değerim 136 çıktı 5 temmuzda tekrar ölçtürdüm 442 çıktı akşam kanamam geldi kızlar çok korktum sabahında ilk işim doktora koşmak oldu düşük olabilir bol bol yat dinlen dedi bide 2 tane proluton depot di iğne ve coraspirin verdi varmı arkadaşlar içinizde bunlardan kullanan ????? bide benim hesabıma göre 5+4 doktor 5+1 dedi heralde geç döllen me 3 gün geridn geliyoruz kese göründü doktor aşağı sarkma olmamış yeri iyi 15 gün sonra yani 7 haftada tekrar gelde kalp atışlarına bakalım dedi çok korkuyorum bişey olcak diye

canım ben coraspin kullanıyorum kanı sulandırmak ıcın bebek daha rahat beslensın dıye.inşallah saglıklı sıhatlı bır sekılde bebegıne kavusursun arkadasım.kesen görunmus bak ne guzel emınım hersey yolunda gıdecek

ben bir şey sormak istiyorum; ilk doktor ziyareti ne zaman olmalı? ben henüz doktora gitmedim. su anda sehir dısındayım. hamile kalmıs olmasaydım, kendi doktoruma gidecektim. simdi ise annem ve esim korkuyor ve beni yerimden kıpırdatmamakta kararlılar. burda da hangi doktoru arasam dolu. ancak cuma günü ilk defa gidebilicem. cok gec kalmıs olmam değilmi?

bende aynı sekilde canım persembe günü gideceğim tekrar doktora kan tahlili için bende 1 kez düşük yaptım allahım korusun bebeklerimizi..

slm arkadaşlar bende 8 temmuz da öğrendim hamile olduğumu bu gün gidicem doktora bakalım ne diycek merak ediyorum.Allah herkese nasip etsin dualarım sizinle.

selam arkadaşlar ben de hamileyimmmm:) Fakat sizlere bir şey soracağım benim kan testi sonucum 1700 çıktı doktor daha yeni deyip kaç haftalık hamile olduğumu söylemedi. Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazsın. Sizce hamileliğim kaç haftalıktır?

inşallah balımmmm ama bitene kadar mı kullancam bunu kinse bişi söylemedi

4-5 haftalık hamilesin bitanem 5 haftalık olmalı seninki hayırlı olsun hiç bi sorunla karşılaşmazsın inşallah

keyfım yerınde cok şükür bugun betahcgye baktırdım tekrar 125 cıktı bu cok cok ıyı .Allahım bu sefer bebegımı bana bagıslar inşallah saglıklı sıhatlı bır sekılde hepimizin bebeklerı bızımle olsun...

canım ben coraspinin doguma 1 ay kalaya kadar kullanacagım kan pıhtılasmasından dolayı doktor senın ıcın ne der bılemıyorum.

hmmmm seninki baya çokmuş bende 25.de kontrole gitcem o zamana kadar kullanayımda gittiğimde sorarım o zaman ALLAHIM sanada sağlık versin bidenem

06.07.2012 tarihinde arkadaşımla ve daha sonra hastanede yaptırdığım testle hamile olduğumu öğrendim .. cumartesi günü ilk defa doktora gideceğim cok heyecanlıyım .. su an hissettiklerimın tarifi yok :) hayatımda hiç böle bi sevinç heyecan yaşamadım içim kıpır kıpır .. allah herkeze nasip etsin inşallah

aminnnnnnn bende keseyi görürken ağzım kulaklarıma değcekti kapatamamıştım bi türlü ağzımı bide bebişi görsem nolcak kimbilir:))))))):

bende hamileyimmm:) daha önce düşük yapmıştım ve bu tekrar denememizin 4.ayı. ilk 3ay hep ümitlendik boşuna çıktı, bu ay hiç umursamamıştım bile, adetim 1 hafta geçene kadar idrar testi bile yapmadım. 7.gün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve 2.çizgiyi görünce koşa koşa doktora gittim:) ctesi gün kan değerim 54çıkmıştı, bugün 417 çıktı, herşey normalmiş. haftaya salı tekrar gidicem, kese o zaman görünebilir dedi doktor, inşallah bu defa bir sorun olmaz...

hayırlı olsun mutfak perisi Allah saglıklı sıhatlı bır sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım..doktora gıttın mı testlemı ogrendın

daha doktora gitmedim cuma günü tahlil yaptıracağım haftaya doktora gideceğim..ilçede yaşadığım için burda sadece sağlık ocağı var haftaya gidebileceğim doktora..çok geç kalmış olmam inşallah..ilk bebeğimi 8. haftada kalbi durduğu için kaybetmiştim..umarım aynı şeyleri yaşamam..allah hayırlı şeyler yaşatsın hepimize..

kızlarrr bugün ben de aranıza katıldım bat 8 temmuz olması lazımdı 30 günde bir adet oluyorum 2 idrar testi pozitif çıktı, kan testi yaptırdım bugün değer 317 çıktı :) gecikmenin 4. günü sizce normal bir değer mi yarın hemen doktora gitcem ama merak ediyorum düşük mü yoksa ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…