Temmuz Gebeleri !

hayırlı olsun şekerler.sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah.2013 mart anneleri topiğine gelin tanışıp sohbet edelim.tabiii siz bilirsiniz yinede:)))

inşallah herşey gönlünce olsun kucağına almak kokusunu duymakta nasip olur inşallah hepimize

hayırlı olsun gülüm değerin çok güzel benim 3. günde 136 6. günde 442ydi

aynı şeyleri yaşamışız arkadaşım..bende 8 haftalık bebeğimi kalbi durması nedeniyle kaybettim..korunmadan sonraki 4 ay hep ümit ettim ama olmadı..bu ay asla olmaz dedim çünkü tayin nedeniyle şehir değiştirdim..ev topladım..bu kadar kargaşa içinde olmaz dedim..adet günüm geciktiğinde hava değişimine yordum ama eşim bu ay çok ümitliydi..ısrar etti test yap diye..yapmadım 5 gün gecikince yaptım artık testi..ikinci çizgiyi görünce şok oldum..ama daha doktora gidemedim..pazartesiye randevu alabildim..umarım geç kalmış olmam..çok merak ediyorum..bir sürü korku yaşıyorumm...inşallah hepimiz sorunsuz ellimize alırız bebeklerimizi

arkadaşlar bende dün öğrendim hamile olduğumu.çok mutluyum Allah herkese nasip etsin.inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

allah bütün hamile bayanlara hayırlısı ile dourmayı nasip eder inş.

böyle haberler alınca daha mutlu oluryorum inş. benm bebeğimde yola çıkar benmle olur çok istiyorum çok

kızlar sizde de koyu sarı akıntı var mı? yarın sabah tekrar betahcg baktıracagım inşallah hersey yolundadır.haftaya cumada doktora keseyı görmeye gıdecegım inşallah bebegımın kalp atıslarını duyarım

Yok tatlım bende beyaz akıntı var sadece.Yarın ben de bir daha betaya baktırcam inşallah 2 katı olmuştur ve inş ben de keseyi görebilirim :) senin beta kaç çıktı ilk baktırdığında?

ben 6. haftanın içinde gittim gülüm sadece kese görüldü bebek ve kalpmatışı duyulmadı doktorum 7. haftan bitsin öyle gel dedi o zaman görürüz b ebeğini dedi kalp atışıda duyulurmuş işte benimde 2 gün önce kanamam olmuştu iki gündürde az az kahverengi lekelenmem oluyo inşallah hepimizin melekleri sağlıklıdır

kızlar kasıklarımda ağrı var akşamüstüden beri korkuyorum sizedede oluyormu normalmi yoksa korkmalımıyım???:18::18::18:

benimde çok sık kasık ağrısı oluyor ama uzun sürmüyor, yarım saat felan ağrıyıp geçiyor. çok şiddetlenmediği sürece normal dedi doktor. daha önce düşük yapmıştım ben, o zaman 2gün boyunca sürekli ağrım olmuştu ve sonunda ağrı çok artıp kanamam başladı. şimdi ağrıyınca da hemen tedirgin oluyorum, geçene kadar yatmaya çalışıyorum, yattığım için çabuk geçiyor da olabilir ama sen dikkat et yinede, yorma fazla kendini. ağrın fazlalaşırsa da hemen doktora git. inşallah birşey olmaz, normal ağrıdır.

kızlar kasıklarımda ağrı var akşamüstüden beri korkuyorum sizedede oluyormu normalmi yoksa korkmalımıyım???:18::18::18:

tatlım o ağrı bende de var adet gününe 2-3 kala başladı hala devam ediyo ama bugün baya azaldı çok şükür çok hareket etmeyince azalıyor yumurtlama zamanı da olmuştu aynısı hele dün akşam 2 büklüm olum resmen huzursuz oldum baya.Doktora bugün sordum ultrasonda baktı kist mist yok rahim de normal yakında geçer bi sorun yok dedi :)

canıım canııım hayırlı olsun gözün aydınn hamişler arasına katılmışsın sonunda çook sevindim tatlım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)

canıım canııım hayırlı olsun gözün aydınn hamişler arasına katılmışsın sonunda çook sevindim tatlım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)

amiiinn çok sağol tatlım inşallah sağsalim kucağmıza alcaz ufaklığı :) darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bir duygu :)

amiiinn çok sağol tatlım inşallah sağsalim kucağmıza alcaz ufaklığı :) darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bir duygu :)

Amin canım inşallah :) sen önümüzdeki 8 ayı geçir tatlım ben hamile kaldığımda başını çok ağrıtırım soracağım çooook soru olacak sana o zaman

Amin canım inşallah :) sen önümüzdeki 8 ayı geçir tatlım ben hamile kaldığımda başını çok ağrıtırım soracağım çooook soru olacak sana o zaman

Her zaman yardımcı olurum tatlım senin de karnın kocaman olcak inş :) ilk 4 aydan çok korkuyorum bi atlatsam çok rahatlıycam :)

Her zaman yardımcı olurum tatlım senin de karnın kocaman olcak inş :) ilk 4 aydan çok korkuyorum bi atlatsam çok rahatlıycam :)

inşallah canım :) sakın ağır kaldırma, cam silme , ağır temizlik yapma , karnını iyi koru , tehlikeli bütüüüün durumlardan kaçın tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…