bende hamileyimmm:) daha önce düşük yapmıştım ve bu tekrar denememizin 4.ayı. ilk 3ay hep ümitlendik boşuna çıktı, bu ay hiç umursamamıştım bile, adetim 1 hafta geçene kadar idrar testi bile yapmadım. 7.gün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve 2.çizgiyi görünce koşa koşa doktora gittim:) ctesi gün kan değerim 54çıkmıştı, bugün 417 çıktı, herşey normalmiş. haftaya salı tekrar gidicem, kese o zaman görünebilir dedi doktor, inşallah bu defa bir sorun olmaz...
kızlarrr bugün ben de aranıza katıldım bat 8 temmuz olması lazımdı 30 günde bir adet oluyorum 2 idrar testi pozitif çıktı, kan testi yaptırdım bugün değer 317 çıktı :) gecikmenin 4. günü sizce normal bir değer mi yarın hemen doktora gitcem ama merak ediyorum düşük mü yoksa ?:44:
bende hamileyimmm:) daha önce düşük yapmıştım ve bu tekrar denememizin 4.ayı. ilk 3ay hep ümitlendik boşuna çıktı, bu ay hiç umursamamıştım bile, adetim 1 hafta geçene kadar idrar testi bile yapmadım. 7.gün eşimin ısrarıyla idrar testi yaptım ve 2.çizgiyi görünce koşa koşa doktora gittim:) ctesi gün kan değerim 54çıkmıştı, bugün 417 çıktı, herşey normalmiş. haftaya salı tekrar gidicem, kese o zaman görünebilir dedi doktor, inşallah bu defa bir sorun olmaz...
hayırlı olsun gülüm değerin çok güzel benim 3. günde 136 6. günde 442ydi
kızlar sizde de koyu sarı akıntı var mı? yarın sabah tekrar betahcg baktıracagım inşallah hersey yolundadır.haftaya cumada doktora keseyı görmeye gıdecegım inşallah bebegımın kalp atıslarını duyarım
çok teşekkür ederim tatlım bugün doktor da güzel şeyler söyler inş :)
kızlar sizde de koyu sarı akıntı var mı? yarın sabah tekrar betahcg baktıracagım inşallah hersey yolundadır.haftaya cumada doktora keseyı görmeye gıdecegım inşallah bebegımın kalp atıslarını duyarım
kızlar kasıklarımda ağrı var akşamüstüden beri korkuyorum sizedede oluyormu normalmi yoksa korkmalımıyım???:18::18::18:
kızlar kasıklarımda ağrı var akşamüstüden beri korkuyorum sizedede oluyormu normalmi yoksa korkmalımıyım???:18::18::18:
tatlım o ağrı bende de var adet gününe 2-3 kala başladı hala devam ediyo ama bugün baya azaldı çok şükür çok hareket etmeyince azalıyor yumurtlama zamanı da olmuştu aynısı hele dün akşam 2 büklüm olum resmen huzursuz oldum baya.Doktora bugün sordum ultrasonda baktı kist mist yok rahim de normal yakında geçer bi sorun yok dedi :)
canıım canııım hayırlı olsun gözün aydınn hamişler arasına katılmışsın sonundaçook sevindim tatlım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin :)
amiiinn çok sağol tatlım inşallah sağsalim kucağmıza alcaz ufaklığı :) darısı tüm isteyenlerin başına çok güzel bir duygu :)
Amin canım inşallah :) sen önümüzdeki 8 ayı geçir tatlım ben hamile kaldığımda başını çok ağrıtırım soracağım çooook soru olacak sana o zaman
Her zaman yardımcı olurum tatlım senin de karnın kocaman olcak inş :) ilk 4 aydan çok korkuyorum bi atlatsam çok rahatlıycam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?