Temmuz Gebeleri !

inşallah canım :) sakın ağır kaldırma, cam silme , ağır temizlik yapma , karnını iyi koru , tehlikeli bütüüüün durumlardan kaçın tatlım :)

baya dikkat ediyorum tatlım bi karın ağrısı beni korkutuyor ama sağsalim tehlikeli zamanı atlatcaz hissediyorum :) sürekli yatış pozisyonundayım :)

baya bir korktum bugün garip bi tedirginlik hüzün kapladı içimi..tekrar aynı şeyleri yaşıcağım geldi gözümün önüne..umarım problem oluşturacak ağrılar değildir..karnımdada arasıra ağrı oluyor..hafif hafif kasık ağrılarım oluyor..elimden geldiğince uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum..umarım hepimiz hayırlısıyla kucağımaıza alırız yavrularımızı..

Yok tatlım bende beyaz akıntı var sadece.Yarın ben de bir daha betaya baktırcam inşallah 2 katı olmuştur ve inş ben de keseyi görebilirim :) senin beta kaç çıktı ilk baktırdığında?

ya sanırım bendekı koyu akıntının sebebı kan ılacı kullanııyorum maltofer igrenc bırsey .neyse ben pazartesı baktırdım ilk 44.06 cıktı carsamba baktırdım 125 cıktı bakalım yarın baktırınca kac cıkacak.benım takıp ettırmemın sebebı ben kan sulandırıcı ıgne kullanıyorum eger dış gebelıkse tehlıkeli yoksa asla takıp ettırmezdım cunku can sıkıcı olabılıyor bazen ...

kimisi keseyi 5.haftasında görüyor kimiside 8.haftasında ....kan deyınce benımde aklım cıkıyor. canım ya her tuvalete gırdıgımde Allahım lütfen kırmızı bır sey gormeyeyım diye dua edıyorum içimden.psikolojim bozuldu iki düşükten sonra tuvalete daha az gıdıyorum ,her seferınde aynı korkuyu yasamamak için.Allah bebeklerımızı bıze bagıslasın canım benım.bol bol dua edın kızlar....

Son düzenleme:

inan sadece sen degılsın bende aynıyım .iki düşügüm var su an cok şükür hamileyim ama çıglıklar ata ata sevınemıyorum.her an korku yasıyorummmm.rabbim vesveselerden uzak tutsun hepimizi.......

inan sadece sen degılsın bende aynıyım .iki düşügüm var su an cok şükür hamileyim ama çıglıklar ata ata sevınemıyorum.her an korku yasıyorummmm.rabbim vesveselerden uzak tutsun hepimizi.......

bende aynıyım öğrendiğim günden beri sevinemiyorum...bi an diyorum herşey geçmişte kaldı unut önüne bak hep aynı şey olucak değil diyorum kendi kendime ama olmuyor...geçmiş hep gözümün önünde silemiyorum...inşallah bir an önce bu pskolojiden kurtulur mutlu ve huzurlu bir hamilelik geçiririz...

yat canım sürekli yat inşallah hep beraber geçireceğiz 3 ayımızı sonradaaa bebişi alıcaz kucağaa

inşallah tatlım herşey yolunda şimdiik çok şükür :)

anladım tatlım.Hayırlısıyla atlatcaz bu tedirginlikleri inşallah :) benim de bakalım kaç çıkcak yarın sonucu yaz hemen olur mu :)

inşallah tatlım herşey yolunda şimdiik çok şükür :)

anladım tatlım.Hayırlısıyla atlatcaz bu tedirginlikleri inşallah :) benim de bakalım kaç çıkcak yarın sonucu yaz hemen olur mu :)
yarın tahlıl sonucum 2 den once cıkmaz.cıkar cıkmazda yazarım hadı hayırlısı

herkese hayırlı cumalar kızlar bugun bol bol dua edin yasin ve meryem surelerini okuyun...hepimiz için olsun dualarınız bebeklerımız bızımle olsun

aynı senin gibiyim bende gülüm bi ıslaklık hissettim mi aklım çıkıyo kan olcak diye benim daha ilk bebeğim olcak ama bugün akıntının rengi baya açık kahverengi olmuş iyi bişey mi sence gülüm bu:26:

bazı doktor önemsıyor bazısı önemsemıyor . acık kahva lekelenme olabılır muhtemelen doktorunda bol bol dinlen diyecek.eger pembe ya da kırmızıya donurse lekelerın hemen doktoruna görün canım .

ya ben bu memleketin varya.....adam gıbı hastane yok ya.... sabah kan verdım normalde 2 de almam gerekıyor .gene makıne bozulmus yarına kaldı kan tahlılı sonucu...bugun sınır olma gunu sabahtan basladı aksılık .kan vermey, iğneyi hiç sevmem.sabah sabah kucuk bı kızı getırmısler kan almanın basına hemsıre bıle degıl muhtemelen saglık lısesınden getırmısler salakk delık desıkk ettı kolumu bulamadı damarı .üstelik benım damarlarımkalın ve cok iyi görünür.kızdım kıza 31 yasındayım bugune kadar onlarca kez kan verdım ılk defa senın gıbı bı becerıksız damarımı bulamadı dedım.cok kızdım ya dahada ugrasıyo bulcam dıye cok canım yandı zaten canım burnumda her gun göbekten ıgne oluyorum bırde boyle becerıksızlerı getırıyorlar güya özel hastane bır de yani....baska bır kız aldı oda damarı patlattı galıba kolum mosmor oldu..Allahım yaa bu Ağrı'da ben nasıl cocuk dogrucam bılmem....YAAAAAAAA SABIRRRRRRRRRRR

aynı durum benim başımada geldi 2 gün önce özel hastaneye gittik cihaz bozuk dedi kan aldırdım kolumu çok acıttı şimdi kolum mosmor.bizde bingöldeyiz nasıl doğum yapıcaz böyle yerlerde bilmiyorum.allah yardımcımız olsun

bende temmuz annelerindenim hamile olduğumu dün akşam idrar testi yaparak öğrendim ama adet görecekmiş gibi ağrılarım var salı günü doktora gidicem,devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bundan 2 ay önce yine hamile olma ihtimali ile hastaneye gitmem gerkti ,özele gidelim daha iyidir dedik rezil olduk resmen yanlış test yaptılar kolum mosmor oldu ,hamilesin dediler hamile değilmişim devleti deniycem budefa bakalım hayırlısı ALLAH hepimize sıkıntısız hamilelikler nasip etsin tüm annelerin gözü aydın :):):)

kızlar merhaba nasılsınız bu gün sabah kan testi yaptırdım beta hcg 2065 çıktı..kaç haftalık olduğunu öğrenemedim doktor yoktu..2065 kaç haftalık olabilir?

kızlar merhaba nasılsınız bu gün sabah kan testi yaptırdım beta hcg 2065 çıktı..kaç haftalık olduğunu öğrenemedim doktor yoktu..2065 kaç haftalık olabilir?

5 ve 6 hafta olabilir.değerler 2 günde ikiye katlanıyormuş ama sat tarihine göre de kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin

5-6 haftalık gibi duruyor ama o değere göre kesin birşey söylenmez dedi benim doktorum, asıl kaç haftalık olduğu ultrasonla görünce boyuta göre bilinirmiş.

5 veya 6 haftalık olabilir.değerler 2 günde ikiye katlanıyormuş hesapladığında o haftalara denk geliyor hatta doktora gidersen keseyide görebilirsin.ama sat hesaplarsanda kaç haftalık olduğunu öğrenebilirsin.benim daha 4 haftalık doktor salı günü gel bakalım dedi hemde değerlerin 2000 lerde olur dedi.o değerlerde olunca kese görünüyormuş.bu arada hamileliğinizde hayırlı olsun

kızlar çarşamba hcg 317 ydi bugün tekrar yaptırdık ve 816 çıktı 2,5 katı artmış :) doktorumuz sonuç çok iyi pazartesi gel keseye bakalım dedi inşallah ufaklığımızın kesesini görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…