yok cnm estağfurullah ne demek
hayırlısı olsun ben nefise hanımı pek duymadım,ama insanın içinin ısındığı kişide olması önemli
Rabbim sağsalim kavuştursun bizi
ben en son 11+5.te gördüm yavrumu dr. 4 hafta sonra gel dedi ama biz dayanamıyoruz önümüzdeki cmtsi gidicez.
inş.iyidir yavrum
selam kizlar ben temmuz topigindenim su an 10.haftanin icindeyim dogum allah nasip ederse nisanda olucak sizler benden biraz daha tecrübelisiniz mart anneleri olarak...
benim kasiklarimda alt kisimlarda 4-5 gündür saatlerce süren bi agri var batmalarla birlikte daha cok egilince oluyor yada bazan uzanincada hisediyorum sidetli bi agri degil sizlerdede oldumu.
gögüslerimde hassasiyet var batmalar oluyordu ama bu aralar o batmalar yok artik sizce bunlar normalmi ve önceden daha cok yoruluyodum sanki uyku basiyodu ama bunlarda kalmadi sanki..benmi abartiyorum arkadaslar korkmakta istemiyorum..
herkes bebeyini saglikla kucagina alsin insallah....
Meliha 10 gündür yoksun. Merak ettim seni, umarım herşey yolundadır.
Günaydın kızlar, hayırlı haftalar.
Ben bir haftadır izindeydim, kızım ilkokula başladı, geçen haftayı onunla geçirdim.
Sizlerde ortalarda yoksunuz, neler yaptınız, nasılsınız?
Asıl önemli haberi vereyim.Doktor değiştirdim, bebeklerimin ense kalınlığı iyi çıktı ve ikili testim de düşük risk çıktı. Nasıl rahatladım size anlatamam. Bana destek olan, moral veren tüm arkadaşlara çok çok teşekkür edeiyorum. Meliha özellikle de sana. Nerelerdesin?
ah canım cok sevındım ne guzel haberler vermıssın de ben kacırmıssım artık hamılelıgının tadını cıkar.Rabbım saglıklı sıhatlı bır sekılde ıkızlerını kucagına alamayı nasıp etsın tatlım
Seni okadar iyi anliyorumki..hamile olmak ama tedirginlikten mutlu olmamak....bende 2dusukten sonra Ekim 2011 ve ocak2012 de suan yeniden hamileyim 4hafta 1 gunluk ..iki düşükten sonra doktorumu değiştirdim..mthfr677 heterozigot pihtilasma var diye hamile kalmadan önceki 2aydan beri coraspin folbiol ve beneksol kullanıyorum..ve doktorumdan 10 gun sonra gel dedigi icin haftaya cuma icin randevu aldım..ama clexan icin geç kalınacak diye korkuyorum gerçi betahcgm güzel artıyor...
Satım 13 Temmuz'da..dün itibariyle adetim gecikti...umarım bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder allahım...insallah..
merhabalr benimde satım 13 temmuz rabbim sağlıklı mutlu bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Âmin...nasil gidiyor bulantılar filan peki..beni perişan ediyor...:/
temmuz anneleri 4.ayınız bıtıyor bebegının hareketlerini hissetmeye baslayan var mı?bu arada kac kilo aldınız ben 51dım 53 oldum bakalım....
Döndün mü canım,nasıl geçti tatil? Annenlerin yanındaysan mutlaka iyi geçmiştir. Ben sanki minik kıpırtılar hissesiyorum ama emin değilim gaz da olabilir. Midem devamlı kaynıyor çünkü.Hissetmesem de koca göbeğim hatırlatıyor. Ya şimdiden 6 aylık gibi göbeğim var:)
Kilo konusuna gelince ben ilk üç ayda 1 kilo zayıflamıştım ama bu ay maşallah 2 kilo almışım. Öyle çok yemiyorum oysa. Şaşırdım ben de ama bu da ikiz olmasındandır diye düşünüyorum.
döndüm tatlım tatil kötü gecer mi güzeldi tabi:)ben de arada dedıgın gıbı gaz mı bılemıyorum kucuk hareketler hıssedıyorum.koca göbek konusuna gelınce komsularım gıderken bırsey yoktu ıkı haftada kocaman göbegın olmus dıyorlar:)bluzlar kısa ve dar gelıyor artık .ben 54 kıloda hamıle kalmıstım.51 e ındım sımdı 53 kıloyum.ben ıkı kılo aldıysam senın ıkızlerınle ıkı kılo alman gayet normal tatlım .hem ben boyle göbegım cıktıkca mutlu oluyorum sankı:) emınım sende sabahları kalkıp aynada bır sag bır sol göbegıne bakıp yavrucuklarını sevıyorsundur.ıkızlerın cınsıyetı bellı oldu mu canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?