Temmuz Gebeleri !

yok cnm estağfurullah ne demek
hayırlısı olsun ben nefise hanımı pek duymadım,ama insanın içinin ısındığı kişide olması önemli
Rabbim sağsalim kavuştursun bizi
ben en son 11+5.te gördüm yavrumu dr. 4 hafta sonra gel dedi ama biz dayanamıyoruz önümüzdeki cmtsi gidicez.
inş.iyidir yavrum

selam kizlar ben temmuz topigindenim su an 10.haftanin icindeyim dogum allah nasip ederse nisanda olucak sizler benden biraz daha tecrübelisiniz mart anneleri olarak...
benim kasiklarimda alt kisimlarda 4-5 gündür saatlerce süren bi agri var batmalarla birlikte daha cok egilince oluyor yada bazan uzanincada hisediyorum sidetli bi agri degil sizlerdede oldumu.
gögüslerimde hassasiyet var batmalar oluyordu ama bu aralar o batmalar yok artik sizce bunlar normalmi ve önceden daha cok yoruluyodum sanki uyku basiyodu ama bunlarda kalmadi sanki..benmi abartiyorum arkadaslar korkmakta istemiyorum..
herkes bebeyini saglikla kucagina alsin insallah....

Annelik gebelikten itibaren hiç bitmeyen endişe hali.İnan bu durum doğduktan sonra da devam ediyor.Ben ilk doğduğunda kızım uyurken nefesini dinlerdim.
İnşallah hepbirlikte hiçbir sorun olmadan bebeklerimizi kucağımıza alacağız canım.Eminim bebeğin iyidir.

Bence anlattıklarının hepsi normal şeyler.Rahim genişlemeye başladığı için ağrı olması normal demişti doktor bana. Ama sen yine de içinin rahat etmesi için doktoruna gittiğinde sorarsın.
Stres yapma kendine, iyidir bebiş.

kızlar burdayım kusura bakmayın giremedim uzun süredir eşimin yıllık ıznı dolasıyla sehır dısındayız.izne cıkmadan öncede yatılı mısafırım vardı ınternete girme fırsatım olmadı ya da ınternettım yoktu...nasılsınız bebeıslerınız ne durumda benımkı bakalım ınsallah ıyıdır ızınde yorucu malum cocugumla ılgılenemedım.karnım cıktı artık görenler hamılelık bellı olmaya baslamıs dıyor aksamları kocaman bı göbegım oluyor.sizler ne durumdasınız cınsıyetlerınız kesınlestımı ben ağrıya donunce doktoruma gıdecegım bakalım bebegım nasıl ıyımı buyumus mu dualarınızı eksık etmeyın kızlar öpüyorum hepınızı

ah canım cok sevındım ne guzel haberler vermıssın de ben kacırmıssım artık hamılelıgının tadını cıkar.Rabbım saglıklı sıhatlı bır sekılde ıkızlerını kucagına alamayı nasıp etsın tatlım

Sağol canım. Senin de iyi olmana sevindim. Haber alamayınca endişelenmiştim birşey mi oldu diye.Şükür iyimişsin. İyi tatiller sana. Dönünce bebişle ilgili güzel haberlerini bekliyoruz.

slm iyi haftalar ;
umarım hep bööle iyi haberler alırız kızlar çok sevindim herkesin iyi olmasına rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inşallah

merhabalr benimde satım 13 temmuz rabbim sağlıklı mutlu bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Âmin...nasil gidiyor bulantılar filan peki..beni perişan ediyor...:/

çok şükür fazla etkilenmiyorum ama aç kaldığım an ani bir bulantı yaşıyorum sonrası malum elimden geldiği kadar sık sık az az yemeye çalışıyorum sabah akşam 1 er bardak süt içiyorum meyve çok tüketiyorum.ara sıra yaşadığım bulantılar hariç hamile olduğumu hissettiğim bir belirti yok açıkçası ne aşerme ne kokulara karşı hassasiyet hiçbirini yaşamadım umarım böyle devam eder bulantılara karşı grissini öneririrm birde kepekli içinde lif oranı yüksek kalorisi düşük bisküviler var işe yarıyor gerçekten umarım güzel bir hamilelik ve doğum geçiririz:)

Haziranda evlendim temmuzda hamile kaldım :) Çok mutluyum Şuan bir sorunumuz yok umarım olmaz da

Yazılarınızın altında yer alan hamilelik takvimini nasıl yaptınız yardım eder misiniz?

merhaba kızlar yarın ağrıya dönüyorum.annemlerın yanında son gunum yola cıkmadan doktora gıttım burda dogumuda burda yapmayı dusundugum ıcın ön bı hazırlık olsun dedım doktor acısından.bebegım cok sukur ıyı ıkı haftada o kadar buyumus kı gözlerıme ınanamadım.ARTIK HIZLA buyuyecek sanırım:)cınsıyetı kesinlesşti erkek.isim bakmaya basladık bile:)Allah utandırmasın kızlar Rabbım meleklerımızı bize bagıslasın

temmuz anneleri 4.ayınız bıtıyor bebegının hareketlerini hissetmeye baslayan var mı?bu arada kac kilo aldınız ben 51dım 53 oldum bakalım....

temmuz anneleri 4.ayınız bıtıyor bebegının hareketlerini hissetmeye baslayan var mı?bu arada kac kilo aldınız ben 51dım 53 oldum bakalım....

Döndün mü canım,nasıl geçti tatil? Annenlerin yanındaysan mutlaka iyi geçmiştir. Ben sanki minik kıpırtılar hissesiyorum ama emin değilim gaz da olabilir. Midem devamlı kaynıyor çünkü.Hissetmesem de koca göbeğim hatırlatıyor. Ya şimdiden 6 aylık gibi göbeğim var:)
Kilo konusuna gelince ben ilk üç ayda 1 kilo zayıflamıştım ama bu ay maşallah 2 kilo almışım. Öyle çok yemiyorum oysa. Şaşırdım ben de ama bu da ikiz olmasındandır diye düşünüyorum.

döndüm tatlım tatil kötü gecer mi güzeldi tabi:)ben de arada dedıgın gıbı gaz mı bılemıyorum kucuk hareketler hıssedıyorum.koca göbek konusuna gelınce komsularım gıderken bırsey yoktu ıkı haftada kocaman göbegın olmus dıyorlar:)bluzlar kısa ve dar gelıyor artık .ben 54 kıloda hamıle kalmıstım.51 e ındım sımdı 53 kıloyum.ben ıkı kılo aldıysam senın ıkızlerınle ıkı kılo alman gayet normal tatlım .hem ben boyle göbegım cıktıkca mutlu oluyorum sankı:) emınım sende sabahları kalkıp aynada bır sag bır sol göbegıne bakıp yavrucuklarını sevıyorsundur.ıkızlerın cınsıyetı bellı oldu mu canım...

Cumartesi gideceğim doktora. O zaman söyler herhalde.İlk zamanlar sağlık sorunlarından dolayı hiç merak etmiyordum ama şimdi öğrenmek için sabırsızlanıyorum:)

b,zde bu ayki kontrolümüzde cinsiyetini öğreneceğiz bakalım hayırlısı,bir oğlum var bu ikinci bebişş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…