Temmuz hamilelik bekleyenler

Helindaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2025
14
6
1
25
Merhaba kızllarrr. Temmuz ayını değerlendirip gebelik bekleyenler buradamıı hep birlikte belirtileri konuşalım :))

Temmuzun 2 sinde adet oldum adetim 3 gün sürüyor 4 de bitti. Normalden döngüm 31 gün sürdü bir uygulama ile adetimi takip ediyorum uygulanaya göre 31 günlük döngüde 18 inci gün yumurtlama oluyormuş baya bir yerdede okudum öyle yazıyor neyse benim bir oğlum var ve eşimle 14 temmuzda gice saat 1 gibi yani uygulamaya göre yunurtlamaya 3 gün kala tek seferlik değerlendirdik ama bende şöyle birşey farkettim. 12 13 lerinde belkide 14 dündede ama ben dikkat etmedim 14 dünü beyaz akıntım aşırı yoğundu ve sanırım 15 temmuz akşamı ve 16 temmuzda yumurtam çatladı çünkü adet olacakmış gibi fena bir ağrım olmuştu

Çatlamış olabilir ağrı olduğunda benim akıntıdan 3 4 gün sonra çatlama oluyor

Evet bende öyle tahmin ettim ve sanırım tam zamanında değerlendirdik ve ilişkiden 4 gün oluyo vajina üstünde bazen batmalar oluyo hiç acaba bundurum nedir bilen varmı

Merhaba ben de yumurtalama gününü değerlendirdim ama catlamaya dikkat etmedim var mı acaba olasılık

Tek seferlik değil de yumurtlama günlerinde yani doğurgan pencere dediğiniz günlerde ustuste degerlendirmek gün aşırı veya her gün değerlendirmek gerek

Bizimki gerçekten mucize neler neler atlattık değerim de düzenli yükselir ise daha da güzel olacak inşallah Rabbım sana ve isteyen herkese güzel haberler verdirsin
Ya ay inşallah sağlıkla artar annesine sıkıca tutunur sağlıkla kucağınıza alırsın inşallah. Eger müsaitseniz mucizenizi dinlemek isterim süreciniz nasıl gelişti

Merhaba
Benim bu ay Femara ile 2 yumurtam büyüdü
9 Temmuz’da Ovitrelle vuruldum
10 Temmuz akşamı ya da 11 Temmuz sabahı 2 yumurtam da çatladı
Beklenen adet tarihim 25 Temmuz
Bu ay hepimiz mutlu haberi alalım inşallah

Yaa aramızda sadece 1 gün var ben de 8 temmuzda çatlatma iğnesi olmustum. Süreciniz nasıl geciyor bi değişiklik var mı vucudunuzda test yapmayı düşünüyor musunuz benim de beklenen regl 24 temmuz

Sperm 5 gün yaşayabiliyor
Çatlama öncesi olan ilişkiyle de şansınız var
Allah sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah tez vakitte
Ay amin kolaylıkla olsun inşallah 10 gün var adete belime iğne gibi ağrı girip batıyor kimyasalda da aynısı olmustu

Temmuz sonuna kadar beraber bekleyelim kabıma sığmayıp taşıyorum yoksa

Yaa aramızda sadece 1 gün var ben de 8 temmuzda çatlatma iğnesi olmustum. Süreciniz nasıl geciyor bi değişiklik var mı vucudunuzda test yapmayı düşünüyor musunuz benim de beklenen regl 24 temmuz

Göğüs dolgunluğu ve akıntı dışında pek bir belirtim yoktu, ara ara kasık, bel ağrısı oldu sadece
Birkaç saattir regl olacakmış gibi derinden karnım ağrıyor
Geçen ay regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra da regl oldum
Bu ay o yüzden idrar testi yapmayı pek düşünmüyorum
Gecikme olursa inşallah kan vereceğim
Sizin nasıl gidiyor, belirti var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…