Kesinlikle. Geçen ay kimyasal mıydı acaba ya da test bozuktuLife Lover
Kimyasalın ardından en geç 3ay içinde bebek haberleri geliyormuş inşallah sizinki bu ay gelirKanamam 9 gün sürdü ve ilk günlerde çok yoğundu o yüzden doktorum muhtemelen döllenme oldu ama bebek sağlıklı değil diye vücut attı dedi
Bu ay sağlıklı bebek gelir inşallah
Kimyasalın ardından en geç 3ay içinde bebek haberleri geliyormuş inşallah sizinki bu ay gelir
Ben de heyecanla bekliyorum akıntı bel ara ara kasık ağrısı var gögüs uclarım aşırı hassas dokunulmuyo. Normalde regl olurken belirtim olmazdı aniden olurdum insallah öyle bi durum olmaz bu ay. Gecikmesini beklemek en garantisi aslında da gecikmezse korkusu da varGöğüs dolgunluğu ve akıntı dışında pek bir belirtim yoktu, ara ara kasık, bel ağrısı oldu sadece
Birkaç saattir regl olacakmış gibi derinden karnım ağrıyor
Geçen ay regl günümde Predictor Early’de pozitif gördüm
Hemen kan verdim, negatif çıktı
Birkaç saat sonra da regl oldum
Bu ay o yüzden idrar testi yapmayı pek düşünmüyorum
Gecikme olursa inşallah kan vereceğim
Sizin nasıl gidiyor, belirti var mı
Ben bu durumdan elendim ya 4 ay geçti tık yokKimyasalın ardından en geç 3ay içinde bebek haberleri geliyormuş inşallah sizinki bu ay gelir
Yaa testsiz olur muuu... Bence kaset test yapmalısın onlarda yanilma payi yok erken gebeliklerin çoğunda var nasıl dayaniyosun peki banada akil verr. Ben yumurtlamadan 11-12 gün gecsin yine yapicam testi aşırı merak ediyorum bu ayıBekleyelim tabii
Burada bizi anlayan, aynı süreçte olan kişilerle konuşmak iyi geliyor
Bu 2. Ay olacak benim de. Belki sizin de bu ay olurBen bu durumdan elendim ya 4 ay geçti tık yok
Bat ne zaman benimde yumurtlama 15 16 Temmuz olduBenimde 12 13 Temmuz yumurtlama 14 Temmuz çatlama oldu beklemedeyim
İnşallah bilemiyorum doktora gittim zaten yumurta geliştirici ilaç kullandım ek takviye kullandım bakalım nasipBu 2. Ay olacak benim de. Belki sizin de bu ay olur
Takviye ne kullandınız Dr bana sadece folik asit verdiİnşallah bilemiyorum doktora gittim zaten yumurta geliştirici ilaç kullandım ek takviye kullandım bakalım nasip
NovoartWomen diye bir takviye içeriği folik asit ve bir çok vitaminlerden oluşuyor. Özele gittim ben devlet folik asit bile vermiyodu bekle bir yıl diyip duruyordu bir yılım doldu benim dolunca da direkt özele gittimTakviye ne kullandınız Dr bana sadece folik asit verdi
NovoartWomen diye bir takviye içeriği folik asit ve bir çok vitaminlerden oluşuyor. Özele gittim ben devlet folik asit bile vermiyodu bekle bir yıl diyip duruyordu bir yılım doldu benim dolunca da direkt özele gitt
Ne kadardır istiyorsunuz bbeği.. neden sadece folik asit önermiş ki bişey söylemedi miBen de özele gittim ama galiba Dr değişmek istiyorum
Ne kadardır istiyorsunuz bbeği.. neden sadece folik asit önermiş ki bişey söylemedi mi
Ne kadardır istiyorsunuz bbeği.. neden sadece folik asit önermiş ki bişey söylemedi mi
Yaa testsiz olur muuu... Bence kaset test yapmalısın onlarda yanilma payi yok erken gebeliklerin çoğunda var nasıl dayaniyosun peki banada akil verr. Ben yumurtlamadan 11-12 gün gecsin yine yapicam testi aşırı merak ediyorum bu ayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?