Temmuz hamilelik bekleyenler

Merhaba kızlar
13 veya 14 temmuz çatlama oldu tahminimce bu günleri değerlendirdim. Bat 29 temmuz.
sadece kasıklarımda hafif sızı kramp var.

Birlikte takip edelim bakalım
Belirtin var mı
Belirti valla göğüs damarlarında belirginlik hafif kaşık ağrısı sızı şeklinde sarı hafif akıntı mide kazınması birde ben çatlamadan sonra 10 günde test yapacağım 23 temmuzda bakalım ovilasyon testi yaptım bu ay

Aaa iki gün kalmış. Çok merak ettim şimdi buraya yazın lütfen

Benim de çatlama 13 temmuz bat 26 temmuz. Bugün predictor early yaptım erken olduğunu bilerek, gölge gibi bir çizgi var ama ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum artık. Kendi gözüme güvenemez hale geldim. Beklerken çok sabırsızlanıyor insan.

İnşallah tez vakitte olur sizinde... Bende 9.ayimda kimyasal gebelik yaşamıştım şuan bir yılı geçirdim.. bir iki ay daha deneyip yeniden gidebilirsiniz doktora ben artık daha fazla gecikmek istemiyorum devlet hep bir yıl bekle demişti normal demişti pişman oldum beklemeye de çok gerek yokmuş

Burada sonradan sonucu değişen çok kişi okudum
Boşuna sevinmemek ya da üzülmemek için gecikme bekliyorum dayanıyorum
Haklısın zaten dayanabiliyosan daha ne inşallah mükâfatini güzel alırsın bizede haber etmeyi unutma

Fotoğrafı yok mu

Haklısın zaten dayanabiliyosan daha ne inşallah mükâfatini güzel alırsın bizede haber etmeyi unutma

İnşallah canım
Hepimiz alalım
Bugün progesteron baktırmak için kan verdim
Birkaç saate çıkar sonuç
Ultrasonla karnımdan endometriuma da baktık
10 olmuş
Her şey güzel gitti, inşallah bebek haberiyle sonlanır bu ayki süreç

Yaa hadi bakalım maşallah diyelim canım benim sağlıcakla olsun inşallah her şeyin başı bu ben senden aşırı umutluyum güzel düşünelim güzel şeyler olsun

Benim henüz böyle takiplerim olmadı daha ilk kez letu kullandım diye sanırım sonraki süreçlerde böyle detaylı bakiyolar herhalde. İnşallah sonraki süreçlere gerek kalmazda.

İnşallah canım ☺
Ben de kendimden umutluyum da geçen aylarda da güzel gitmişti sonra negatifle sonuçlandı o yüzden bir yanım hep tereddütte
Ben 2 ay Klomen 2 ay Femara kullandım
3 ay Ovitrelle vuruldum
Hepsinde bu kadar detaylı ilerledik ama sanırım o doktorumdan ve bizden kaynaklanıyor çünkü burada okuduğum kişilerin çoğu yumurta büyüyünce bir daha doktora gitmiyor
İğne gününü bile doktorları tahminen seçiyor
Ben hap bittikten sonra yumurta büyüdü mü, iğne vurulacak boyuta ulaştı mı diye ultrasona gidiyorum
İstenen boyuta ulaşınca iğne vuruluyorum
Sonra çatlama gününü tam yakalamak için ultrasona devam ediyorum
Yumurta ultrasonda çatlamış gözükse de rahim hazırlandı mı, sağlıklı çatlama oldu mu diye daha da emin olmak için her ay döngümün 21. günü progesteron bakıyoruz
Bence bu kadar detaylı gidilmesi daha iyi
En azından kafam rahat oluyor
Yumurta büyüdü mü, çatladı mı, ilişki günü tuttu mu, rahim hazır mı, bebek tutunacak mı stresi olmuyor
İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bir daha aynı süreci yaşamamıza gerek kalmaz

Merhaba 6 aydır deniyoruz bizde bu ay ilk kez ovülasyon testi ile takip ettim 16 yumurtlama 17 çatlama 12-13 16-17-19 değerlendirdik bu ay çok umutluyum en erken ne zaman test yapmalıyım sizce ? Umarım bu ay herkesten pozitif sonuçlar alırız

Merhaba umarım mutlu güzel haberlerle dönersin buraya
Bende en son 30 mayısta olmuştum 45 gün boyunca regl olmadım doktora kontrole gittiğimde kimyasal gebelik demişti bende pcos vardı ilk gebeliğim olacaktı 2 senelik evliyim Progestan iğne ile regl oldum 14 Temmuz regl günümdü 16 Temmuz da tekrar doktor kontrolüne gittim değerlerime herşeye bakıldı ve sonuçlarımın gayet iyi olduğunu hatta em son nisan ayında vermiş olduğum kan tahlillerine göre çok çok düzeldiğibi doğal yollarla çok rahat gebe kalabileceğimi söyledi amh 1.55 den 2.60 a yükseliş göstermişti tsh ım 4.5 tu 2.4 e düğmüştü falan sonuç olarak doktora ben ama takviye kullanmak istediğimi gebelik konusunda artık beklemek istemediğimi dile getirdim reglimin 5. Günü yani 18 Temmuz da klomen ilaca ve folik asite başladım çarşambaya kadar kullanacam bakalım çarşamba tekrar gidecem bu ay klomenle deniyorum inşallah bende bu ay güzel haberlerle dönerim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Anladım canım hiç belli olmaz her ay zaten rahim kendini hazırlıyor geçen aylarda negatif gördün diye bu ay da öyle olacak diye bişey yok ve dediğin gibi detaylı bakmak seni rahatlatıyor da bu şekilde ilerlemen daha iyi.. ben hep bu şekilde olursam belki strese girebilirim böyle beklerken bana daha rahat geliyor şimdi sen her ay baktırdıgin için bunları düşünüyor olabilirsin. Ben baktirmadigim için aklıma öyle şeyler gelmiyor test yaparım varsa var yoksa yok. Şimdiye kadar da böyle oldum. Üzülüyorum da tabi ister istemez ama nasip diyorum. Yine yeniden baslarim vakti geldiğinde elbet olur diyorum kendimi kasmak strese sokmak istemiyorum ben çok panik biriyim bir şeyi düşünürsem devamı daha kötü düşüncelerle gelir o yüzden düşünmek bana göre değil..Neyse inşallah hayırlısıyla o güzel haberi bu ay alırız sende progesteron sonucunu paylaş bizimle

Stres her şeyi olumsuz etkiliyor
Zor ama bu konuları düşünmemek lazım
Ben bu süreçte stresli değilim canım
Eşim çok araştırıyor, sorguluyor
Doktorum ona konuşma yasağı getirdi bu ay o yüzden o da çok konuşmadı bu konular hakkında
Pkos olduğum için detaylı baktırmak zorundayım
Pkos’tan kaynaklı minik minik bir sürü yumurtam olduğu için büyüme oldu mu, kaç tanesi büyüdü diye kontrol edilmesi gerekiyor
Büyümezse zaten döllenme de olmuyor
Yumurta büyüdüğünde de iğne olmak zorundayım çünkü progesteronum normalde çok düşük
Yumurta çatlamazsa kiste dönüşebilir o yüzden iğne vurulduktan sonra da kontrol ettirmek zorundayım yani benim hap kullanayım yumurtam büyüsün sonra bir daha doktora gitmeyeyim kendi kendine çatlasın döllensin gibi hareket etme şansım yok maalesef ki zaten dediğim gibi öyle bir şey de istemem
Öyle daha çok aklıma takılır çünkü karnımızın içinde neler oluyor görmüyoruz daha kötü sonuçlar olabilir
En azından böyle her şeyin sağlıklı ilerlediğini görüyorum
Hap içmeye, iğne vurulmaya, doktor kontrollerine alıştım ama artık gündemim sadece bunlar olsun istemiyorum
Hayatımı yaşamak istiyorum
İnşallah Allah daha fazla arattırmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…