Sanırım 29 temmuzda olurumBat ne zaman benimde yumurtlama 15 16 Temmuz oldu
Benle aynısın canımMerhaba kızlar
13 veya 14 temmuz çatlama oldu tahminimce bu günleri değerlendirdim. Bat 29 temmuz.
sadece kasıklarımda hafif sızı kramp var.
Birlikte takip edelim bakalımBenle aynısın canım
Belirti valla göğüs damarlarında belirginlik hafif kaşık ağrısı sızı şeklinde sarı hafif akıntı mide kazınması birde ben çatlamadan sonra 10 günde test yapacağım 23 temmuzda bakalım ovilasyon testi yaptım bu ayBirlikte takip edelim bakalım
Belirtin var mı
Aaa iki gün kalmış. Çok merak ettim şimdi buraya yazın lütfenBelirti valla göğüs damarlarında belirginlik hafif kaşık ağrısı sızı şeklinde sarı hafif akıntı mide kazınması birde ben çatlamadan sonra 10 günde test yapacağım 23 temmuzda bakalım ovilasyon testi yaptım bu ay
İnşallah çıkar yazarım tabikideAaa iki gün kalmış. Çok merak ettim şimdi buraya yazın lütfen
Umudunuzu kaybetmeyin belki Bebiş vardırSanırım 29 temmuzda olurum
İnşallah tez vakitte olur sizinde... Bende 9.ayimda kimyasal gebelik yaşamıştım şuan bir yılı geçirdim.. bir iki ay daha deneyip yeniden gidebilirsiniz doktora ben artık daha fazla gecikmek istemiyorum devlet hep bir yıl bekle demişti normal demişti pişman oldum beklemeye de çok gerek yokmuş8 aydır deniyoruz vajinal ultrasonla baktı ilk gittiğimde enfeksiyon vardı fitil kullandım sonra tekrar gittim folik asit verdi. 23 mayısta gebe olduğumu öğrendim ama kimyasala döndü o da kimyasaldan sonra korun dedi sonra tekrar gel dedi ona da ben gitmedim
Haklısın zaten dayanabiliyosan daha ne inşallah mükâfatini güzel alırsınBurada sonradan sonucu değişen çok kişi okudum
Boşuna sevinmemek ya da üzülmemek için gecikme bekliyorum dayanıyorum
Fotoğrafı yok muBenim de çatlama 13 temmuz bat 26 temmuz. Bugün predictor early yaptım erken olduğunu bilerek, gölge gibi bir çizgi var ama ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum artık. Kendi gözüme güvenemez hale geldim. Beklerken çok sabırsızlanıyor insan.
Haklısın zaten dayanabiliyosan daha ne inşallah mükâfatini güzel alırsınbizede haber etmeyi unutma
Yaa hadi bakalım maşallah diyelim canım benim sağlıcakla olsun inşallah her şeyin başı buİnşallah canım
Hepimiz alalım
Bugün progesteron baktırmak için kan verdim
Birkaç saate çıkar sonuç
Ultrasonla karnımdan endometriuma da baktık
10 olmuş
Her şey güzel gitti, inşallah bebek haberiyle sonlanır bu ayki süreç
Ekleyince hiç gözükmüyor ya ama ekledimFotoğrafı yok mu
Yaa hadi bakalım maşallah diyelim canım benim sağlıcakla olsun inşallah her şeyin başı buben senden aşırı umutluyum güzel düşünelim güzel şeyler olsun
Benim henüz böyle takiplerim olmadı daha ilk kez letu kullandım diye sanırım sonraki süreçlerde böyle detaylı bakiyolar herhalde. İnşallah sonraki süreçlere gerek kalmazda.
Merhaba umarım mutlu güzel haberlerle dönersin burayaMerhaba kızllarrr. Temmuz ayını değerlendirip gebelik bekleyenler buradamıı hep birlikte belirtileri konuşalım :))
Temmuzun 2 sinde adet oldum adetim 3 gün sürüyor 4 de bitti. Normalden döngüm 31 gün sürdü bir uygulama ile adetimi takip ediyorum uygulanaya göre 31 günlük döngüde 18 inci gün yumurtlama oluyormuş baya bir yerdede okudum öyle yazıyor neyse benim bir oğlum var ve eşimle 14 temmuzda gice saat 1 gibi yani uygulamaya göre yunurtlamaya 3 gün kala tek seferlik değerlendirdik ama bende şöyle birşey farkettim. 12 13 lerinde belkide 14 dündede ama ben dikkat etmedim 14 dünü beyaz akıntım aşırı yoğundu ve sanırım 15 temmuz akşamı ve 16 temmuzda yumurtam çatladı çünkü adet olacakmış gibi fena bir ağrım olmuştu
Anladım canım hiç belli olmaz her ay zaten rahim kendini hazırlıyor geçen aylarda negatif gördün diye bu ay da öyle olacak diye bişey yok ve dediğin gibi detaylı bakmak seni rahatlatıyor da bu şekilde ilerlemen daha iyi.. ben hep bu şekilde olursam belki strese girebilirim böyle beklerken bana daha rahat geliyor şimdi sen her ay baktırdıgin için bunları düşünüyor olabilirsin. Ben baktirmadigim için aklıma öyle şeyler gelmiyor test yaparım varsa var yoksa yok. Şimdiye kadar da böyle oldum. Üzülüyorum da tabi ister istemez ama nasip diyorum. Yine yeniden baslarim vakti geldiğinde elbet olur diyorum kendimi kasmak strese sokmak istemiyorum ben çok panik biriyim bir şeyi düşünürsem devamı daha kötü düşüncelerle gelir o yüzden düşünmek bana göre değil..Neyse inşallah hayırlısıyla o güzel haberi bu ay alırızİnşallah canım ☺
Ben de kendimden umutluyum da geçen aylarda da güzel gitmişti sonra negatifle sonuçlandı o yüzden bir yanım hep tereddütte
Ben 2 ay Klomen 2 ay Femara kullandım
3 ay Ovitrelle vuruldum
Hepsinde bu kadar detaylı ilerledik ama sanırım o doktorumdan ve bizden kaynaklanıyor çünkü burada okuduğum kişilerin çoğu yumurta büyüyünce bir daha doktora gitmiyor
İğne gününü bile doktorları tahminen seçiyor
Ben hap bittikten sonra yumurta büyüdü mü, iğne vurulacak boyuta ulaştı mı diye ultrasona gidiyorum
İstenen boyuta ulaşınca iğne vuruluyorum
Sonra çatlama gününü tam yakalamak için ultrasona devam ediyorum
Yumurta ultrasonda çatlamış gözükse de rahim hazırlandı mı, sağlıklı çatlama oldu mu diye daha da emin olmak için her ay döngümün 21. günü progesteron bakıyoruz
Bence bu kadar detaylı gidilmesi daha iyi
En azından kafam rahat oluyor
Yumurta büyüdü mü, çatladı mı, ilişki günü tuttu mu, rahim hazır mı, bebek tutunacak mı stresi olmuyor
İnşallah bu ay hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bir daha aynı süreci yaşamamıza gerek kalmaz
Anladım canım hiç belli olmaz her ay zaten rahim kendini hazırlıyor geçen aylarda negatif gördün diye bu ay da öyle olacak diye bişey yok ve dediğin gibi detaylı bakmak seni rahatlatıyor da bu şekilde ilerlemen daha iyi.. ben hep bu şekilde olursam belki strese girebilirim böyle beklerken bana daha rahat geliyor şimdi sen her ay baktırdıgin için bunları düşünüyor olabilirsin. Ben baktirmadigim için aklıma öyle şeyler gelmiyor test yaparım varsa var yoksa yok. Şimdiye kadar da böyle oldum. Üzülüyorum da tabi ister istemez ama nasip diyorum. Yine yeniden baslarim vakti geldiğinde elbet olur diyorum kendimi kasmak strese sokmak istemiyorum ben çok panik biriyim bir şeyi düşünürsem devamı daha kötü düşüncelerle gelir o yüzden düşünmek bana göre değil..Neyse inşallah hayırlısıyla o güzel haberi bu ay alırızsende progesteron sonucunu paylaş bizimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?