Selaamm. Bakalım bende beklemedeyim sat 7 haziran. Ama yumurtalarım büyümemiş yeterli derecede pazartesi kontrolüm var.Kızlar selam. Umarım Temmuz ayı hepimiz için şanslı ay olur. Kimimiz yıllardır kimimiz aylardır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz. Kimimizde sürpriz şekilde öğreniyor hamileliğini. Buradan konuşursak birbirimize destek veririz ve ay hızlı geçer inşallahÖnerilerde bulunuruz. Ovülasyon ile takip etmeyi düşünüyorum bu ay bakalım inşallah hepimiz temmuz ayında birbirimize güzel haberlerimizi yazarız.
Kızlar öncelikle gebelik şansını artıran önerilere ihtiyacım variki yıldır evliyim. 1 yıl uğraştık dış gebelikle sonlanan bir sürecim oldu. Haziran ayı yani bu ay yeniden denemeye başladık ama olmadı galiba regl olmayı bekliyorum bugün bat testler negatif
canım ben de öyleyim her fırsatta test yapmak istiyorum. yumurtlama tarihini net bilmiyorsan hala umut var bence 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla derimm. dayanmak çok zor sabretmek çok zor ama negatif görmek umutsuzluğa sürüklüyor günü gelmeden yapmamak en güzeliMerhaba, ben nisan ayında kimyasal geçirdim. Sat 2 haziran bat 29 haziran gözüküyor uygulamada. Birkaç gündür kasık ağrım ve beyaz akıntım var. Bugün erken gebelik testi yaptım negatif tabii ki. Gerçi kimyasalda 6 gün önce silik çizgi görmüştüm. Beklemek gerçekten çok zor, işime de odaklanamıyorum sürekli test yapasım geliyor
Ovülasyon testi ile takip etmedim ama uygulamaya göre doğurgan pencereyi değerlendirdik. Negatifi görünce sabahtan beri moralim bozuldu zaten, dayanabilirsem yarını atlayıp 25inde test yapmayı düşünüyorumcanım ben de öyleyim her fırsatta test yapmak istiyorum. yumurtlama tarihini net bilmiyorsan hala umut var bence 2 gün sonra erken gebelik testi ile tekrarla derimm. dayanmak çok zor sabretmek çok zor ama negatif görmek umutsuzluğa sürüklüyor günü gelmeden yapmamak en güzeli
Parlak kırmızı kanamaya dönmediyse yerleşme olabilirBat beklenen adet tarihi ise eğer benim 27 Haziran diyor uygulama. Dün eşimle birliktelikten sonra pespembe kanamam oldu ilk defa başıma geliyor korktum biraz ama sonra hemen durdu. Bugün de kahverengi lekeler geliyor. İnternetten test söyledim gelince hemen yapacağım inşallah. Sizce yerleşme kanaması mıdır
Dönmedi. Çok hafif ağrılarım var. Sol kasığımda çekilme gibi batma gibi değişik bir his var.Parlak kırmızı kanamaya dönmediyse yerleşme olabilir
Test yapmadan bilemeyiz tabii ama regle dönmediyse umut vardırDönmedi. Çok hafif ağrılarım var. Sol kasığımda çekilme gibi batma gibi değişik bir his var.
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler veririm inşallah siz de verirsinizTest yapmadan bilemeyiz tabii ama regle dönmediyse umut vardır
5 gün kala testim tertemiz negatif, dayanamadım bu sabah da yaptımkasıktaki hissim ve akıntım devam ediyor. Sonradan pozitife döner mi acaba, bu sabah silik de olsa belki bir çizgi görürüm diye ümitlenmiştim
Merhaba, regl oldum. Gerçekten regl ve hamilelik belirtileri çok aynı maalesefMerhaba,
Son durumunuz nedir?
yani aslında 1 saat sonraki çizgiyi dikkate almamak lazım ama testi sonraki sabah tekrar yap istersen veya kan ver garanti olsun için rahat etsinn. umarım vardırrr :)Kızlar bat 1 Temmuz hala adet olmadım sabah test yaptım bir kaç dakika bir şey çıkmadı diye dikkate almadım bir saat sonra böyle bir şey oluştu sizce kuruma çizgisi midir
Kuruma çizgisi gibi duruyor canım sende pcos var mıKızlar bat 1 Temmuz hala adet olmadım sabah test yaptım bir kaç dakika bir şey çıkmadı diye dikkate almadım bir saat sonra böyle bir şey oluştu sizce kuruma çizgisi midir
Yok canım adetim çok düzenlidir ilk defa böyle gecikme yaşıyorum bir kan vereceğim bugünKuruma çizgisi gibi duruyor canım sende pcos var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?