- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
Kız sen 6 aydır mı istiyorsun Allah seni ne yapmasın bende yıllarca sanıyorum ayyy kız az bi sabret senin olur inşallah..Allah Allah..sebepsiz olmaması da ayrı rabbim yardım etsin bana tatilde gittiğim dr dediki daha çocuk deneyeli 6 ay olmuş sen bu psikolojiye girmeyi nasıl başardın dedi...ama işte durup durup hemen olsun diyince böyle oluyor Allah çok aratmasın ne diyeyim zaman geçtikçe doğum gelecek yazlara geliyor baharda doğurmayı çok istiyordum tabi bunun ne önemi var diyeceksiniz ama ne bileyim hiç bişey istediğim gibi olmadı
Canım senin enfeksiyon oluyormuş sürekli oyüzden olabilir dicem ama zaten 6 aydır istiyormuşsun zaten olursan bu saatten sonra olur...Ben ne yapacağımı bir bilsem.şuan tek hedefim eşim o önce test yapsın normal çıkarsa bu ayı değerlendirelim olmazsa hsg çekeyim diyorum
Ameliyatla açılıyor mu kesin bir sekildeCanım sen bu ayda gidecen mi dr a ben artık bi kaç ay gitmicem...
Çünkü gidersem ameliyat olucam...
Oyüzden önce bi kaç ay bitkisel denicem...
Off bilmiyorum ki canım kesin garanti olsa giderim ama dr kanalların çok dar ona bakmamız lazım dedi..Ameliyatla açılıyor mu kesin bir sekilde
Öyle yapıcam canım bugün malzemeleri alıcam adet oluncada uygulamam gerekiyor ama ovulasyon testini araştırıyorum...Ameliyat olacaksan sakın hemen gitme 2-3 ay kendin bitkisel dene son çare ameliyat olursun
Anladım filmde değil açıp bakmak istiyor laparoskopik olarak yani değil mi öyle yazmistin diye hatırlıyorum.Off bilmiyorum ki canım kesin garanti olsa giderim ama dr kanalların çok dar ona bakmamız lazım dedi..
Kesin bişey konuşmadı...
Aynen canım laparoskopi olarak ama laparoskopide kanalları açıyorlar mi bilmiyorum..Anladım filmde değil açıp bakmak istiyor laparoskopik olarak yani değil mi öyle yazmistin diye hatırlıyorum.
Ben haziranda gittim 6 aydır olmadı dedim klomen yapalım dedi 6-7 aylarda klomen kullandım biraz yumurtlama tembelliği görüyorum bu ay olmazsa eşin test yapsın sonra film demişti..öyle işte kendim için hissettiğim önemli birşey inş yoktur ama enfeksiyon yeni evliyken çok ağır atlattım bunlar tüp felan tıkayabiliyormuş korktum birazCanım senin enfeksiyon oluyormuş sürekli oyüzden olabilir dicem ama zaten 6 aydır istiyormuşsun zaten olursan bu saatten sonra olur...
Seni dr nasıl kabul etti korunmayı bırakır bırakmaz gitmişsin heralde...
Hmm anladım canım bitkisel kürler var enfeksiyon için kanallar için ben bu ay yaptım ama bende enfeksiyon yok kanallar dar kanalları açtı mı bilmiyorum ama enfeksiyon olanlarda enfeksiyonu söküyormuş diye duydum...Ben haziranda gittim 6 aydır olmadı dedim klomen yapalım dedi 6-7 aylarda klomen kullandım biraz yumurtlama tembelliği görüyorum bu ay olmazsa eşin test yapsın sonra film demişti..öyle işte kendim için hissettiğim önemli birşey inş yoktur ama enfeksiyon yeni evliyken çok ağır atlattım bunlar tüp felan tıkayabiliyormuş korktum biraz
Inşallah canım bizde ağustosta görürüz artık...Şimdi herşey neyse umutlarımızı ağustosa yöneltiyoruz bir iki arkadaş test yapacaktı onlar pozitifi görürler inşallah
henüz almadim test kist değildir inşallah.denizdeyim evime aksam döneceğim ozaman alırım.deniz keser mi geciktirir miNe yaptın canim testin sonucu belli mi?
Denizi bilmem de klomen sebebiyle folikul kisti kaldiysa adeti geciktirmez. Senin gecikme var yani o zaman. Hadi inş hayirli haberlerle gel...henüz almadim test kist değildir inşallah.denizdeyim evime aksam döneceğim ozaman alırım.deniz keser mi geciktirir mi
Canım doktorun işine karışmış gibi olmasın ama benim 8yaşında kızım var ikinci evliliğimi yaptım 1yıl kendim korundum bıraktım ve ikinci ayda hamile kaldım 4aylık düşük yaptım 2buçuk senedir olmuyo bu haldeyken bile doktor eşimden test istedi sonuçlar güzel çıktı bende hsg istedi oda açık sıkıntı yok ondan sonra klomene başladı bunları yapmadan sana klomen başlayamam boşuna hormon yüklemeyelim vücuda dedi şimdi sende bu sonuçla yola çık sonra klomen kullan derim doktor çok önemli bu aradaBen haziranda gittim 6 aydır olmadı dedim klomen yapalım dedi 6-7 aylarda klomen kullandım biraz yumurtlama tembelliği görüyorum bu ay olmazsa eşin test yapsın sonra film demişti..öyle işte kendim için hissettiğim önemli birşey inş yoktur ama enfeksiyon yeni evliyken çok ağır atlattım bunlar tüp felan tıkayabiliyormuş korktum biraz
Aynen canım katılıyorum sana...Canım doktorun işine karışmış gibi olmasın ama benim 8yaşında kızım var ikinci evliliğimi yaptım 1yıl kendim korundum bıraktım ve ikinci ayda hamile kaldım 4aylık düşük yaptım 2buçuk senedir olmuyo bu haldeyken bile doktor eşimden test istedi sonuçlar güzel çıktı bende hsg istedi oda açık sıkıntı yok ondan sonra klomene başladı bunları yapmadan sana klomen başlayamam boşuna hormon yüklemeyelim vücuda dedi şimdi sende bu sonuçla yola çık sonra klomen kullan derim doktor çok önemli bu arada
Evet canim dokuzuncu gün. Yarın değil sonraki gün sabah idrarda bakmak istiyorum. Dün agrilar yoğundu. Bu gun de aynı yoğunlukta devam ediyor. Şiddetli agri değil ama hafif sancılar sürekli var. Neredeyse hiç kesilmiyor. Ani harekette artıyor. Dinlenirken yatarken hissetmiyorum da kimildadikca hissediyorum. Işte bir yandan ilaç etkisi mi diye düşünürken diğer yandan hamilelik umuduyla mutlu oluyorum... öyle... :)
Ayyy bence hamilesin canım benim... inşallah ya..Evet canim dokuzuncu gün. Yarın değil sonraki gün sabah idrarda bakmak istiyorum. Dün agrilar yoğundu. Bu gun de aynı yoğunlukta devam ediyor. Şiddetli agri değil ama hafif sancılar sürekli var. Neredeyse hiç kesilmiyor. Ani harekette artıyor. Dinlenirken yatarken hissetmiyorum da kimildadikca hissediyorum. Işte bir yandan ilaç etkisi mi diye düşünürken diğer yandan hamilelik umuduyla mutlu oluyorum... öyle... :)
Haklısın bencede klomeni bir daha kolay kolay kullanmam testleri yapayım kafam rahat olsun bende bir de prolaktin Belası var adetin 2.günü önce ona baktırıcam bu fsh lh felan sıkıntım yoktu her ay bakmaya gerek yok heralde sonra bi cesaret hsg çektirecem artık eşim bi test olsundaCanım doktorun işine karışmış gibi olmasın ama benim 8yaşında kızım var ikinci evliliğimi yaptım 1yıl kendim korundum bıraktım ve ikinci ayda hamile kaldım 4aylık düşük yaptım 2buçuk senedir olmuyo bu haldeyken bile doktor eşimden test istedi sonuçlar güzel çıktı bende hsg istedi oda açık sıkıntı yok ondan sonra klomene başladı bunları yapmadan sana klomen başlayamam boşuna hormon yüklemeyelim vücuda dedi şimdi sende bu sonuçla yola çık sonra klomen kullan derim doktor çok önemli bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?