Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Dr önemli değil dediyse değildir takma bence
Evet canim yıllardır hiç aklıma bile gelmedi sorun yok zaten dedim. Ama afedersiniz ben ilişki sonrası yanma yaşıyorum. Hemen kalkıp yıkamak gerekiyor yoksa beklersem kötü oluyor. Ama bizi pek etkilemedigi için onemsememistim. Sonra öğrendim ki sperm alerjisi diye Bir sey varmış ve bütün tarifler tutuyor. Siddetli alerji degil ama hafif veya orta diyebiliriz. Baktim ki bu aglutinasyon denilen sey erkekte bazi antikorlarin varligina isaret ediyirmus. Bunlar normalde zararli degil. Ama iste bazen bu maddeye kadinin alerjisi olabiliyormus. Ben bunu çok bariz yaşıyorum. Bu ay yumurtlama zamanı uzun süre kalkmadan bekledim ilişki sonrası ve çok zorlandım çok yanma yaşadım 3-4 gün devam etti. Bu sorunu çözmek istiyorum. Ya da aslında bu çok ciddi sorun mudur onu öğrenmek istiyorum. Eğer sizler için sakıncası yoksa bu yanma durumunun olup olmadığını paylasabilir misiniz kızlar hiç kimselere soramiyorum.

Daha net şöyle sorabilirim. Erkeğin menisi olmadığı müddetçe yanma yok. Meni gelince cok yanma yapıyor. Nasil desem bilemiyorum. Aci bibere dokunmak gibi mi desem... oyle tuhaf bir duygu iste. Genelde öyle çok rahatsız etmiyor kalkıp yikadigim için hemen. Ama beklemek çok zor... şimdi bu ciddi bir sorun mu bilemiyorum. Bir açıklama vardı kadın yumurtası da sperme böyle tepki verebilirmis alerjik görüp sperme müsade etmiyor ondan kendini koruyor yani. Ama bazı siteler de kısırlıkla alakası yok demiş. Hangisine inanayim bilemedim.

Bilmiyorum ki canım hiç dikkat etmemiştim sperm testinde mi yazıyor o dediğin..

Ilk defa duydum tatlım böyle bişeyi bende senede 1 yada 2 kere olur böyle yanma ama senin kadar şiddetli değil yani yıkamadan durabiliyorum..
Anlamadım canım bu durumu kime paylaşalım kız anlamadım

Kızlar eşim birazdan gelecek ebru destanın kitabını aldırdım sizde hemen alın hepimiz bu ay ordaki kürleri uygulayalım...

Ilk defa duydum tatlım böyle bişeyi bende senede 1 yada 2 kere olur böyle yanma ama senin kadar şiddetli değil yani yıkamadan durabiliyorum..
Anlamadım canım bu durumu kime paylaşalım kız anlamadım
Benimle burada paylasabilir misiniz anlamında demiştim canim. Bu meselenin üzerine gideyim bakalım ne çıkacak. Iyi bir infertilite doktoru buldum olmazsa ona giderim bakalım.

ayneyn baktım negatif canım..
Iyi canim sevindim.

Kızlar eşim birazdan gelecek ebru destanın kitabını aldırdım sizde hemen alın hepimiz bu ay ordaki kürleri uygulayalım...
Ben o kadar çok şey uyguluyorum ki canim ve gerçekten güzel sonuçlar almaya başladım. Onları bozmak istemiyorum devam edeceğim inşallah. Ama sen bize yazabilirsin hangi kurleri yaptığını filan.

Benim yaptığım şeyler pcos için genelde
Inofolic kullanıyorum. Bu ay kullanmadım ama önce başlamıştım olmazsa ona devam ederim sanırım. Ve folik asit alıyorum su an da devam ediyorum zaten bebek için de çok önemli. En çok faydayı hacamatta buldum her ay hacamat oluyorum artık. Olmazsam adet gecikiyor. Hacamat olunca yavaş yavaş düzene girdi. Belli bir süre daha hacamata devam edersem bir yerden sonra bu kadar sık yaptırmaya da gerek kalmıyor. Bir de klomen ile yaptığım şey yumurtaliklarimin üzerine kuru kupa yaptim düzenli. Avokado yağını sürdüm yumurtalık rahim bölgesine. Arada suya biraz karistirip içtim. Bu sekilde çok erken yumurtladim yoksa benim önceki yıllarda 18-19 güne ancak olgunlasiyordu yumurta. Şimdi 14. Gün catlamisti bile. Dolapta iki adet macunum var. Biri arisutu bal polen. Diğerinin içinde corekotundan ginsenge propolisten adamotuna yığınla şey var. Onlari kullaniyorum bazen adet bitiminde. Daha birkaç şey daha var da unuttum artık. Goji üzümü vardı. D vitamini var... var da var allah bereket versin :)))

Neler uyguluyorsun canım değişik kürler mi yapıyorsun??
Sen zaten hemen yapma bi sonuç al ona göre artık..
Ama ben senin için umutluyum tabiki...

Neler uyguluyorsun canım değişik kürler mi yapıyorsun??
Sen zaten hemen yapma bi sonuç al ona göre artık..
Ama ben senin için umutluyum tabiki...
Evet kendi kendime bir yol çizdim alternatif tiptan. Hayırlısı bakalım. Yazdım yukarıda görürsün birazdan zaten.
Inşallah dedigin gibi rabbim muhtaç etmesin. Ben de oyle ümit doluyum ki.. hiç umidimi kesmedim rabbimden. Bekliyorum...

Offf anam bunlar nee :))))
Hey maşallah yarasın kuzuma bee :)))
Inşallah güzel haberlerini alıcaz dua ediyorum senin için...
Bu arada hacamat ne demek çok tanıdık geliyor ama...

Gördüm canım ama kupa deyince korktum bi an öyle tehlikeli şeyleri tek başına yapma yanında biri olsun..

Offf anam bunlar nee :))))
Hey maşallah yarasın kuzuma bee :)))
Inşallah güzel haberlerini alıcaz dua ediyorum senin için...
Bu arada hacamat ne demek çok tanıdık geliyor ama...
Canım ya ne güldüm :) Sağolasın...
Inşaallah yariyordur. Allah razı olsun.
Hacamat da bir bölgeye kupa çekip o noktadan kan akitma işlemi. Çok meşhur bilirsin bence. Hem sünnet. Kadın hastalıkları ve ağrılı hastalıklar için birebir.

Gördüm canım ama kupa deyince korktum bi an öyle tehlikeli şeyleri tek başına yapma yanında biri olsun..
Canım kuru kupa hiç tehlikeli değil. Evde otururken kendi kendine yapabiliyorsun. Ben hacamat eğitimi aldım zaten. Kuru kupa ne ki hacamatimi kendim yapıyorum artık gerisini sen düşün. Ama gerçekten her şeyi ince ayrıntılarıyla bilmek gerekiyor. Hele hijyen çok önemli. Bir yıldır pek çok kişiye de yaptim. Rahatsızlıkları geçen pek çok kişi oldu allaha şükür. Hacamati şiddetle tavsiye ederim. Ama öyle her yerde yaptırılacak bir şey değil. Ilgilenirsen ileride yaptırmak filan istersen yazabilirsin bana. Nelere dikkat etmen gerektiğini yazarım. Şimdilik uzatmayayim geç oldu. Hadi hayirli geceler hepinize.

Ha tamam evet biliyorum hacamatı bi an hatırlayamadım.. hiç görmedim nasıl yapılıyor ama eşimin kız kardeşleri yaptırıyor anlatıyorlar izlerini falan gösteriyorlar çok korktum izleri görünce..

Canım kuru kupa hiç tehlikeli değil. Evde otururken kendi kendine yapabiliyorsun. Ben hacamat eğitimi aldım zaten. Kuru kupa ne ki hacamatimi kendim yapıyorum artık gerisini sen düşün. Ama gerçekten her şeyi ince ayrıntılarıyla bilmek gerekiyor. Hele hijyen çok önemli. Bir yıldır pek çok kişiye de yaptim. Rahatsızlıkları geçen pek çok kişi oldu allaha şükür. Hacamati şiddetle tavsiye ederim. Ama öyle her yerde yaptırılacak bir şey değil. Ilgilenirsen ileride yaptırmak filan istersen yazabilirsin bana. Nelere dikkat etmen gerektiğini yazarım. Şimdilik uzatmayayim geç oldu. Hadi hayirli geceler hepinize.[/QUOTE]
Yok canım ya korkarım ben ama bazıları da yakı yapıştırıyormuş beline yumurtaları topluyormuymuş ne öyle bışey okumuştum...

Ha tamam evet biliyorum hacamatı bi an hatırlayamadım.. hiç görmedim nasıl yapılıyor ama eşimin kız kardeşleri yaptırıyor anlatıyorlar izlerini falan gösteriyorlar çok korktum izleri görünce..
Yok canım ya korkarım ben ama bazıları da yakıyapıştırıyormuş beline yumurtaları topluyormuymuş ne öyle bışey okumuştum...

Evet ben de bir yerde yaptirmistim. Izleri iki yıldır gecmedi. Ama benim yaptıklarım bir haftaya geçiyor o yuzden her yere yapıyorum çok faydasını gördüm. Yakiyi da ben soyle duymustum. Kadının soğuk olmaması lazım yumurtaliklari hep sıcak tuttuğu için çok faydalı diye duydum. Ama nasıl yumurtaları topluyor.. hiç bilmiyorum duymadım.
Dün çok ağrım oldu. Oturmak için kendimi aniden bırakınca ya da öne egilince içten bir basınç oluyor sanki. Agri yapıyor. Bu gun de yine ağrım var. Sol tarafım çok sert. Inşaallah güzel şeylerin habercisidir. Sen nasıl oldun. Beklenen adet günü ne zamandı normalde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…