Oyy küçükmüşsün daha 6 yetişir:))26 yaşındayım canım.. biz 3 kardeşiz ama eşim 12 kardeş onların kalabalık olması çok hoşuma gidiyor.. zaten küçüklükten beri hep 6 çocuğum olucak derdim
Allah'ım nasip ederse tabi...
Canım ya ne imtihanlar var iste sen de neler yaşadın kim bilir. Rabbim tekrar yüzünü guldursun. Gönlünden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla. Önce yazdın mi unuttum şimdi durumun nedir klomen kullandin mi bu ay sen de?Amin canım Allah razı olsun Rabbim cümlemize nasip etsin inş Allah ben 8yıl önceyi pek hatırlamıyorum o yüzden bu ilk olacak gibi çok istiyorum tatmadım duyguları tatmak istiyorum degişik duygular içerisindeyim kızım benim kardeşim gibi 1yaşındayken ayrıldığımız için annem kardeşim ben beraber büyüttük o yüzden pek anneliği tadamadım canım rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin
Ben 3yıl önce ikinci evliliğimi yaptım 1yıl çocuk düşünmedim çocuk isteyince ikinci ayda hamile kaldım ama 4aylık düşük yaptım 2senedirde olmuyo herşey normal ama demekki vakit saat dolmamış daha sebepsiz kısırlık denildi yarında Prof yakup kumtepeye gidicem bakalım o ne diycek tahlillerimi götürücem ben klomeni 3ay kullandım ama ramazan dolayısıyla bıraktım dahada kullanmadım stres çok yapıyorum diye işte benim hikayemde bu canımCanım ya ne imtihanlar var iste sen de neler yaşadın kim bilir. Rabbim tekrar yüzünü guldursun. Gönlünden geçenleri nasip etsin hayırlısıyla. Önce yazdın mi unuttum şimdi durumun nedir klomen kullandin mi bu ay sen de?
Canım benim herkesin hikayesi farklı düşük neden oldu bilmiyorum ama en azından hamile kalabildiğini bilmem çok güzel bir duygu ben hiş çift çizgiyi göremiyecem gibi geliyor ne bileyim Allah hepimize en kısa zamanda evlat nasip etsin bizim sınavımızı kolay eylesin..amin inşBen 3yıl önce ikinci evliliğimi yaptım 1yıl çocuk düşünmedim çocuk isteyince ikinci ayda hamile kaldım ama 4aylık düşük yaptım 2senedirde olmuyo herşey normal ama demekki vakit saat dolmamış daha sebepsiz kısırlık denildi yarında Prof yakup kumtepeye gidicem bakalım o ne diycek tahlillerimi götürücem ben klomeni 3ay kullandım ama ramazan dolayısıyla bıraktım dahada kullanmadım stres çok yapıyorum diye işte benim hikayemde bu canım
Amin inşallah canım benim Rabbim hepimizi güldürsün inşallah...İlahi çok güldüm Rabbimde seni güldürsün inşallah herşeyin bi vakti zamanı olduguna inanıyorum tedaviyi bıraktıktan sonra hamile kalan çok insan tanıdım aşılama tüp bebek hepsi negatif ama umudu bitmişken kendiliginden olan gebelik ler gördüm ailemdede var 13yıl sonra peş peşe oglu olan bile var kuşların bile rızkını veren Rabbim bizlerimi ihmal edecek sadece sabır göstermemiz lazım neyi çok istersek onunla imtihan oluruz
Düşük neden oldu bende bilmiyorum sabah sancıyla uyandım hastaneye gittim düşük yapıyorsun dendi suyum geldi sancım kesildi dogum kanalına düşmüş dedi doktor kürtaj edicem yatış yapıldı wc gittim klozete düştü bebegin düştüğünü bile bilmiyordum çünkü Sezeryan dogum yaptım kızımda bunuda kürtajla alıcam dedi meger wc gitmemem lazımmış bilmiyodum tabi düşük böyle gerçekleşti Mart 2017de iki yıl bitti agustos 22sinde bebegim dursaydı 2yaşını dolduracaktı nasibi yokmuş demekki vardır bundada bi hayır muhakkak görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşAllahCanım benim herkesin hikayesi farklı düşük neden oldu bilmiyorum ama en azından hamile kalabildiğini bilmem çok güzel bir duygu ben hiş çift çizgiyi göremiyecem gibi geliyor ne bileyim Allah hepimize en kısa zamanda evlat nasip etsin bizim sınavımızı kolay eylesin..amin inş
Her şeyde var bir hayır..Düşük neden oldu bende bilmiyorum sabah sancıyla uyandım hastaneye gittim düşük yapıyorsun dendi suyum geldi sancım kesildi dogum kanalına düşmüş dedi doktor kürtaj edicem yatış yapıldı wc gittim klozete düştü bebegin düştüğünü bile bilmiyordum çünkü Sezeryan dogum yaptım kızımda bunuda kürtajla alıcam dedi meger wc gitmemem lazımmış bilmiyodum tabi düşük böyle gerçekleşti Mart 2017de iki yıl bitti agustos 22sinde bebegim dursaydı 2yaşını dolduracaktı nasibi yokmuş demekki vardır bundada bi hayır muhakkak görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşAllah
Rabbim tekrar göstermesin. Sağlıklı bir hamilelik yaşarsın inş.Düşük neden oldu bende bilmiyorum sabah sancıyla uyandım hastaneye gittim düşük yapıyorsun dendi suyum geldi sancım kesildi dogum kanalına düşmüş dedi doktor kürtaj edicem yatış yapıldı wc gittim klozete düştü bebegin düştüğünü bile bilmiyordum çünkü Sezeryan dogum yaptım kızımda bunuda kürtajla alıcam dedi meger wc gitmemem lazımmış bilmiyodum tabi düşük böyle gerçekleşti Mart 2017de iki yıl bitti agustos 22sinde bebegim dursaydı 2yaşını dolduracaktı nasibi yokmuş demekki vardır bundada bi hayır muhakkak görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşAllah
Benimde bu ay ilk klomen tedavim geçen ay iğne olarak kullanmıştım..3 yildir forumda hep umut olmaya calistim herkese. Hep hayırlısı dedim. Bu gun olmazsa yarın olur dünyanın sonu değil dedim hep. Bu ay ise kendime söz geciremiyorum. Hep bebek var gibi hissediyorum. Eşimle hayal kuruyoruz plan yapıyoruz. Ve buna gerçekten inanıyorum. Sonra aniden ağlama başlıyor ya yoksa diye... Oyle ya ne bileyim çok yıprandım. Dedigin gibi rahatlamam lazim.
17. Gün yanlış pozitif vermesi de çok ilginç olmuş. Ignenin etkisi o kadar sürebiliyor demek ki. Ben iğne olmadığım için meraktan bir kaç gün sonra test yapmak istiyorum bakalım. Bilmiyorum belki de vazgecerim ama zannetmiyorum ben dayanamam bakarım yine meraktan :)
Evet bu kramplar mahvediyor beni öyle heveslendiriyor ki.. oncekilerde bu kadar olduğunu hatırlamıyorum. Ya da çok zaman geçtiği için unuttum. Yine beklemeye kaldık ne desem bos.
Rabbim yavruna seninle birlikte sağlık sıhhat hayirli ömür versin ins. Tekrar tattirsin o duyguyu rabbim.
Ayy bi hamile kalsak şu hallerimize çok güleriz inşallah...Uygulamadigim bir o kaldi zaten :)))
Aynen canım da çokta küçük sayılmam yahu :))Oyy küçükmüşsün daha 6 yetişir:))
Üzüldüm canim senin adına inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın hiç olamayanlarda varDüşük neden oldu bende bilmiyorum sabah sancıyla uyandım hastaneye gittim düşük yapıyorsun dendi suyum geldi sancım kesildi dogum kanalına düşmüş dedi doktor kürtaj edicem yatış yapıldı wc gittim klozete düştü bebegin düştüğünü bile bilmiyordum çünkü Sezeryan dogum yaptım kızımda bunuda kürtajla alıcam dedi meger wc gitmemem lazımmış bilmiyodum tabi düşük böyle gerçekleşti Mart 2017de iki yıl bitti agustos 22sinde bebegim dursaydı 2yaşını dolduracaktı nasibi yokmuş demekki vardır bundada bi hayır muhakkak görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler inşAllah
Yaaaa inann ne kadar sevindim.... maşallah onlara. Rabbim nasip edince ediyor doğru diyorsun. Nasıl da şok olmuşlardır. Sevinçten şaşkınlıktan insan ne yapacağını bilemez. Ne güzel ya...Evet canım biraz kendini toparlaman gerekiyor napalim bizimde sınavımız bu işte benim arkadaşıma tüp bebek bile imkansız demişlerdi geçen yıl yumurtaları boş çıktığı için tüp bebek tedavisi yarıda kalmıştı bu yıl kendiliğinde hamile kaldı.. hemde 2.5 aylık daha yeni haberi oldu adet gecikmesiyle dra gitti kalp atışını duydu bebeğinin mucize oldu işte..
Benimde bu ay ilk klomen tedavim geçen ay iğne olarak kullanmıştım..
Yerlesme kanamasi şüpheli iliskiden 9 gün sonra oluyormuş genelde. Ben de 9. Günde olunca sabahtan beri bekliyorum yerlesme kanamasi görür muyum diye de yok bir sey. Ben klomen kullandığım aylarda hiç lekelenme görmedim. Yerlesmedir inşallah. Ama yumurtlama günlerinde değildi lekelenme değil mi.. en az 5-6 gün gerekiyor. En çok 12 filan... o ara normal...Kızlar benim lekelenmelerim devam ediyo 3 gündür kahverengi lekem var inşallah yerlesmedir. Sizce olabilir mi 3 gündür olmasi normalmi. Adete 7 gün var
Bende daha önce klomen kullandigimda hiç böyle olmamisti canim bu ikinci klomen deneyisim. Yumurtlama günümde degildim canim yumurtlamadan sonra ki 7. Günde başladı hâlâ devam ediyo. Benimde kafam karıştıYaaaa inann ne kadar sevindim.... maşallah onlara. Rabbim nasip edince ediyor doğru diyorsun. Nasıl da şok olmuşlardır. Sevinçten şaşkınlıktan insan ne yapacağını bilemez. Ne güzel ya...
Canım sen sadece iki ay mi tedaviye girdin önceki yıllar ne yaptın çünkü 4 yıl demiştin. Biz evlendigimizden beri bekliyoruz. 2011 den bu yana
Yerlesme kanamasi şüpheli iliskiden 9 gün sonra oluyormuş genelde. Ben de 9. Günde olunca sabahtan beri bekliyorum yerlesme kanamasi görür muyum diye de yok bir sey. Ben klomen kullandığım aylarda hiç lekelenme görmedim. Yerlesmedir inşallah. Ama yumurtlama günlerinde değildi lekelenme değil mi.. en az 5-6 gün gerekiyor. En çok 12 filan... o ara normal...
Su an en ufak belirtiler ile o kadar mutlu oluyorum ki.. senin yerinde olsam kesin gebelik teşhisimi bile koyardim herhalde. Oyle yap demiyorum tabi kendi ruh halimi soyledim. Ama gun olarak 7 cok iyi. Tamamen yerlesme kanamasina benziyor. Insallah ya cok sevindim. Guzel haberlerle geleceksin diye dusunuyorum Allahin izniyle..Bende daha önce klomen kullandigimda hiç böyle olmamisti canim bu ikinci klomen deneyisim. Yumurtlama günümde degildim canim yumurtlamadan sonra ki 7. Günde başladı hâlâ devam ediyo. Benimde kafam karıştı
Peki belirti olarak agrilari cok merak ediyorum sana da sorayim bari. Kasiklarda sertlesme var mi. Ve oturup kalkarken egilirken rahmine basinc gibi bir his ve agri oluyor mu.Bende daha önce klomen kullandigimda hiç böyle olmamisti canim bu ikinci klomen deneyisim. Yumurtlama günümde degildim canim yumurtlamadan sonra ki 7. Günde başladı hâlâ devam ediyo. Benimde kafam karıştı
Amin canım benim inşallahSu an en ufak belirtiler ile o kadar mutlu oluyorum ki.. senin yerinde olsam kesin gebelik teşhisimi bile koyardim herhalde. Oyle yap demiyorum tabi kendi ruh halimi soyledim. Ama gun olarak 7 cok iyi. Tamamen yerlesme kanamasina benziyor. Insallah ya cok sevindim. Guzel haberlerle geleceksin diye dusunuyorum Allahin izniyle..
Evet canim agrim var yumurtam sağ taraftaydi sag kasigimda agri oluyo batma var rahimde sanki kasilmalar oluyo. Bide dün akşam adet sancısı oldu ama bugün olmadi. İnşallah bunlar hamileliktendirPeki belirti olarak agrilari cok merak ediyorum sana da sorayim bari. Kasiklarda sertlesme var mi. Ve oturup kalkarken egilirken rahmine basinc gibi bir his ve agri oluyor mu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?