- 6 Mayıs 2017
- 6.444
- 7.745
- 198
Yok canim onlarda da iz kalmiyor ilk yaptırdıkları zaman gösterdiler bana çok korkunçtu ama geçti yani izleri..Evet ben de bir yerde yaptirmistim. Izleri iki yıldır gecmedi. Ama benim yaptıklarım bir haftaya geçiyor o yuzden her yere yapıyorum çok faydasını gördüm. Yakiyi da ben soyle duymustum. Kadının soğuk olmaması lazım yumurtaliklari hep sıcak tuttuğu için çok faydalı diye duydum. Ama nasıl yumurtaları topluyor.. hiç bilmiyorum duymadım.
Dün çok ağrım oldu. Oturmak için kendimi aniden bırakınca ya da öne egilince içten bir basınç oluyor sanki. Agri yapıyor. Bu gun de yine ağrım var. Sol tarafım çok sert. Inşaallah güzel şeylerin habercisidir. Sen nasıl oldun. Beklenen adet günü ne zamandı normalde?
Canım genelde ucuz olduğu için herkes internetten toplu alıyor laboquick marka. Ama nasıl kaliteli mi bilmiyorum. Ben yurt dışındayım yazmadım galiba farklı markalar kullanıyorum. Orada hangi marka daha iyi bilmiyorum.Yok canim onlarda da iz kalmiyor ilk yaptırdıkları zaman gösterdiler bana çok korkunçtu ama geçti yani izleri..
Yarın olmam gerekiyor canım zaten hiç ağrı sızıda kalmadı yok...
Şuan kitap okuyorum işte adet olur olmaz kitaptaki herşeyi uygulayacağım inşallah güzel sonuçlar alırım...
Bu arada hangi ovulasyon markası almam gerekiyor bugün alayım hepsini...
Hmm anladım canım kaç tane almam gerekiyor..Canım genelde ucuz olduğu için herkes internetten toplu alıyor laboquick marka. Ama nasıl kaliteli mi bilmiyorum. Ben yurt dışındayım yazmadım galiba farklı markalar kullanıyorum. Orada hangi marka daha iyi bilmiyorum.
Canım sen niye eylülü bekliyorsun ki adet bitiminde git bi an önce hsg istiyorum de..Kız hacamat macamat ederken sakatlamayın kendinizi:) bende soğan kürü yapacaktım biriniz dedi prolaktini artırıyor çok sık enfeksiyon oluyorum aslında hsg olmadan kafam rahat etmeyecek gibi canım sıkılıyor ya
Çok korkuyorum haa bir de daha eşime bakılmadı kiii öyle içim rahat etsin diye film çekilir mi kiCanım sen niye eylülü bekliyorsun ki adet bitiminde git bi an önce hsg istiyorum de..
Benim geçen seneki drum rahim filmi istedi ama bizde çok pahalı olur özele git dedi..Çok korkuyorum haa bir de daha eşime bakılmadı kiii öyle içim rahat etsin diye film çekilir mi ki
Devlet hastaneleri ücretsiz çekiyor ama gün almak lazım oda en az 6ay sürüyor malesefBenim geçen seneki drum rahim filmi istedi ama bizde çok pahalı olur özele git dedi..
Gittim drum istiyor dedim yaptılar
Medical de yaptırmayı düşünüyorum ne bilim kuzum Allah yardım etsin hayırlara çıkarsınBenim geçen seneki drum rahim filmi istedi ama bizde çok pahalı olur özele git dedi..
Gittim drum istiyor dedim yaptılar
Bana sadece hormon testi yapıldı 2 ay üst üste klomen kullandım ama iki dr farklıydı tatilde olduğum için belli bir doktorum yok sorunum olsada olmasada klomen kullanmam artık çok çoo gerekirse 3.son kez kullanırım zaten sorunum yoksa klomen niye kullanayım ki Allahtan hayırlısı der beklerim bal tarçın çörekotuda aynı görevi görüyor bence..benim sıkıntım iki ay üst üste yumurtayı yakalayıp neden olmadığı ya spermde yada benim tüpümde felan sıkıntı var diye düşünüyorum ama öyle gözümde büyüdü ki işin maddi boyutuda ayrı..2 yıl korunduğum için kendime okadar kızıyorum ki anlatamam sanki bırakır bırakmaz hamile kalacaktımSelamun aleyküm kızlar klomeni duydum atladım :)) bende geçmiş aylarda klomen kullananlardanım ama bi faydasını görmedim 3ay kullandım bıraktım ramazan dolayısıyla inş sizde işe yarar size tavsiye bütün tahliller iniz yapılmadan klomene başlamayın eşinizin ve sizin hsg çekilmeden çünkü hepsi boşuna hormon yüklemiş oluyorsunuz kendinize birde her ay adetle 1yumurta atılırken klomenle 2yada 3yumurta atılıyor buda yumurta rezervini düşürüyor Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Ben geçen yıl antalya tüp bebeğe gittim dr bizde çok pahalı dedi..Devlet hastaneleri ücretsiz çekiyor ama gün almak lazım oda en az 6ay sürüyor malesef
Vakit saat dolmadınmı ne yapsak boş canım yumurtlama gününü tutturmak illa gebe kalacaz diye bişey yok biraz kafadan çıkarmak lazım olurum bırakmak lazım zor evet biliyorum yaşayan bilir ama korunmasız bir ilişkide ilk bir yılda gebe kalma şansı %20 ikinci yılda %40üçüncü yılda %60mış ben bu%60dayım şuan nedenim sebepsiz kısırlık yarın profo gidicem bakalım ne diyecekBana sadece hormon testi yapıldı 2 ay üst üste klomen kullandım ama iki dr farklıydı tatilde olduğum için belli bir doktorum yok sorunum olsada olmasada klomen kullanmam artık çok çoo gerekirse 3.son kez kullanırım zaten sorunum yoksa klomen niye kullanayım ki Allahtan hayırlısı der beklerim bal tarçın çörekotuda aynı görevi görüyor bence..benim sıkıntım iki ay üst üste yumurtayı yakalayıp neden olmadığı ya spermde yada benim tüpümde felan sıkıntı var diye düşünüyorum ama öyle gözümde büyüdü ki işin maddi boyutuda ayrı..2 yıl korunduğum için kendime okadar kızıyorum ki anlatamam sanki bırakır bırakmaz hamile kalacaktım
Allah yardımcın olsun canım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşBen geçen yıl antalya tüp bebeğe gittim dr bizde çok pahalı dedi..
Bizim yaşadığımız ilçe çok küçük ve devlette hsg yok özelde var...
Antalyaya gidiş geliş 10 saat..
Çok uzak diye bi daha gitmedik hsg sonuçlarımı yollayamadım o dra..
Bu yıl yine antalyaya gidiyoruz ama oda tüp bebek merkezi...
Sağolsun çok yardımcı oluyor drum..
Allah Allah..sebepsiz olmaması da ayrı rabbim yardım etsin bana tatilde gittiğim dr dediki daha çocuk deneyeli 6 ay olmuş sen bu psikolojiye girmeyi nasıl başardın dedi...ama işte durup durup hemen olsun diyince böyle oluyor Allah çok aratmasın ne diyeyim zaman geçtikçe doğum gelecek yazlara geliyor baharda doğurmayı çok istiyordum tabi bunun ne önemi var diyeceksiniz ama ne bileyim hiç bişey istediğim gibi olmadıVakit saat dolmadınmı ne yapsak boş canım yumurtlama gününü tutturmak illa gebe kalacaz diye bişey yok biraz kafadan çıkarmak lazım olurum bırakmak lazım zor evet biliyorum yaşayan bilir ama korunmasız bir ilişkide ilk bir yılda gebe kalma şansı %20 ikinci yılda %40üçüncü yılda %60mış ben bu%60dayım şuan nedenim sebepsiz kısırlık yarın profo gidicem bakalım ne diyecek
Amin canım benim ya Allah hepimizin yardımcısı olsun.Allah yardımcın olsun canım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inş
Garanti olsun istiyorsan adetin 12. Günü başlayıp sonuç alana kadar diğer adete kadar her gün yapmak gerek. Normalde 7-8 tane yetiyor ama kisiye gore 12-15 tane kullanan da var bir ayda.Hmm anladım canım kaç tane almam gerekiyor..
benim de hsg kafami cok kurcaliyor ya hayirlisi. Aslinda su an ondan daga fazla kurcalayan sperm alerjisi. Okuya okuya bir hal oldum. Bütün belirtiler aynı ve yumurtlama olduğu halde tutmuyorsa elimde bir bu neden var. Onun da tedavisi yok. Aslında var da ya mikroenkeksiyon tup bebek lazım ya da kortizon ile benim bagisiklik sistemimin baskilanmasi lazım. Benim bunyem de çok hassas o tarz agir ilaçlar genelde kullanamiyorum. Kafamda bir suru soru sorun.... olmazsa kanda baktirmam gerek gercekten kesin alerji mi diye...rabbim diyorum ne olur muhtac etme bizi bunlara.Kız hacamat macamat ederken sakatlamayın kendinizi:) bende soğan kürü yapacaktım biriniz dedi prolaktini artırıyor çok sık enfeksiyon oluyorum aslında hsg olmadan kafam rahat etmeyecek gibi canım sıkılıyor ya
Canım ben de 6 ay faydasını göremedim. Her şeyi bıraktım yıllardır doğal deniyorum olmuyor olmuyor. Yine kaldım klomene. bu sefer ise yaradi ama bebek tamamen nasip bekliyiruz...Rabbim muhtaç etmesin tekrar.Selamun aleyküm kızlar klomeni duydum atladım :)) bende geçmiş aylarda klomen kullananlardanım ama bi faydasını görmedim 3ay kullandım bıraktım ramazan dolayısıyla inş sizde işe yarar size tavsiye bütün tahliller iniz yapılmadan klomene başlamayın eşinizin ve sizin hsg çekilmeden çünkü hepsi boşuna hormon yüklemiş oluyorsunuz kendinize birde her ay adetle 1yumurta atılırken klomenle 2yada 3yumurta atılıyor buda yumurta rezervini düşürüyor Rabbim tez vakitte hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah
Canım sen bu ayda gidecen mi dr a ben artık bi kaç ay gitmicem...Allah Allah..sebepsiz olmaması da ayrı rabbim yardım etsin bana tatilde gittiğim dr dediki daha çocuk deneyeli 6 ay olmuş sen bu psikolojiye girmeyi nasıl başardın dedi...ama işte durup durup hemen olsun diyince böyle oluyor Allah çok aratmasın ne diyeyim zaman geçtikçe doğum gelecek yazlara geliyor baharda doğurmayı çok istiyordum tabi bunun ne önemi var diyeceksiniz ama ne bileyim hiç bişey istediğim gibi olmadı
Ben ne yapacağımı bir bilsem.şuan tek hedefim eşim o önce test yapsın normal çıkarsa bu ayı değerlendirelim olmazsa hsg çekeyim diyorumCanım sen bu ayda gidecen mi dr a ben artık bi kaç ay gitmicem...
Çünkü gidersem ameliyat olucam...
Oyüzden önce bi kaç ay bitkisel denicem...
Ameliyat olacaksan sakın hemen gitme 2-3 ay kendin bitkisel dene son çare ameliyat olursunCanım sen bu ayda gidecen mi dr a ben artık bi kaç ay gitmicem...
Çünkü gidersem ameliyat olucam...
Oyüzden önce bi kaç ay bitkisel denicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?