Ah insallah canim ya. Benim de arada adet sancisina benziyor ama genelde o dedigin batmalar var. Bu arada yumurtlama günün ne zamandı. Çok yakınız belki aynı gün yumurtlamis olabiliriz. Bu ayın 15 i yumurtladim kuvvetle muhtemel :)Evet canim agrim var yumurtam sağ taraftaydi sag kasigimda agri oluyo batma var rahimde sanki kasilmalar oluyo. Bide dün akşam adet sancısı oldu ama bugün olmadi. İnşallah bunlar hamileliktendir
Bende 16 sinda yumurtladim galiba canım inşallah güzel haber aliriz yaa :)Ah insallah canim ya. Benim de arada adet sancisina benziyor ama genelde o dedigin batmalar var. Bu arada yumurtlama günün ne zamandı. Çok yakınız belki aynı gün yumurtlamis olabiliriz. Bu ayın 15 i yumurtladim kuvvetle muhtemel :)
Inşallah hepimiz mutlu haberi paylasiriz buradan. Ben salı idrarda bakmaya başlayacağım ins ama net cumartesi normalde.Kızlar inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz:) hızlıca göz attım yazılara misafir vardı yeni gittiler tam okuyamadım test ne zaman yapacaksınız?
KızBenbirdost acaba sen erkenmi test yaptın adet olmazsan salı günü idrar testimi yapsan?
Canım inşallah yerleşme lekesidir yoksa kist olma olasılığı çok yüksek bende klomen kullanırken igneye ragmen yumurta çatlamamıştı ve kist olmuştu sogan suyuyla attım vücuttan sonra adet kanaması başladı ama 4gün önce leke ile başladı hadi hayırlısı inş ilk haberi senden alırızBende 16 sinda yumurtladim galiba canım inşallah güzel haber aliriz yaa :)
Daha öncede kistim olmuştu ama hiç böyle lekelenmem olmamıştı. İnşallah hamileyimdir canim yoksa büyük bi hayal kırıklığı olacakCanım inşallah yerleşme lekesidir yoksa kist olma olasılığı çok yüksek bende klomen kullanırken igneye ragmen yumurta çatlamamıştı ve kist olmuştu sogan suyuyla attım vücuttan sonra adet kanaması başladı ama 4gün önce leke ile başladı hadi hayırlısı inş ilk haberi senden alırız
Ben kendimden alışkın oldugum için her ay hüsranla biten bekleyiş o yüzden sizler umut olursunuz inş Allah bu ayda hüsranla bitti malesefDaha öncede kistim olmuştu ama hiç böyle lekelenmem olmamıştı. İnşallah hamileyimdir canim yoksa büyük bi hayal kırıklığı olacak
Benimde 1 senedir her ay hüsran oluyo canım Rabbim en kisa zamanda bize hayırlı evlatlar nasip etsinBen kendimden alışkın oldugum için her ay hüsranla biten bekleyiş o yüzden sizler umut olursunuz inş Allah bu ayda hüsranla bitti malesef
Yok anam yok benden geçtı artık bu ay bugün adet olmam lazım hala yokKızlar inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz:) hızlıca göz attım yazılara misafir vardı yeni gittiler tam okuyamadım test ne zaman yapacaksınız?
KızBenbirdost acaba sen erkenmi test yaptın adet olmazsan salı günü idrar testimi yapsan?
Yaaaa inann ne kadar sevindim.... maşallah onlara. Rabbim nasip edince ediyor doğru diyorsun. Nasıl da şok olmuşlardır. Sevinçten şaşkınlıktan insan ne yapacağını bilemez. Ne güzel ya...
Canım sen sadece iki ay mi tedaviye girdin önceki yıllar ne yaptın çünkü 4 yıl demiştin. Biz evlendigimizden beri bekliyoruz. 2011 den bu yana
Yerlesme kanamasi şüpheli iliskiden 9 gün sonra oluyormuş genelde. Ben de 9. Günde olunca sabahtan beri bekliyorum yerlesme kanamasi görür muyum diye de yok bir sey. Ben klomen kullandığım aylarda hiç lekelenme görmedim. Yerlesmedir inşallah. Ama yumurtlama günlerinde değildi lekelenme değil mi.. en az 5-6 gün gerekiyor. En çok 12 filan... o ara normal...
Canım hoşgeldin inşallah olur bu defa şayet olmazsa hep birlikte hsg ye gideriz:)Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor testlere göre bir problem olmadığını söylüyor doktor ama bebiş gelmiyorİnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayirlisiya nasip eder çarşamba günü ilk defa çatlama iğnesi vuruldum yine sonuç alamazsak hsg filmi cekilecem yorumları okudum nedense filme karşı korku oluştu İnşaAllah ona gerek kalmaz
Kız senin adet günün bugün müydü?Yok anam yok benden geçtı artık bu ay bugün adet olmam lazım hala yok
Evet canım... hep sabahları olurdum geçen ay ilk tedavi sonrası akşam oldum..Kız senin adet günün bugün müydü?
Anladım canim yıl olarak fazla evet. Tedavinin de basindasin insallah çok uzamadan mucizene kavusursun. Rabbim kimseye aratmasin. Yoksa dedigin gibi o testler filan da insanı yoruyor. Tekrar ihtiyacımız kalmaz inş.ayneyn canım soruna cvp vermeyi unutmuşum k.bakma..
Biz hiç korunmadık ilk yıl olmayınca eşim dra gidelim dedi ama ben çok korktum çünkü benim kuzenimin karısı da tedavi görüyordu ben evlenmeden önce hep hsg yi anlatıyordu doğumdan bile zor diye (sanki doğum yapmış gibi)
Bende oyüzden eşimi oyaladım bir sene daha deneyelim dedim..
Denedik yine olmadı
Sonunda artık 3.cü yılımızda benim bağırsağım şişti (hala şiş) hep kabızlık sorunum var bu yüzden dra gittik bağırsak filmi istedi ben kağıdı okudum kamera ile bakılacaktır anestesi olarak yazıyordu içim rahatladı anestesi okuyunca..
Bi baktım anestesi olmuyor çok ağrım oldu çok sancım oldu ama sedyeden kalkınca hemen geçti..
O yıl yani geçen yıl karar verdim bağırsak filmi çektirdiysem rahim filminede dayanırım dedim gittim..
Antalya tüp bebek merkezine gittik..
Alttan muayene etti çok korkuyordum ondan bile ama hiç bişey olmadı.. temiz dedi..
Rahim filmi falan istedi eşimin sperm testini yaptılar temiz dedi..
Bana rahim filmini falan hepsini faks olarak yolla dedi.. rahim filmini hormon testleri falan hepsini yaptırdım ama yollayamadım...
Çünkü bizim kendi iş yerimiz var ve ozamanlar en yoğun dönemimizdi..
Aradan 1 yıl daha geçti işte tekrar antalyaya gittik yine tüp bebek merkezi ama bu sefer farklı hastaneye gidiyoruz..
2 ay oldu işte gideli..
Benim eskiden adet tarihim her ay kaçında olursam diğer ay aynı gün olurdum..klomen kullanalı 3-4 gün erkene geliyor benim şu gün diye bişey yok şimdi düzensiz adet mi oluyor buEvet canım... hep sabahları olurdum geçen ay ilk tedavi sonrası akşam oldum..
Bugünde aksam olabilirim..
Hoşgeldin canim inş gerek kalmaz. Ben geçen yıl cektirecektim başka işler karıştı olmadı. Ama o zaman doktor şöyle demişti. Sen anestezili gibi düşün anestezi uzmanı hazır bekler. Işleme başlarız ağrım var dayanamam dedigin anda bayiltiriz dedi. Ama emin ol öyle tahmin ettigin gibi agri olmaz için rahat olsun diye söylüyorum demişti. O fikir aklıma yatmıştı tabi sonra cektiremedim ama psikolojik olarak rahatlamistim. istedigim anda uyutacaklar diye.Merhaba arkadaslar araniza yeni katıldım 3 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor testlere göre bir problem olmadığını söylüyor doktor ama bebiş gelmiyorİnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayirlisiya nasip eder çarşamba günü ilk defa çatlama iğnesi vuruldum yine sonuç alamazsak hsg filmi cekilecem yorumları okudum nedense filme karşı korku oluştu İnşaAllah ona gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?