Bu iyiymiş tam benlikHoşgeldin canim inş gerek kalmaz. Ben geçen yıl cektirecektim başka işler karıştı olmadı. Ama o zaman doktor şöyle demişti. Sen anestezili gibi düşün anestezi uzmanı hazır bekler. Işleme başlarız ağrım var dayanamam dedigin anda bayiltiriz dedi. Ama emin ol öyle tahmin ettigin gibi agri olmaz için rahat olsun diye söylüyorum demişti. O fikir aklıma yatmıştı tabi sonra cektiremedim ama psikolojik olarak rahatlamistim. istedigim anda uyutacaklar diye.
Yok duzensiz degil icin rahat olsun. Duzenini 30 gunden 27 ye çekmis gibi dusundum ben. Yine düzen var. Önemli olan ilaç kullanmadiginda düzenli gelmesi. Asıl sağlık belirtisi o. Yoksa ilaçlar herkesi bir şekilde etkiliyor.Benim eskiden adet tarihim her ay kaçında olursam diğer ay aynı gün olurdum..klomen kullanalı 3-4 gün erkene geliyor benim şu gün diye bişey yok şimdi düzensiz adet mi oluyor bu
Hımm ilaç işi bitti bundan sonra bakalım nasıl olacakYok duzensiz degil icin rahat olsun. Duzenini 30 gunden 27 ye çekmis gibi dusundum ben. Yine düzen var. Önemli olan ilaç kullanmadiginda düzenli gelmesi. Asıl sağlık belirtisi o. Yoksa ilaçlar herkesi bir şekilde etkiliyor.
Bu iyiymiş tam benlik
Evet canim doğal kurler deneyebilirsin. Iyi olur tabi.Hımm ilaç işi bitti bundan sonra bakalım nasıl olacak
Bu arada;
Ben geçen ay günde 2 klomen kullandım 2 yumurtam zor oluşmuştu..ikinci ay günde 1 klomen sabah akşam baldan yedim bir kaşık 3 tane iyi yumurtam gelişmişti..
Ağustos için diyorum adetin 2.günü baltarçınçörek yiyeyim 5-6 gün yedikten sonra 5-6 günde soğan suyu içeyim bakalım nolacak
Ben ne kadar geç olsa okadar iyi sanıyorum gece 4 hala yiyip içtiklerinden etkilenir ama sabah 9 gibi olan daha gerçek sonuç verir bence..ve 11 çok erken 2 gün daha sabret bence bak ben de 12 de mi ne silik çizgi gördüm sonra görmedim bekle istersenKızlar ya erken biraz ama yarın 11. Gün sabah idrarda bakmak istiyorum. Ama aklıma takıldı sabah ilk idrari saat 4 gibi yapıyordum önceden. Yoksa saat 8 e kalacak. Sabah ilk idrari saat kacta. Gece bekleyen idrar mi aslında?
Hmm anladım canim. 8den sonra yapayim o zaman. Iki gun sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama ben zaten iğne olmadığım için yanlış pozitif çıkma ihtimali yok. O yuzden yapmak istiyorum yarın.Ben ne kadar geç olsa okadar iyi sanıyorum gece 4 hala yiyip içtiklerinden etkilenir ama sabah 9 gibi olan daha gerçek sonuç verir bence..ve 11 çok erken 2 gün daha sabret bence bak ben de 12 de mi ne silik çizgi gördüm sonra görmedim bekle istersen
Doğru iğne vurmadıysan deneyebilirsin unutmuşum onu.benim işte normal de sanırım yarın olmam gerekiyor yada diğer gün tam kestiremiyorum günü net değil adet sancılarım çok fena olsam rahatlıycam vücudum şiş afedersin gaz var göbeğim on gündür şiş bir olsam rahatlıycamHmm anladım canim. 8den sonra yapayim o zaman. Iki gun sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama ben zaten iğne olmadığım için yanlış pozitif çıkma ihtimali yok. O yuzden yapmak istiyorum yarın.
3-4günden bişey olmaz canım ya benimde arada bi değişiyor..Benim eskiden adet tarihim her ay kaçında olursam diğer ay aynı gün olurdum..klomen kullanalı 3-4 gün erkene geliyor benim şu gün diye bişey yok şimdi düzensiz adet mi oluyor bu
Inşallah canım inşallah son olur bunların hepsi hepimiz için...Anladım canim yıl olarak fazla evet. Tedavinin de basindasin insallah çok uzamadan mucizene kavusursun. Rabbim kimseye aratmasin. Yoksa dedigin gibi o testler filan da insanı yoruyor. Tekrar ihtiyacımız kalmaz inş.
Kız sen hamilesin bence benim karnım şiş değil..Doğru iğne vurmadıysan deneyebilirsin unutmuşum onu.benim işte normal de sanırım yarın olmam gerekiyor yada diğer gün tam kestiremiyorum günü net değil adet sancılarım çok fena olsam rahatlıycam vücudum şiş afedersin gaz var göbeğim on gündür şiş bir olsam rahatlıycam
Ben hamileysem bülent abla da hamiledirKız sen hamilesin bence benim karnım şiş değil..
Vücüdumda değil...
Gazda yok...
Sen hamilesin bi daha test yapsana ya..
Benim okadar akıntım yok...Ben hamileysem bülent abla da hamilediro derece mucizeden bahsediyorsum üstümde pedle geziyorum iki gündür okadar olmak üzereyim umutlar ağustosa inş
Kız akıntım da yok geliyor sanıyorum gelmiyor uydurma tüm dünya gelse bana yine inandıramaz diğer ay için araştırmalara başladım zaten normslde 25-26 gibi adet olmam gerek yarın olurum buraya yazıyorumBenim okadar akıntım yok...
Ama normalde hamilelik belirtisiymiş ped kullanıcak derecede olmak)
Sende var kız bak görürsün....
Senin acaba yükselmezmiydi yaa bekle bakalım yarında adet olmazsan diğer gün test yap 2,5 belki katlanmıştır..umut vermek istemiyorum amaBenim idrar çubuğum olsaydı yapardım bugün ama yok malesef
Bari adet olmadan ovulasyon testini alayım her şeyi hazırlayayım..
Adet olunca başlıcam bitkisel kürlere...
Gülüyorum artık sinirlerim bozulduBende de karin sisligi gaz agri sanci batma iştah artması ne ararsan var. Hepimizinki yakında yuzde yuz kesinlikte sonuçlanacak bakalım merakla bekliyoruzzzz :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?