Temmuz klomen ve çatlatma iğnesi yaptıranlar beraber bekleyelim

Bu iyiymiş tam benlik

Benim eskiden adet tarihim her ay kaçında olursam diğer ay aynı gün olurdum..klomen kullanalı 3-4 gün erkene geliyor benim şu gün diye bişey yok şimdi düzensiz adet mi oluyor bu
Yok duzensiz degil icin rahat olsun. Duzenini 30 gunden 27 ye çekmis gibi dusundum ben. Yine düzen var. Önemli olan ilaç kullanmadiginda düzenli gelmesi. Asıl sağlık belirtisi o. Yoksa ilaçlar herkesi bir şekilde etkiliyor.

Hımm ilaç işi bitti bundan sonra bakalım nasıl olacak
Bu arada;
Ben geçen ay günde 2 klomen kullandım 2 yumurtam zor oluşmuştu..ikinci ay günde 1 klomen sabah akşam baldan yedim bir kaşık 3 tane iyi yumurtam gelişmişti..
Ağustos için diyorum adetin 2.günü baltarçınçörek yiyeyim 5-6 gün yedikten sonra 5-6 günde soğan suyu içeyim bakalım nolacak

Evet canim doğal kurler deneyebilirsin. Iyi olur tabi.

Kızlar ya erken biraz ama yarın 11. Gün sabah idrarda bakmak istiyorum. Ama aklıma takıldı sabah ilk idrari saat 4 gibi yapıyordum önceden. Yoksa saat 8 e kalacak. Sabah ilk idrari saat kacta. Gece bekleyen idrar mi aslında?

Ben ne kadar geç olsa okadar iyi sanıyorum gece 4 hala yiyip içtiklerinden etkilenir ama sabah 9 gibi olan daha gerçek sonuç verir bence..ve 11 çok erken 2 gün daha sabret bence bak ben de 12 de mi ne silik çizgi gördüm sonra görmedim bekle istersen

Hmm anladım canim. 8den sonra yapayim o zaman. Iki gun sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama ben zaten iğne olmadığım için yanlış pozitif çıkma ihtimali yok. O yuzden yapmak istiyorum yarın.

Hmm anladım canim. 8den sonra yapayim o zaman. Iki gun sonra tekrar yapmayı düşünüyorum ama ben zaten iğne olmadığım için yanlış pozitif çıkma ihtimali yok. O yuzden yapmak istiyorum yarın.
Doğru iğne vurmadıysan deneyebilirsin unutmuşum onu.benim işte normal de sanırım yarın olmam gerekiyor yada diğer gün tam kestiremiyorum günü net değil adet sancılarım çok fena olsam rahatlıycam vücudum şiş afedersin gaz var göbeğim on gündür şiş bir olsam rahatlıycam

Benim eskiden adet tarihim her ay kaçında olursam diğer ay aynı gün olurdum..klomen kullanalı 3-4 gün erkene geliyor benim şu gün diye bişey yok şimdi düzensiz adet mi oluyor bu
3-4günden bişey olmaz canım ya benimde arada bi değişiyor..
Her razamanda açlıktan 1 ay olmazdım...
Bu ramazan da olmadı öyle bışey ama ramazandan önceki ay gidecektik biz normalde dra 2 ay boyunca adet olamadım..
Normalde 3 aydır gidiyor olacaktık...
Ama o 2 ayda adet olamama rağmen yumurtlamıştım kocamandı yumurtam :))
Yani sene 1 kere de olsa benim düzen bozuluyor...
Ama genelde hep 28 günde bir olurum...
Bi kaç günden düzensizlik olmaz....
Benim şimdi hamile kalan arkadaşım 3 ayda bir 5 ayda bir adet olurdu menopoza girmek üzereydi yani...
Ama çok şükür hamile şuan...

Anladım canim yıl olarak fazla evet. Tedavinin de basindasin insallah çok uzamadan mucizene kavusursun. Rabbim kimseye aratmasin. Yoksa dedigin gibi o testler filan da insanı yoruyor. Tekrar ihtiyacımız kalmaz inş.
Inşallah canım inşallah son olur bunların hepsi hepimiz için...

Kız sen hamilesin bence benim karnım şiş değil..
Vücüdumda değil...
Gazda yok...
Sen hamilesin bi daha test yapsana ya..

Kız sen hamilesin bence benim karnım şiş değil..
Vücüdumda değil...
Gazda yok...
Sen hamilesin bi daha test yapsana ya..
Ben hamileysem bülent abla da hamiledir o derece mucizeden bahsediyorsum üstümde pedle geziyorum iki gündür okadar olmak üzereyim umutlar ağustosa inş

Ben hamileysem bülent abla da hamiledir o derece mucizeden bahsediyorsum üstümde pedle geziyorum iki gündür okadar olmak üzereyim umutlar ağustosa inş
Benim okadar akıntım yok...
Ama normalde hamilelik belirtisiymiş ped kullanıcak derecede olmak )
Sende var kız bak görürsün....

Benim idrar çubuğum olsaydı yapardım bugün ama yok malesef
Bari adet olmadan ovulasyon testini alayım her şeyi hazırlayayım..
Adet olunca başlıcam bitkisel kürlere...

Benim okadar akıntım yok...
Ama normalde hamilelik belirtisiymiş ped kullanıcak derecede olmak )
Sende var kız bak görürsün....
Kız akıntım da yok geliyor sanıyorum gelmiyor uydurma tüm dünya gelse bana yine inandıramaz diğer ay için araştırmalara başladım zaten normslde 25-26 gibi adet olmam gerek yarın olurum buraya yazıyorum

Benim idrar çubuğum olsaydı yapardım bugün ama yok malesef
Bari adet olmadan ovulasyon testini alayım her şeyi hazırlayayım..
Adet olunca başlıcam bitkisel kürlere...
Senin acaba yükselmezmiydi yaa bekle bakalım yarında adet olmazsan diğer gün test yap 2,5 belki katlanmıştır..umut vermek istemiyorum ama

Bende de karin sisligi gaz agri sanci batma iştah artması ne ararsan var. Hepimizinki yakında yuzde yuz kesinlikte sonuçlanacak bakalım merakla bekliyoruzzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…